Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
bim
veterán
Jó reggelt.
Sztoikus nyugalommal veszem tudomásul hogy az ember próba nélkül visszaküldi a vga.-t. A sors így akarta. Mostanában megint lejtőn vagyunk. Amióta Boldit műtötték októberben folyamatosan csak a mínuszok jönnek. Már magában a műtét leürített és utána bedöglött lola ami helyett venni kellett Masnit. Amikor fellélegezhettünk volna akkor vettem egy lézert és ezzel teljesen agyonvágtam a büdzsét. Hiába árulom a tesóját senkinek nincs pénze megvenni. Lassan fél éve nyűglődünk aminek remélem hamar a végére érünk.
Tegnap reggel olyan munkáról alkudoztunk amit már elvégeztünk. Egy hihetetlen nyomott ár lett az eredménye amit majd talán jövő héten fognak kifizetni. No comment....
Tennék fel olyan gépeket amiket nem használok de nincs az embereknek pénzük megvenni. A január az ilyen.
Persze édesem ki van akadva rendesen. Nem feltétlenül rám hanem arra hogy ez a csóróság ciklikusan vissza-visszatérő állapot és nem értjük miért van ez így. Ha egy kis félretett pénzünk van biztosan történik valami. Vagy Boldi kerül kórházba vagy bedöglik az autó, vagy mit tudom én.
Tegnap megkapta bogyókánk az RSV. oltást. Persze eddig semmi baja nem volt de reggel már érezhető volt rajta hogy nem az igazi. Megfázott. Belázasodott estére és köhörészik. Lehet tőlem kapta el. AZt nem értem hogy ha az RSV oltás csak 3 hétig védi a vírusok ellen akkor miért havonta adják neki? Szinte minden alkalommal az utolsó pillanatban betegszik meg. Az előző oltásnál is az utolsó héten kellett antibiotikumot szednie. Hétfőn mehet dokihoz vele édesem. A DiGeorge csoportba feltettek egy érdekes írást Az én Mónikámról szól
Ma délelőtt elszalad a lányokkal vásárolni szerelmem. Adrinak kabát, Katinak overál gatya, Sárinak bundás cicanaci kell. Én addig itthon maradok Boldival és játszunk egyet.
Szép napot mindenkinek.
Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- DOOM - The Dark Ages
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- NBA és kosárlabda topic
- Újabb videón nézhető meg a Soulframe
- Autós topik
- Kiberbajban lehetnek a spanyol erőművek
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Eladó Lenovo ThinkCentre M70q Gen3 számítógép + Lenovo ThinkVision E24-28 monitor
- ASUS X301 (RX170HD)
- Lenovo Thinkpad T495s Ryzen 5 PRO 3500U/16GB RAM/256 SSD/14" FHD touch Magyar bill. laptop eladó
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga 4th i5-8265U/8GB/256GB NVME SSD/FHD Touch UltraBook garanciás
- Superconsole X2PRO retro játékkonzol 70000 játékkal + android box egyben
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- AKCIÓ! ASUS Z170-DELUXE Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest