Hirdetés

Aktív témák

• bim

veterán

Jó reggelt.

Tegnap cserepeztünk és ettől egy picit fáradtabban ébredtem de amúgy a könyököm nem fáj. Kezd hatni a porcerő forte. Sajnos kell már szednem ilyet is mert ez a szakma a bokákat, térdeket és könyököket felzabálja.
    Ma ugyanez lesz a program. Remélem nagyját becserepezzük és ha szerencsénk van esetleg be is fejezhetjük. Szétszedtük a 26-os stihlemet is. Vett édesem hozzá karburátorjavító készletet a helyi stihl boltban 2800ft volt itt. Ez a vidék varázsa. este kicseréltem benne mindent és ma összeszereljük. Remélem megjavul tőle mert kellene az a gép is. Majd meglátjuk. Ha befejezzük ezt a melót jövő hétfőig nem kezdünk bele másba ezért végre jut időm picit a családdal is foglalkozni. Nyilván egy kis maszekot azért benyomok és a paripámat is szerelgetni fogom de együtt leszünk szerelmemmel és a gyerekekkel.
    Tegnap volt az anyák napi köszöntés az oviban. Nem volt műsor csak kérték hogy az anyukák menjenek a gyerkőcökért a meglepi miatt. Készítettek két gyönyörű ajándékot és versikével is készültek. Adrival felvetettem a verset. Katica Megzabálom! Biztosan elfogult vagyok de csodaszép lányom van. És van egy lányom aki voltaképpen fiú... ;]
    Szép napot mindenkinek.

Aktív témák

Hirdetés