Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drizzt
nagyúr
Most őszintén...
Ha UTÓLAG, amikor már megvan az állásod, s meg is haladja a minimálbért legalább 3,33*, s csak akkor kell befizetned havi 6K-t, akkor ez miben befolyásolja ezt a dolgot, amit leírtál:
''Abszolút egyetértek veled! Én tavaly végeztem, közlekedésmérnök szakon és bevallom, nagyon örülök, hogy nem volt fizetős a felsőoktatás. Ha teszem azt fizetős lett volna, nem lett volna meg az esélyem anyagi okok miatt. Szóval tényleg alkotmányos jog, hogy mindenkinek lehetősége legyen tanulni (akár felsőoktatási képzésben részt venni), mert egy szegényebb rétegből jövő emberkének, ha adok megfelelő lehetőséget+támogatást, könnyen lehet, hogy a jövőben komoly sikereket ér el az adott szakmában. Tehát tényleg ne az legyen, hogy a ''paraszt'' gyereke csak kapálni tudjon + termelni, hogy eltartsa a diplomás értelmiséget.''
Mert szerintem semmiben. Kezdéskor nincsen semmi extra költséged a mostanihoz képest.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RX 9060 XT 16GB / B550 WIFI / 32GB RAM 3600Mhz / 1TB M.2 SSD / 650W GOLD
- Canon EOS M50 Mark II kit obival, 2db eredeti aksival, 1000 expoval, gyári dobozában, táskával.
- Hibátlan, 32" (81 cm) méretű Panasonic Viera LCD tv eladó
- ASRock H61M-GE LGA 1155 alaplap
- Eladó Komplett gép
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4th: i5-6GEN I 8GB I 512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- Eredeti Lenovo 90W szögleges laptop táp + kerek átalakító egyben eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3625, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő