Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Logoszféra  »  Szürke zóna

Hozzászólások

(#3009) bim


bim
veterán

Jó reggelt.

Későn ébredtünk mert KAti éjfélkor torokfájásra ébredt ami azért következett be mert nem hajlandó bevenni a gyógyszerét. Édes beerőltette és egy hisztisírásban teljesült ki a csúcspont. Átmentem és lenyugtattam majd elaludt mellettem. Most arra várunk mikor pisil be mert este nem volt és éjszaka a hisztiben meg pláne nem ment el. Olyan csökönyös mint egy szamár! Sajnos ezt tőlem örökölte. :(
Tegnap délelőtt délelőtt új rajzról fát válogattunk. Vagyis válogattunk volna ha a tulajdonos nem akart volna még körbejárni Siófokon hogy ott hátha olcsóbb lenne a fa. Hétfő reggel folyt.köv. akkor már tényleg válogatunk mert nem talált jobbat. Szerencsére van a telepnek darus autója amivel azonnal le tudja szállítani a fát és végre valahára neki tudunk állni készíteni a tetőt.
Délután bementem elintézni a jogsimatés a személyimet. 5500ft lesz a kettő. Az orvosival egy bő tizes ez az akció. Este még kimentünk a bornapi vurstliba a lányokkal. Imádták az ugrálást és az autós körhintákat. Kati ismét kivert egy hisztit mert nem akart hazajönni. Ma lehet kettesben megyek Adrival. Sokat segít a kisebbekre vigyázással édesnek amit valahol honorálni kell. Már most megtanulja hogy a maga érdekei elé helyezze a gyerekeket. Ha anya lesz ez bizony napi szinten kell majd alkalmaznia.
Elvileg kedden itt az akkus Hilti. Már várom! Be is vetjük azonnal a tetőnél.
Szép napot mindenkinek.

Útvonal

Fórumok  »  Logoszféra  »  Szürke zóna
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.