Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Vezeték nélküli porszívók - alapok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
válasz
Cartman023
üzenetére
Sports Tracker-nek elég ha menet közben kapcsol be a gps, szóval egyszerű a képlet.
SS-be lépj be launcher-ből és nézd át a beállításait.
Helper-t a rendszer partícióra telepíti, ezen keresztül hajtja végre a kényes parancsokat.
Ha az SS-t Titanium Backup-pal átkonvertálod rendszer alkalmazássá, akkor nincs szükség Helper-re (root jog lehet, h kelleni fog).
De elvileg van annyira bolond biztos az SS, ahogy észrevettem, h jelzi, ha vmi nem megfelelő.
Amúgy ha ez fent van, akkor már működik a Tasker beépített Misc/GPS parancsa is, legalábbis én nem plugin-ből hívom meg a parancsot.
Amúgy ha vmiért nem működik, akkor az SS termék támogatását vedd igénybe! Jobb ötlet híján.A feladathoz én meg application context-et használnék, nem kell bonyolítani egyéb parancsikonnal. Ahogy indul a program, úgy lefut a Task.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Samsung Galaxy S20 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M i5 12600KF 32GB DDR5 500GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman T4 Plus CM 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Xiaomi 15 / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Dell Latitude 5320 - 13,3" touch, i5-1145G7, 16GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest