- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ariadne
őstag
Szerintem a legjobb, legalábbis nekem kedvencem A_Z angol nyelvtan lexikon, no meg a legalapabb dolgokkal az "Angol kisokos" nevű kis zsebkönyvecske sorozat. Felsőfokúm van már nagyon régóta, munkám során folyamatosan használom a nyelvet sőt mellékesen szakfordítóként is dolgozom, de nyelvtannak utánanézni ezeken kívül másra nincs szükségem, ez alapján mondom.
Netes szótárakból meg a leggyakrabban használt sztakival vigyázzatok, sok tévedés és pontatlanság van benne, ezek ellenőrzésére jó például a freedictionary, ami egynyelvű szótár, de játékos szókincsbővítésre is nagyon jó. (Legalábbis én szoktam akasztófázni meg szópárosítósat játszani is rajta, és a főlapon lévő kis ismeretterjesztő cikkek is érdekesek.
)
-
VOid
tag
könyvekről most nem mondanék véleményt mer lényegében sok jó könyvet, oldalt találsz neten is, de ha kezdő vagy lényeg bármit csinálsz bármit tanulsz, mellette sokat olvass(könyv, cikk) meg hallgass angol beszédet(sorozat.. film. v akármilyen videót neten), hogy megerősítsd amiket tudsz, mer legyen az bármilyen nyelvtankönyv amiből tanulsz nincs elég példa h rögződjenek a dolgok... legalábbis sztem
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Pencil 2.gen, Új, Dobozával 12 hónap garanciával
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Motorola G34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest