- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Egy olcsó vállfás megoldás a pólóimnak...
- Android másképp: Lineage OS és társai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
-
LOGOUT
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Redpuritan
csendes tag
Helló!
Én ezt úgy szoktam megoldani az ezer éves táp ventiken,h szépen lehúzom a védő fóliát,kifeszítem a kis gumi dugót,bele fújok kompresszorral 2-3 Bar nyomással egy kicsit,aztán Lizs-2 -es zsírt tömködök bele,közben forgatom a lapátokat,középen megnyomkodom,h szívja be a zsírt,amikor úgy látom,h elég lesz,akkor vissza bele a gumi dugó,vissza rá a fólia,ha egyáltalán még megtapad.
Vissza csavarom a helyére a ventit,összerakom a tápot,próba járat 5-10 perc,azután elfelejtem azt is,h volt neki hangja egyáltalán.
Ha ez nem válik be nálad,akkor Arctic F12 PWM Rev2 ventit ajánlanám,nagyon dicsérik,és ha jól emlékszem a gyártó 6 év garanciát vállal be rá,itthon max. 2 évet adnak hozzá.
Remélem tudtam segíteni!
Új hozzászólás Aktív témák
- Cooler Master SickelFlow 120 ARGB ventilátorok eladóak /Garanciás/
- NOCTUA NF-A14 PWM Chromax.Black.Swap-Edition
- EK-Vardar / Lian Li UNI Fan SL120 V2 / Lepa BOL.Quiet / EK-Meltemi - Ventilátorok, Fiók kisöprés
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- EKL 92mm ventilátorok a 80 mm-es venti csavarméretével (!) - rendkívül halk - nagy mennyiségben is!
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5 / 1TB M.2 SSD
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest