- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Rap, Hip-hop 90'
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
emitter
őstag
-
emitter
őstag
igen, engem sem köt le
de nem az irodalommal van a baj, hanem amit tanítanak.. minek elemezni?kváccs
simán műveket kéne olvasni, sokat, művelődni, és persze beszélgetni róluk, erkölcsileg építeni a gyerekek értéktendjét, stb. nem pedig szörnyű elemzéseket íratni velük
nyelvtan dettó - szvsz csak a helyesírást kéne megtanítani, de azt _tényleg_
ehhez képest mindenféle elméleti sületlenséggel, definícióval töltötték a fejünket, persze h mindenki útálta
Rejim: külhon - ahhoz jó kis nyelvtudás kell ámmeg pénzmag
vagy ismerősök
[Szerkesztve] -
manómancs
csendes tag
Szerintem is jobb döntés a bme, bár én szembe járok (közgáz), de az eddigi álláskeresésnél teljes mértékben azt látom, hogy igenis számít holvégez az ember. Én nem azt mondom, hogy itt, meg ott többet vagy jobban tanítanak, de a szemléletformáláson van a hangsúly. Teljesen más szemléletet kapni az ''igenis'' jó nevű iskolákban, még akkor is ha emiatt most meg leszek kövezve.
Ja, és szerintem is nagyon sok múlik a tanárokon, én azt vallom, hogy mai napig, ameddig eljutottam azt nemcsak magamnak, hanem a jó tanáraimnak is köszönhetem.
[Szerkesztve] -
emitter
őstag
én már sajnálom így utólag végiggondolva az előző gimis éveket, h nem sikerült akkkor megszeretnem (vagy inkább a tanároknak megszerettetni) az irodalmat meg a törit (utóbbi azért még nem volt olyan vészes)
az a baj, h a sok lusta és egyre pimaszabb, linkebb gyerek elveszi a tanár kedvét a tanítástól, már csak kényszerből tanít, nem motiválja semmi... és ez ördögi kör, mert így a diiákok még inkább unatkoznak, lesz@rják a tárgyat, stb.
nekünk pl egy épp friss diplomás magyartanárunk volt, 2-3 év alatt sikerült félig-meddig depresszióba kergetnünk (najó, ehhez több osztály is hozzájárult..)
szal tuti, h lehetne érdekesebb, izgalmasabb órát tartani, de ehhez mind2 félnek alkalmasnak kell lennie..
szóval így útlóg nézve, kár h anno nem olvastam sok könyvet, töris könyveket, esetleg magyar írók-költők olyan műveit, amelyeket órán nem vettünk, stb.
akkor még lett volna időm ilyemsire, most nincs
majd talán x év múlva a munkahelyi szünetekben, vagy mittomén, vagy legkésőb nyugdíjas koromban
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Drón topik
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Kerékpársportok
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Yettel topik
- Autós topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Netflix
- További aktív témák...
- Gamer laptop
- 120" 4K HDR Házimozi (Optoma UHD 51 + 120 olasz mozivászon)
- HP DL380p Gen8 12LFF - 4x4TB SAS - 2x E5-2650L v2 - 96GB ECC - 2x10Gbit + 2x1Gbit
- Microsoft Surface Book 2, Sérült, 13,5 (3000x2000), i5-8350U, 8GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA!
- Asztali PC , R7 8700F , RTX 3070 Ti , 32GB DDR5 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest