Hirdetés
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Pitterix: Gyógytorna
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Breki
veterán
Lehet, de mivel mi Headway-ból tanulunk illetve most grammarway-ból oldottunk meg teszteket ezért ebből kérdeztem ha lehet

és milyen lenne az a saját anyanyelvű tanárok által megírt könyv?
Én most ezt a kétnyelvű könyvet keresem

"Még nagyon régen olvastam a Drága New-see c. könyvről, ami angolos lévén felkeltette az érdeklődésem, de akkoriban ennyiben is maradt. Aztán néhány év múlva egy könyvesboltban tett portyázás során bukkantam rá erre a könyvre és a Viszontlátásra New-seevalra. Mivel mindkettő nagyon olcsó volt (az egyiket többször átárazták), megvettem őket.
Tetszett a könnyed stílusa, ahogy a különböző városok (Róma, Firenze, Jeruzsálem, Madrid, Bázel, stb.) nevezetességei mellett játékosan csöpögteti az olvasó fejébe a tudást. Már az első mondta is két nyelven indul, és ez a tendencia folytatódik a továbbiakban. A különböző városokban tett utazások végén, pedig egy U.i-ban kerülnek kikérdezésre az adott városban tanultak. De már a városnézés során is segít a szerző, ugyanis a fontosabb kifejezések dőlt betűvel vannak szedve és néhányukat többször elismétel. Külön segítség, hogy néhány szó magyaros kifejezése is szerepel a könyvben, azaz nem kell azonnal azon agyalni, hogy is kéne ezt kiejteni, ill. nem kell a szótár után kutatni.
Bárki, aki angolul egy kicsit is tud már, hasznosan forgathatja ezt a könyvet, amit így jellemeznék: összeköti a kellemeset a hasznossal. "
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Battlefield 6
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Star Citizen
- Xbox Series X|S
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Steam Deck
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Sztori traileren a DRAGON QUEST I & II HD-2D Remake
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- További aktív témák...
- Intel Core Ultra 9 285K - Új, Gari 2028.08.05. -ig - Eladó!
- Lenovo ThinkPad X1 YOGA 3. 2in1 14"FHD TOUCH i5-8250U 8GB DDR4 ,250GB SSD Win11 27%ÁFÁS, ÜZLETBŐL
- ASUS VG248 24 165HZ
- Apple Airpods Pro 2 megkímélt usb -c
- DELL LATITUDE 7275 2in1 12.5" IPS Win10 TABLET/NOTEBOOK 8G/256GB ÜZLETBŐl, GARANCIÁVAL
- MSI Katana GF76 - 17.3"FHD 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 Ti - MAGYAR
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS (210-AZBV)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 7 3700X / RTX 2070 Super / 32GB DDR4
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i3-7GEN I 4GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3579, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest