Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- total90: Mennyi pénzből lehet megélni Münchenben?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kanocpapa
tag
Sziasztok! Szerintetek lehet-e Tasker parancsikonnal indítani egy külső widgetet? Sajnos az új telefonomra nem tudtam feltelepíteni a régin bevált launchert (Lighting launcher), ami egy képernyőn tudott mindent megjeleníteni, nem kellett oldalt lapozgatnom, hogy megtaláljak egy lejátszó vagy naptár vagy egy másik widgetet. Rákattintottam egy ikonra és megnyílt az egyik widget, a következő ikonnal ugyanott megnyílt a másik. Nagyon kényelmes volt nekem ez a rendszer és hiányzik. Telepítettem egy programot, ami képes erre, (ez egy oldalsó menü) de nem az igazi, ezért gondoltam, hátha a Tasker képes létrehozni valami hasonlót. Előre is köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- HDD probléma (nem adatmentés)
- LEGO klub
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Robotporszívók
- CES 2026: Ez lehet a legjobb gamer notebook
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3985, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest