Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• TrollBalint

addikt

válasz japunk #6343 üzenetére

Mondjuk az Arkham 2. kiadásával én csak az alappal játszottam, meg az Eldtrich-nél is, de az Arkhamban pont az tetszett, hogy volt mágikus, meg fizikai fegyver és nem volt mindig mindegy, mivel támadsz. Míg a 3. kiadásban ez már kvázi mindegy. Ettől függetlenül jónak tartom én is a 3. kiadást, főleg most, hogy már van neki több kiegje. :)
    Igazából pont ezen gondolkodom, hogy haver megvette a 3. kiadást annak idején, meg azóta az összes kiegészítőt, de mi csak az első kieggel tudtunk játszani, a többi azóta ott áll neki kipróbálatlanul. Nálunk meg decemberbe várható, hogy bővül a család és akkor jó alkalom lenne egy Arkham tejfakasztó party :DDD

zo-lee: Ahogy japunk is írta, a Lockdown lehet tényleg komplexebb, mint a Nemesis. Bennem ez azért nem annyira volt meg, mert mindent a haver intézett :) Egyébként szerintem, ha rá tudja magát venni az ember, hogy ilyen játékokkal játsszon többször, viszonylag rövid időn belül. Mondjuk 2-3x egy hónap alatt, akkor utána már csak kirívó esetekben kell a szabálykönyv. Persze ezt könnyű mondani :)

Új hozzászólás Aktív témák