Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Logoszféra  »  Szürke zóna

Hozzászólások

(#3032) bim


bim
veterán

Jó reggelt.

Tegnap reggel nemvolt net mert azt a pincét ahol a központi elosztója van az UPC.-nek Móron konkrétan elárasztotta a víz. Pont a szomszédban fogunk dolgozni innen van pontos infóm. Délután 2-re tudták helyrehozni a kárt. Ugrott a levesbe pár elosztó és erősítő.
Vasárnap nem sok mindent csináltunk. Délután bementünk Burger kingbe és utána lemostuk táltit. Ki is porszívóztuk és most nagyon szép tiszta. Ma ha időben hazaérünk szerelni fogom. A régi táltos központi befecskendezőjét megpróbálom átszerelni mert iszonyat magas fogyasztásokat produkál mostanában a paripánk. Mértünk 8.7L-t is 100km-en ami igencsak durva egy 1,4L-es motortól. És ezt úgy kaptuk hogy 600km-re tankoltuk aminek fele Pesti járat volt. :( Nagyjából pontos a mérésünk mert minden alkalommal teletankoljuk a verdát. Most 540km-nél jár a napi számláló de ismét tankolni kell. Érthetetlen... Régi táltos ugyanezzel a motorral 6L alatt evett folyamatosan. :F
Tegnap anyagot rendeztünk délelőtt zsaluzáshoz és vasaláshoz amit ma elkezdünk beépíteni. Sietni fogok haza mert szerelni akarom a kocsit.
Szép napot mindenkinek.

Útvonal

Fórumok  »  Logoszféra  »  Szürke zóna
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.