- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mike1334
veterán
válasz
Tristis #5781 üzenetére
Köszi! Igazából a GAH nem volt annyira bonyolult, logikusak a szabályai, és nincs is olyan sok. Ezért utálom a bgg komplexitás mutatóját, mert nem nem egyenesen arányos a szabályok bonyolultságával, beleszámolja, hogy mennyire nehéz "jónak lenni" (minél több a lehetőség, annál komplexebb a játék). Alapvetően érthető is, de én jobban örülnék egy "mennyire bonyolultak a szabályok / milyen sok szabály van" mutatónak. Az RC-nek ha jól tudom rengeteg szabálya van, sok idő megtanulni, és ha nem játszol vele rendszeresen, akkor tanulhatod újra. Ezért is lesz az új kiadásban egy tanuló füzet, ami apránként hozza be az új szabályokat.
Jó lenne valami koop játék nagy újrajátszátszhatósággal a pandemic helyett, ami nem túl bonyolult.
A szabálytanulással nincs gond (azért csak jogász vagyok), az asszony meg még nálam is ügyesebb, de a társasjáték nekünk kikapcsolódás, nem keressük benne a kihívást, ezért nem megyünk többnyire 3 felé.
Új hozzászólás Aktív témák
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E5550, E5570, 5590, 5500, 5501, 5510, 5520 / SZÁMLA + GARANCIA
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Bomba ár! Dell Latitude 5520 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3109
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest