Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kanocpapa
tag
Sziasztok! Szerintetek lehet-e Tasker parancsikonnal indítani egy külső widgetet? Sajnos az új telefonomra nem tudtam feltelepíteni a régin bevált launchert (Lighting launcher), ami egy képernyőn tudott mindent megjeleníteni, nem kellett oldalt lapozgatnom, hogy megtaláljak egy lejátszó vagy naptár vagy egy másik widgetet. Rákattintottam egy ikonra és megnyílt az egyik widget, a következő ikonnal ugyanott megnyílt a másik. Nagyon kényelmes volt nekem ez a rendszer és hiányzik. Telepítettem egy programot, ami képes erre, (ez egy oldalsó menü) de nem az igazi, ezért gondoltam, hátha a Tasker képes létrehozni valami hasonlót. Előre is köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Eladó Konfig I5 7400 16GB DDR4 240GB SSD 512GB HDD GTX1660TI 6GB!
- ÚJ Glorious PC Gaming Race Model WIred O illetve I Bolti ár:14k INGYEN FOXPOST
- ÚJ Glorious PC Gaming Race Model I 2 Wireless Bolti ár:40k INGYEN FOXPOST
- ÚJ Glorious PC Gaming Race Model D/D- USB Bolti ár:10k INGYEN FOXPOST
- ÚJ Glorious Model O 2 Wireless Bolti ár:40k INGYEN FOXPOST
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Apple Watch Series 10 42mm Jet Black 96% (1év Garancia)
- Dell Latutide E7270, 7280, i5- i7, 8GB RAM, 256gb ssd, EU bill., számla, 6 hó gar - több db
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest