Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
jeni
félisten
elég megreszelni a furatnak annak a pontját ahol a csavar lesz,amúgy már mennyit költöttél ventire,hogy még mindig keresed az igazit a belevalót?
-
MM
őstag
Megjött a TY147 SQ ventilátor, hát mit is mondjak, az egyik szemem sír, a másik üveg...
Az induló feszültsége egy jó nagy átb@szás.
TY140-em van 2 db, ezek - elvileg - a színen kívül abban különböznek a TY147A-tól, hogy nem indulnak 5V-ról, magasabb az alap fordulatszámuk is,az egyik mégis elindul, ha rádugom simán 5V-ra, csak ugye 12cm-es szerinti a felfogatása...
A 147A SQ megint csak elvileg - indulna 5V-ról, a valóságban viszont sajnos nem.
Amivel egyébként nem lenne gond, mert ha épp csak pörög, az is elég a tápnak, de sajnos van olyan állapot, ahol 3mp-ként mozgatja csak kicsit a ventilátort, ettől pedig előbb-utóbb le fog égni a motorja.Az is igaz, hogy prime95 + Furmark együttes futtatásával (~500W) el tudtam érni, hogy folyamatosan forgassa a táp a ventilátort, de ez is csak olyan fép percig tartott, utána visszahűlt indítgatós fázisba.
Szóval a házba jó lesz ez, egyébként úton van a NOISEBLOCKER NB-eLoop B14-3, ez elivelg 4V-ról indul, és tudok rá lyukat fúrni a 13,5cm-es felfogatáshoz.
Ha ez sem lesz jó, akkor szigszalaggal fogom rákötni a tápra kívülről a saját ventilátorát, és lefosom az egészet.
-
jeni
félisten
jó lenne aki ezt bevállalná,és megvenné letesztelve 14 napon belül vissza vinnéígy kiderülne,hogy a Seasonic Prime Ultra Platinum 1200 W 80+ Platinum Miner Edition hibája az adott venti zaj? amúgy furcsállom,hogy ott csak 2év garit adnak a drágább nem OEM és nem Miner tápra!
-
-
MM
őstag
Szóval... lap (és platform, ha már...) csere megvolt, végre meg tudtam nyúzni a tápot rendesen.
Pro:
- ráengedtem a VEGA64 Nitro-t teljes étvággyal egy kis Furmarkkal, a táp meg sem nyikkan, semmi coil whine, vagy ilyesmi. A ventilátor egykedvűen teker minimum fordulatszámon Ezt vártam!Kontra:
- sajnos a Hybrid mode nem működik rendesen, mert (nyitott házzal is direkt letesztelve) 3 perc idle után már megy a ventilátor, ami kb 50W körüli folyamatos fogyasztás mellett szerintem problémás...
- ez még nem elég, a ventilátornak olyan durva csapágy hangja van, amit utoljára egy VX450-nél hallottam, aminél garanciában azonnal visszaadták az árát emiatt jó pár évvel ezelőtt (mert már nem forgalmazták)Nálatok is van hangja a ventilátornak, vagy csak kifogtam egy hibás darabot?
Az XFX SATA kábelek hibátlanok egyébként, 3 HDD is fütyül most róla...
-
syberia
veterán
A lappal nagyon óvatosan kell bánni, sajnos néha a legnagyobb odafigyelés mellett is megadja magát. Én bő 10 éve egy sima RAM cserénél nyírtam ki az alaplapomat.
(#182) _Atesz: Egy időben két tápot tartottam: egy a gépben, egy a fiókban. A jelenlegi Super Flower Leadex Silver mellett nem érzem szükségét tartaléknak.
-
jeni
félisten
Nálam be vannak kötve aszerint ahogy lerajzoltam!
Mennek a HDD-k és a ODD-k! Akkor most hol vannak rosszul bekötve?
Az alapján ami van neked, a tiedet rádugod az már a te felelősséged és bánatod lesz!
a macixx mérte be nekem a Seasonic Prime táp alapján,ha elkötötte volna akkor gondolom az ODD-k és a HDD-k már kakukk lennének nekem!
a gyári Seasonic Prime Platina kábeleiken sehol sincsen szín jelölések!
a molex kábelnél a két ellentétes lyukak vannak kihagyva,vagyis ami a sata kábelnél van az alatt és átlósan a felső szélső van kihagyva. lévén a molex csak 4 szálas bekötésű!
-
jeni
félisten
a sárga kábel nincs jó helyen! épen annak kell üresnek lennie ahol a sárga van nálad bekötve!
de mi van a fekete mellett a piros felett (alatta-fordított a dugó elhelyezése az asztalon)? ÜRES az a pont gondolom.
ahogy nézzem a két fekete jó helyen vannak egymás felett vagy alatta középen.
a sata dugón jó a bekötés, igaz narancs helyett nálad rózsaszín van.
-
jeni
félisten
-
syberia
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- Playstation 5 Digital 2 kontrollerrel és dobozával, minden gyári tartozékával makulátlan állapotban.
- Fornetto Explorer DeLuxe gömbgrill/faszenes grill, pizzakemence feltét, pizzakő, elemes forgatónyárs
- AMD Ryzen 7 3800XT (AM4)
- Különlegesség! ASUS ProArt StudioBook Pro W500G5T i7 9gen NVIDIA Quadro RTX 5000 MAX Q 16G
- ASUS TUF Gaming F15 FX506 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év gari
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- BANKMENTES , KAMATMENTES részletfizetés Laptopok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMTÁS! Dell Optiplex 7050 SFF asztali számítógép - i7 7700 16GB RAM 256 SSD Intel HD 630 Win10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest