Hirdetés
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- Asszociációs játék. :)
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Digitális Állampolgárság Program
- leslieke
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- W11 pls
-
LOGOUT.hu
Telekom (vezetékes telefon, IP / kábel / műholdas TV, xDSL / kábel / optinet)
Új hozzászólás Aktív témák
-
asboth6
csendes tag
Szép napot mindenkinek !
Először is bocsánat ha már kitárgyalt a kérdés amit fel szeretnék tenni, de már annyit olvastam a fórumban, hogy működik, nem működik, hogy kérnék egy megerősítést !A problémám:
VDLS nettel, és egy Speedport W724 HGW-vel rendelkezem kb. egy éve. Az eszköz korlátolt, port, torrent és Wi-Fi problémáim vannak.Esedékes a hűségidő hosszabbítás, és szeretnének áttenni IPTV, Digitális telefon és Internet csomagra azonban másik eszközük nincs a Telekomosoknak és szimplán sajátra sem cserélhetem le. A portnyitás és a Wi-Fi gondokat egy saját routerrel szeretném megoldani (TP-LINK WR-841N)
A kérdésem/kérdéseim:
1. Ugye a Speedport eszköz használható csak modemként. Ekkor sem a telefon és sem az IPTV szolgáltatás nem elérhető. Szóval ez kuka ha jól tudom !?2. Van egy úgynevezett "PPPoE Pass Through" mód a Speedportban. Ez annyit tesz, hogy átadja a tárcsázási és egyéb feladatokat a routernek, de az IPTV, illetve a telefonszolgáltatást a Speedport végzi !?
Ha a második kérdésre a válasz igen, akkor legyen kedves valaki magyarázza el, hogy is van ez, hogy tudom összekötni, beállítani a dolgokat, hogy működjön.
Előre is köszönöm a segítségetek, és még egyszer elnézést, ha már egy kitárgyalt témáról kérdezek most !
További szép napot mindenkinek !
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni és ahhoz segítséget nyújtani szigorúan TILOS.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest