- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Kókuszdió: Tápegység – hova jutottunk 5 év alatt?
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MikeRenton
tag
Tasker vagy bármilyen más hasonló app segítségével megoldható, hogy egy URI alapjan nyisson meg egy appot a telefon, ha beolvasok egy nfc címkét? Deezer automatikus playlist lejátszáshoz itt a URI:
deezer://www.deezer.com/hu/playlist/1287654515?autoplay=true&start_index=51
deezer://www.deezer.com/hu/playlist/1287654515?autoplay=true&start_index=51Simán ráírtam egy tagre, erre mikor beolvasom bejön egy képernyő, hogy „új címke begyűjtve” aztán meg tapizhatok rá. Nyilván ezt a közjátékot kellene kiiktatni.
Simán https kezdéssel URL gyanánt is kipróbáltam, megnyílik a böngésző és csá. Pedig, ha máshol tapizok a linkre indul a deezer és megadott listán az adott számmal a lejátszás... -
MikeRenton
tag
Nekem módfelett kínai a tasker és az automate is:/ Az angolom is elég gyenge szóval teljesen elvesztem ezekben az appokban. Tudna valaki segíteni?
Azt szeretném megoldani, hogy Bluetooth beacon alapján, ha érzékeli a készülék, hogy a hálóban vagyok és elmúlt éjfél (ez is egy feltétel), akkor kapcsoljon be egy kékfény szűrő appot (twilight automate plugin létezik, azt láttam). Nagyon tele van a értesítési sáv így is, nem fér már el ott a twilight notija is.
A másik dolog pedig:
miután befejeztem a lefekvés előtti telefonozást, nfc taghez érintve Ne zavarj mód, és vegye fel a csengés hangerejét (névjegy kivételek átengedése miatt kell). -
MikeRenton
tag
Átfutottam pár cikket és meglestem pár videót. Azt kell mondjam nagyon megtetszett a Tasker. Mivel Windows Phone felhasználó vagyok így kipróbálni nem tudom. Viszont nemsokára készüléket váltok és lehetséges, hogy Androidra térek át. Így lenne pár kérdésem. Először is a Tasker mennyire tud együttműködni a Deezer vagy Spotify appokkal? Lehetséges lenne olyat összeállítani, hogy ha egy bizonyos bluetooth fülhallgatóhoz csatlakozik a telefon akkor automatikusan elinduljon egy adott lejátszási lista vagy Deezer flow, esetleg Spotify radio?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! I5 6500 / GTX 1050Ti / 8GB DDR4 / 240GB SSD
- HP Elitebook 850 G7 - i7-10610U 16/512GB + Notebook táska
- Sigma 12-24mm f/4.5-5.6 EX DG HSM
- Eladó 4GB DDR4 laptop RAM-ok (SO-DIMM) többféle órajellel ( 10 darab )
- OHH! MSI CYBORG 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% i7-13620H 10Mag 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro / 8/256GB / Káértyafüggetlen / 12Hó Garancia
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Dell Precision 7550,15.6",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,Quadro T2000 4GB VGA,WIN11, 2 KAMERA
- A Legújabb! Dobozos Új DELL XPS 13 9340/ULTRA 7-155H/32 GB Ram/1TB SSD/AI BOOST+INTEL ARC
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs