Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• asboth6

csendes tag

Szép napot mindenkinek !
    Először is bocsánat ha már kitárgyalt a kérdés amit fel szeretnék tenni, de már annyit olvastam a fórumban, hogy működik, nem működik, hogy kérnék egy megerősítést !

A problémám:
    VDLS nettel, és egy Speedport W724 HGW-vel rendelkezem kb. egy éve. Az eszköz korlátolt, port, torrent és Wi-Fi problémáim vannak. :O

Esedékes a hűségidő hosszabbítás, és szeretnének áttenni IPTV, Digitális telefon és Internet csomagra azonban másik eszközük nincs a Telekomosoknak és szimplán sajátra sem cserélhetem le. A portnyitás és a Wi-Fi gondokat egy saját routerrel szeretném megoldani (TP-LINK WR-841N)

A kérdésem/kérdéseim:
    1. Ugye a Speedport eszköz használható csak modemként. Ekkor sem a telefon és sem az IPTV szolgáltatás nem elérhető. Szóval ez kuka ha jól tudom !? :F

2. Van egy úgynevezett "PPPoE Pass Through" mód a Speedportban. Ez annyit tesz, hogy átadja a tárcsázási és egyéb feladatokat a routernek, de az IPTV, illetve a telefonszolgáltatást a Speedport végzi !?

Ha a második kérdésre a válasz igen, akkor legyen kedves valaki magyarázza el, hogy is van ez, hogy tudom összekötni, beállítani a dolgokat, hogy működjön. :R

Előre is köszönöm a segítségetek, és még egyszer elnézést, ha már egy kitárgyalt témáról kérdezek most !

További szép napot mindenkinek ! :))

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés