Hirdetés
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: WELLPUR KVITA GF85 - JYSK - tapasztalatok
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bocX
tag
...tudom hogy nehéz eldönteni, magam is keresem még igazából mit akarok. elkezdtem informatikust képzést, mérnöktanárival kiegészítve - rájöttem a tanárira nincs szükségem, most az építészmérnöki is érdekel, de az info még nincs befejezve. nehéz, tudom hogy nehéz a döntés! de talpra kell állni, azt sem akarom hogy a szüleim tartsanak el évekig, mert hát hogy is mondjam, a fősuli nappali képzés mellett elég nehéz dolgozni járni. mondjuk ösztöndíjamból én megvagyok egy hónapban, de azért naaaa.....
mind1, lehet ezt pont nem ide kelett volna irni, de amit te irsz hogy ''mindenbe bele kell kóstolni'', hát azért ez sem egészen igy működik -
tildy
nagyúr
Őneki eddig is szvnia kellett, ugyanis ha már jártál valahova x félévet, akkor hat atmesz mashova, azt az x felevet bizony ki kell fizetnie koltsegteriteses modban. Ez eddig is igy volt. (Persze ez alol is ki lehetett -regebben- bujni, pl. egyszeruen nem mondtad meg, hogy jartal mar mas fosuliba/egyetemre is....)
Utofinanszirozas eseten kivancsian neznem, hanyan lepnenek le mas orszagokba.. .Gyanitom nem kevesen.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- The Game Awards 2025 - Az összes bejelentés egy helyen!
- Bluetooth hangszórók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Futás, futópályák
- LG LCD és LED TV-k
- OpenWRT topic
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung LCD és LED TV-k
- PlayStation 5
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 Dock
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újszerű Acer Aspire A515 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB SSD - Win11
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest