Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tutu7030
veterán
válasz Grande Ale #3850 üzenetére
"A legtöbb végponton elég lenne a modemcsere, de egyelőre kevesen igénylik a szupergyors vezetékes internetet, ezért a régi eszközök maradnak kint az ügyfeleknél."
A mondat így lenne helyes:
A legtöbb végponton elég lenne a modemcsere, de egyelőre kevesen igénylik a drága, de szupergyors vezetékes internetet, ezért a régi eszközök maradnak kint az ügyfeleknél.
LG Optimus G E975 v20 -> LG G4 H815 V29a-EUR-XX -> Huawei Mate 9(MHA-L29) -> Huawei P30 Pro -> Honor Magic5 Pro
-
orange26
csendes tag
Sziasztok
Samsung T23A750 monitor-tv-t vennék.
A kérdésem, hogy a Tarréknál menne simán vele minden?
CI slot van rajta, akkor igaz nem kell CI modul, elég a kártya?
Esetleg ha van valakinek ilyen készüléke, légyszi írjon privit! -
orange26
csendes tag
Kösz a választ!
Kellene egy monitor is, meg közelröl nézem (1m).
Kerestem külső, vagy belső dvb-c-s tv-tunert, de amiben biztos
lennék, hogy jól működik a Tarral, olyat nem láttam, meg ahhoz akkor
még kell monitor is, így meg egyben lenne minden.
Ezzel a Samsunggal van valami baj, mert még változtathatok?[ Szerkesztve ]
-
Mike88
senior tag
válasz orange26 #3855 üzenetére
Nem, nem azért kérdeztem, mert fönntartásaim vannak a készülékkel szemben, hanem konkrétan az okára voltam kíváncsi, hogy miért 23"-os készüléket ebben az árkategóriában, de így már érthető. Mondjuk lazán megszokható ám, egy nagyobb TV is, (mint monitor). Kicsit hátrébb kell ülni, az tény, de egy vezeték nélküli egér+billentyűzet s már meg is van oldva a dolog. Én spec. egy 130 centisen szoktam netezni, olvasni, írni. Nyilván van, akit zavar, van aki nem tudná sosem megszokni, s persze nagyban függ attól is, hogy mekkora az adott helyiség, ahová bekerül. Szóval nem mondom, hogy rossz választás a tiéd, de drága, ahhoz képest, hogy mekkora, persze az is tény, hogy nincs jobb ajánlat az adott méretben s tudásban, szóval ha nem akarsz nagyobbat, mert úgy érzed nem tudnád megszokni, akkor ezt vedd meg!
-
FZoleee
tag
Van valami infó az RTL II-ről? Október 1.-jén indul, mikortól lesz a Tarrnál is?
-
titán
-
korfa
aktív tag
válasz Gubek-Einste #3861 üzenetére
szósincs róla hogy bármi is átlesz nevezve.
-
emre33
addikt
válasz Gedeon31 #3863 üzenetére
Ha nem lesz az analóg csomag része az nagy hiba lesz.
És mivel a csatornalista változtatását 30 nappal korábban be kell jelenteni, így hétfőn meg kell tudni, hogy hol lesz fogható.2 nap és kiderül, ha nem törvénysértés lesz.
ASUS B650E-E, AMD Ryzen 9 7900, CORSAIR 64GB DDR5 6000MHz CL30 KIT CMK64GX5M2B6000Z30, ARCTIC COOLING Liquid Freezer II 360
-
emre33
addikt
És? Majd csodálkoztok, hogy panaszkodnak az előfizetők.
Időbe kell tájékoztatni a kedves felhasználókat.
Sokat nyertek vele, hogy nem mondjátok el most.
Tavasz óta lehet ezt tudni, volt idő gondolkodni...ASUS B650E-E, AMD Ryzen 9 7900, CORSAIR 64GB DDR5 6000MHz CL30 KIT CMK64GX5M2B6000Z30, ARCTIC COOLING Liquid Freezer II 360
-
emre33
addikt
1: Analóg csatornák közt szerepelni fog-e.
2: Ha igen, mini vagy alap vagy extra csomag
3: Ha igen, melyik csatorna helyett.
4: Ha nem lesz benne, akkor nem lesz-e elég nagy zúgolódás amiatt? Műor tartalmát ítélve egy négynézettségű adó lesz.
5: TV2 is lesz hasonló 2. főadója. Ott szintén fennáll-e kérdés.
6: Én nem, de több ismerősöm szeretné tudni, látni fogja-e az RTL 2 a jelenlegi előfizetésével.
Kevesebb mint 1 hónap múlva indul, fél éve lehet tudni, más szolgáltató már bejelentette, hogy hol lesz elérhető.
Joggal kérdezi: mikor tudja már meg.
Én azt mondom: Be kell rakni alap (analóg) csomagba.
Persze, ugy is fel lehet fogni: Digitális csomag része, user fizessen elő érte. Csak melyik fontosabb? Egy Prizma vagy RTL2.
Na ezért írtam az egészet! Gondolkodni, gondolkodni! Kérdezni és tájékoztatni! Időbe.Megjegyzés: Ha én lennék a Tarr kft, akkor más most kihirdetném: 2014.01.01-től az analóg extra csomag csak digitálisan lesz elérhető, tarr kft felkészülési idő alatt minden előfizetőjének biztosítani fogja a set to box telepítését.
Nézd: hírek szerint előbb-utóbb lesz TV2 HD és RTLKLUB HD
Ha már az M1-en a foci közvetítés is HD, pár év múlva igen is lesz létjogosultsága.
Erre pedig fel kell készülni.[ Szerkesztve ]
ASUS B650E-E, AMD Ryzen 9 7900, CORSAIR 64GB DDR5 6000MHz CL30 KIT CMK64GX5M2B6000Z30, ARCTIC COOLING Liquid Freezer II 360
-
meke11
aktív tag
"Megjegyzés: Ha én lennék a Tarr kft, akkor más most kihirdetném: 2014.01.01-től az analóg extra csomag csak digitálisan lesz elérhető, tarr kft felkészülési idő alatt minden előfizetőjének biztosítani fogja a set to box telepítését."
Ezzel nagyonis egyetértek.
Itt azzal lesz gond, akinek többfelé van osztva a kábel (3 v. több).
Nálunk, öregapám 80 év feletti, ő nem fogja/akarja megtanulni a box kezelését. Viszont a sportcsatornákat nézi. Ami zömmel az analóg Extrában vannak.[ Szerkesztve ]
-
emre33
addikt
Persze, de az előfizetők többségét kell nézni!
Hány % lehet az akit említesz? 5%? kicsi rábeszélésel, és megmutatásal 20-30% simán használni fogja.
Ugyan olyan távirányító, csak épp nem ezt, hanem a a másik gombot kell megnyomni.És lehet most nehéz, de pár év múlva elkerülhetetlen lesz.
Meg kell lépni, se 2, se 4 év múlva nem lesz könnyebb.
Ilyen a világ, változik, gyorsul, egyre gyorsabban.ASUS B650E-E, AMD Ryzen 9 7900, CORSAIR 64GB DDR5 6000MHz CL30 KIT CMK64GX5M2B6000Z30, ARCTIC COOLING Liquid Freezer II 360
-
emre33
addikt
http://www.hwsw.hu/hirek/48992/magyar-telekom-muhold-sat-tv-amos-spacecom.html
A hétmillió dollár értékű üzlet részeként a Telekom a korábbinál nagyobb sávszélességhez juthat hozzá, melyet elsősorban a csatornák, azon belül is a HD-s tartalmak számának növelésére fordíthat. A társaságnak a bővítésre szükséges is van, hiszen a különböző konstrukciókban elérhető közel száz SD-adás mellett csak 7 HD csatornát, és az HBO HD-t továbbítja a Magyar Telekom az AMOS műholdon keresztül.
-
Tutu7030
veterán
És lehet, hogy nem kamu! Tegnap (előtt??), hogy, hogy nem, pont kis városunkról volt riport a Tényekben, és meglepően jó volt a kép minősége ( nem a híré!).
Eddig a Tények nem éppen a jó képminőségéről volt híres.[ Szerkesztve ]
LG Optimus G E975 v20 -> LG G4 H815 V29a-EUR-XX -> Huawei Mate 9(MHA-L29) -> Huawei P30 Pro -> Honor Magic5 Pro
-
emre33
addikt
válasz Tutu7030 #3879 üzenetére
Digitális kamerák fejlődnek mint kép mint hangminőségbe.
Nagyon nagy FULL HD robbanás várható a következő 1-2 évbe.
FULL HD felbontású tv elterjedtek, és jönnek a csatornák szép sorba!Manapság már nem nagy dolog egy FULL HD kamera a TV részére, sőt igazából szerintem mást nem is nagyon tudnak már venni.
-
meke11
aktív tag
A TARR, jó szokásához híven, majd csak januártól teszi be az új csatornákat. - ne legyen igazam
-
meke11
aktív tag
A TARR mikor jut el erre a szinte, amikor nem csak egy platformon lehet TV adást nézni?
-
Gedeon31
addikt
A Tarrnál van olyan internet mellé wifis modemet adnak?
-
emre33
addikt
válasz Gedeon31 #3884 üzenetére
Én nem nagyon tudok olyan Kábeltv-s modemről, ami egyben router is (+wifi)
Amúgy ha Október 1.-én nem tudom nézni az RTL2-t, akkor azonnal szolgáltatót fogok változtatni.
Ez már tényleg sok, ami itt megy.
Szégyellje magát minden TARR-os dolgozó.ASUS B650E-E, AMD Ryzen 9 7900, CORSAIR 64GB DDR5 6000MHz CL30 KIT CMK64GX5M2B6000Z30, ARCTIC COOLING Liquid Freezer II 360
-
titán
-
bigyo108
aktív tag
Sziasztok,
A napokban egyik este kapcsolgattam a csatornákat, és egy addig kódolt csatorna bejött úgy 3 mp-re , majd észhez tért a TV vagy a rendszer és kiírta, hogy nincs CI modul .
Digitális kábelről van szó.
Akkor most hogy is működik ez a dolog ?
Mi tiltja a csatornákat ?A PC visszafelé MINDIG kompatibilis lesz,.... MINDENRE!! :)
-
emre33
addikt
válasz Gubek-Einste #3886 üzenetére
Kösz a javítást, igazad van.
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz Gedeon31 #3890 üzenetére
Ha a UPC venné meg jobb lenne, de ha az Invitel venné nem lennének olcsóbbak a havidíjak,
Az Invitel nem az olcsóságáról híres.
Megvették a Fibernetet, elvették a nézhető adásokat pl Travel,Mezző, Axn Crime Scifi
Mezzo helyére betették a Fem3-at Arra hivatkoznak, hogy kell a hely a digitális adásoknak...
UPC-nél van eszámla lehetőség, Invitelnél nincs...
Kecskeméten ahol van konkurencia (Digi, T-home optika) jobb árakon szolgáltat, de ahol nincs konkurencia ott magasabb a havidíj.[ Szerkesztve ]
-
Gedeon31
addikt
válasz kabelmania27 #3891 üzenetére
Az Invitel a T-home-mal szemben most is fejleszti a lakossági optikát. Az fejlődés lenne.
Nálunk van T-home VDSL az konkurencia lenne és a T-home is lehet előbb fejlesztené a lakossági optikát.
-
Gedeon31
addikt
válasz kabelmania27 #3893 üzenetére
Lassan 2 éve nem a Tarrhoz tartozunk ismerem az áraikat felháborítóan pofátlanul magasak.
-
Televan74
nagyúr
válasz Gedeon31 #3894 üzenetére
Igen, magasak az árak. De nálunk csak a Tarr van és az Invitel + Digi(tányéros) kombó. Árban egyforma volt mikor átszerződtem a Tarrhoz. Minőségben győzött a Tarr.
Nincs konkurencia , nálunk a Tarr minek is fejlesztene.Amikor nincs remény! Jusson eszedbe nincs isten, csak én!
-
emre33
addikt
Facebook-on RTL2 kérdésemre ezt irta a Tarr Kft:
"Tisztelt Nagy Imre úr! még folynak a tárgyalások, de bízunk benne, hogy hamarosan lesz megállapodás! Még egy kis türelmet kérünk!"
[ Szerkesztve ]
-
Grande Ale
őstag
Most akkor novembertől HD-ben nézzük a TV2-őt és a STV2-őt? Gondolom...
-
emre33
addikt
válasz Grande Ale #3898 üzenetére
Valaki biztos, én meglepődnék, ha a TARR Kft felvenné a kínálatába.
Nem nagyon van hely + HD csatornákra.És ha a TV2 HD, akkor az RTL se fog lemaradni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest