Hirdetés
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- MárkaLánc
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
bim
veterán
Jó reggelt.
Sztoikus nyugalommal veszem tudomásul hogy az ember próba nélkül visszaküldi a vga.-t. A sors így akarta. Mostanában megint lejtőn vagyunk. Amióta Boldit műtötték októberben folyamatosan csak a mínuszok jönnek. Már magában a műtét leürített és utána bedöglött lola ami helyett venni kellett Masnit. Amikor fellélegezhettünk volna akkor vettem egy lézert és ezzel teljesen agyonvágtam a büdzsét. Hiába árulom a tesóját senkinek nincs pénze megvenni. Lassan fél éve nyűglődünk aminek remélem hamar a végére érünk.
Tegnap reggel olyan munkáról alkudoztunk amit már elvégeztünk. Egy hihetetlen nyomott ár lett az eredménye amit majd talán jövő héten fognak kifizetni. No comment....
Tennék fel olyan gépeket amiket nem használok de nincs az embereknek pénzük megvenni. A január az ilyen.
Persze édesem ki van akadva rendesen. Nem feltétlenül rám hanem arra hogy ez a csóróság ciklikusan vissza-visszatérő állapot és nem értjük miért van ez így. Ha egy kis félretett pénzünk van biztosan történik valami. Vagy Boldi kerül kórházba vagy bedöglik az autó, vagy mit tudom én.
Tegnap megkapta bogyókánk az RSV. oltást. Persze eddig semmi baja nem volt de reggel már érezhető volt rajta hogy nem az igazi. Megfázott. Belázasodott estére és köhörészik. Lehet tőlem kapta el. AZt nem értem hogy ha az RSV oltás csak 3 hétig védi a vírusok ellen akkor miért havonta adják neki? Szinte minden alkalommal az utolsó pillanatban betegszik meg. Az előző oltásnál is az utolsó héten kellett antibiotikumot szednie. Hétfőn mehet dokihoz vele édesem. A DiGeorge csoportba feltettek egy érdekes írást Az én Mónikámról szól
Ma délelőtt elszalad a lányokkal vásárolni szerelmem. Adrinak kabát, Katinak overál gatya, Sárinak bundás cicanaci kell. Én addig itthon maradok Boldival és játszunk egyet.
Szép napot mindenkinek.
Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest