- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Toness
őstag
felfogtam, utánanéztem van A és C szűrős dB, szóval szerintem nagyjából már vágom a témát, az is világos hogy a 0dB az a hallásküszöbb a hallható és a nem hallható dolgok között. Nem lehet mindenki mindentudó, viszont hogy kötözködjek is, azt a log-ot lg-nek kellett volna írnod
-
Fade_Away
őstag
-lehet az én matek tudásom hiányos de
imho logaritmikus mértékek összeadhatók.
lg10+lg10=2 =lg100
-lg0, ln0... értelmezzük egyaltalán? Mert aszem nem deha igen és -végtelen akkor a 0dB az mi? Nem -végtelen azis?
(vagyha alap 0és1 között van akkor +végtelen de ezmost lényegtelen)
ha log ot írsz akkor írj alapot is mert így az egész írásod értelmetlen, ha 10es alap akkor értjük a lgt is, ha e akkor lnt is.
ui.: A megadott képlet egyébként nagyon jó csak ezer sebtől vérzik mint, hőtan, áramlástanban minden. (Kár hangtanunk nincs így igazán érdemben nemtudok a vitába beleszólni.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Bestbuy játékok
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Alkoholista nevelde
- Gitáros topic
- Autós kamerák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen légkondit a lakásba?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - i7-10GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
- Bomba ár! HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- MacBook Pro 16" M3 Pro 36GB 512GB Gar. SPACE BLACK
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest