Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Digitális Állampolgárság Program
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- MárkaLánc
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
bim
veterán
Jó reggelt.
Elég hulla vagyok ma is. Talán ez a hirtelen időjárás változás teszi be a kaput nálam. Nem is értem..
Éjjel felébredtem 1 körül mert be kellett csuknom az ablakokat. A huzat vitt mindent. Nagyon nagy szél volt erre felénk. Még van is..
Tegnap cserepet vágtunk. Azt hittük gyorsan fog menni de elég lassan haladtunk előre vele. Szinte alig tudtunk bevágni 30fm. élt Hétfőn folytatjuk. Ma pihi. Én megyek tárgyalni egy helyre munkaügyben de semmi több. A vga-mat fogom tesztelgetni.Sajna eek a piszok szétszórt vrm-ek kiakasztanak. Furmark alatt az egész kártya hátulja izzik. Mondjuk nem a furmarkal játszok. Tegap este játszottam másfél órát 830-as gpu órajellel hiba nélkül. Viszont ezt az órajelet furmarkal nem bírja. És nem a gpu nem bírja hanem a tápellátás túlmelegszik és elkezd hibát szórni a gpu..
Pocsék egy idő lett hétvégére.
Szép napot mindenkinek.
Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest