- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Kuponok....
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Mivel fotózz és videózz 2025-ben? Elég egy mobil vagy kell egy kamera?
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bocX
tag
...tudom hogy nehéz eldönteni, magam is keresem még igazából mit akarok. elkezdtem informatikust képzést, mérnöktanárival kiegészítve - rájöttem a tanárira nincs szükségem, most az építészmérnöki is érdekel, de az info még nincs befejezve. nehéz, tudom hogy nehéz a döntés! de talpra kell állni, azt sem akarom hogy a szüleim tartsanak el évekig, mert hát hogy is mondjam, a fősuli nappali képzés mellett elég nehéz dolgozni járni. mondjuk ösztöndíjamból én megvagyok egy hónapban, de azért naaaa.....
mind1, lehet ezt pont nem ide kelett volna irni, de amit te irsz hogy ''mindenbe bele kell kóstolni'', hát azért ez sem egészen igy működik -
tildy
nagyúr
Őneki eddig is szvnia kellett, ugyanis ha már jártál valahova x félévet, akkor hat atmesz mashova, azt az x felevet bizony ki kell fizetnie koltsegteriteses modban. Ez eddig is igy volt. (Persze ez alol is ki lehetett -regebben- bujni, pl. egyszeruen nem mondtad meg, hogy jartal mar mas fosuliba/egyetemre is....)
Utofinanszirozas eseten kivancsian neznem, hanyan lepnenek le mas orszagokba.. .Gyanitom nem kevesen.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI Thin GF63 15.6" FHD IPS i5-12450H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Honor 400 Pro 5G Lunar Gray Prémium kijelző, AI-fotózás 12/512 GB-2028. 05. 21-ig
- Predator Helios 300 17.3" FHD IPS i7-9750H GTX 1660Ti 16GB 512GB NVMe+1TB HDD magyar vbill gar
- OnePlus 13 Gyors teljesítmény és modern dizájn Midnight Ocean 16/512 GB
- Apple iPhone 17 Pro Deep Blue 120 Hz ProMotion, 8 optikai-minőségű zoom 100% akku ,3 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Tab M10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- Konica Bizhub C220 A3 fénymásoló
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E14 G2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest