Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Logoszféra  »  Szürke zóna

Hozzászólások

(#2051) bim


bim
veterán

Jó reggelt.

Szar volt az éjszakánk! Cuncika éjjel belázasodott és ezzel be is tett nekünk. Ma dokihoz kell vinni. Valszeg utolérte az influenza.
Tegnap elment a nap és gyakorlatilag semmit nem tudtam rendesen megcsinálni. A fűrészt Talán össze tudtam hozni de az autóval nem jutottam egyről a kettőre. Ma korábban megyek és a munkahelyen visszacserélem a tárcsát mert rosszabb lett mint volt. Apám gépe alaplaphibás amivel momentán nem tudok mit kezdeni. Szóval elrohant a vasárnap és nem tudok felmutatni semmit. Édesékkel is keveset tudtam lenni. Most vasárnap megyünk cuncikáért Pestre ezért megint semmire nem lesz időnk.
Ma először is lépcsőt fogunk kizsaluzni és átalakítani. Utána egy újabb toldást építünk a házhoz fából.
Szép napot mindenkinek.

(#2052) bim


bim
veterán

Jó reggelt.

Pocsék éjszakája volt édesnek. A két csaj közül az egyik betegség miatt nem aludt rendesen, a kisebbik mákszem pedig ki tudja miért volt nyűgös. Egyébként hazaérkezve munkából azonnal éreztem hogy itton más levegő van. Tele van bacival és ezt ki lehet érezni. Nekem is elkezdett kaparászni a torkom. Még szerencse hogy mindjárt indulok dolgozni és nem betegít meg a sok baci. Amúgy valami influenza szerű megbetegedése van cuncinak. Kapott rá gyógyszert és az allergiás gyogyiját is felírta a doktornő.
Tegnap reggel korábban indultam hogy táltit megszereljem és láss csodát, megjavult. Érthetetlenül állok a jelenség előtt. Nem tökéletes de jobb lett mint volt. Munka- felállítottuk a trapéz alakú toldás lábait és körben a szelement rászerkesztettük. Le is szalad a nap. Ma beszarufázzuk a terveim szerint.
Szép napot mindenkinek.

(#2053) bim


bim
veterán

Jó reggelt.

Ma vagyunk 1 hónap híján 7 évesek az én drága szerelmemmel. :)) Azt mondják hogy a 7. év vízválasztó. Szerintem ez nem így van. A házasságom sem a 7. évében romlott meg. Tulajdonképpen inkább az is csak elfáradt. Nem hinném hogy most is ez történne meg velem. Édesemtől mindent megkapok amit csak kérhetnék. Ő a legbiztosabb pont az életemben amit igyekszem megbecsülni. Persze mint ikrek nagyon nehezen megy nekem mert elég önfejű és makacs vagyok. Ő mint oroszlán viszont sok dolgot rám hagy, de mégsem annyit hogy a fejére nőjek teljesen. Imádom őt! És még egy gyönyörű kislánnyal is megajándékozott akit mindennél jobban szeretek! Szerintem álom életem van velük. :B
Munkában nehezebben haladtunk mint gondoltam. A trapéz hozzáépítés tetőszerkezetét raktuk össze de nem lettünk teljesen kész vele mert kicsit fájt a fejem és ez nem tömegmunka amire oda kell figyelni és sokszor csak álltam és meredtem mit kellene csinálni, de nehezen léptem tovább a fájdalom miatt. A fülem is fájt és érzem még fájni is fog. Valami lappang bennem. Remélem nem betegedek le.
Szombaton megrendeltem a körfűrészlapot és már a futárnál van! A másik helyen több mint 1 hónapig semmi nem történt. Most is az ország másik végéről rendeltem mert érdekes módon olcsóbb onnan futárral megvenni mint innen helyből meghozatni. Sajnos az itteni tetőkhöz már nem kell a nagykörfűrész de a lap nem vész el. Ilyen Lapot vettem. Persze az első helyen megjelölt boltból rendeltem először ami nem hozta meg. És nem a második helyről rendeltem meg hanem innen.
Rengeteg famunkánk van itt ahol dolgozunk mert fa borítás lesz sok helyen a házon. Ez jó nekünk.
Szép napot mindenkinek.

(#2054) bim


bim
veterán

Jó reggelt.

Nagyon nyugis volt az éjszakánk. Hosszú idő óta először ébredtem úgy fél 4 körül hogy teljesen kipihentem magamat . Ez annak köszönhető hogy cuncikát tegnap este elvitte az apja magához. Mivel betegállományban van ezért most pár nappal többet tölt az apjával. Nem is baj ha nem betegíti meg az egész családot.
Tegnap megjött a körfűrészlapom. Ezt várom el a mai világban egy webshop-tól! 3 munkanap alatt kézben az áru az ország túlsó feléről. Amúgy a lap nagyon nagy és még így is 2cm-el a gyári korong alatt van a mérete. Úgy érzem ma sokat kell majd fűrészelnem. :DD
Munkában lassan haladtunk. Végre elkészült a kiugró szerkezete és nekiláttunk a lambériázásának. Már ideje volt mert nagyon untam. Ma befejezzük a lambériázást és nekiállunk lécezni ezt a részt. Amúgy a hajam hullott ki hogy a nagytető amibe bele kell kötni ezt a kiugró részt már le van cserepezve és vissza kellett bontanunk egy jó nagy darabot. Ez a halálom! Hamar gyorsan cserepezzél azután majd visszabontod ami útban van. :(((
Szép napot mindenkinek.

(#2055) bim


bim
veterán

Jó reggelt.

Ismét jól aludtam. Mostanában szépen elfáradok és ez jót tesz az alvókámnak. Nem is tudom mit írjak. A körfűrészlapot felszereltem és kipróbáltam. Nagyon szuperül visz. Mondjuk ezen nem lepődtem meg. Kicsit telhetetlenkedtem mert "csak" 118mm-ert vág át ami éppen kevés a 12-es fának az átéréséhez de már ezzel is nagyot léptem előre. Sajnos nem kaptam gyári méretű lapot. Az nem 315 hanem 335mm-es lap lett volna és az a + 1cm hiányzik. Vaterán árulnak ugyanilyen nagy fűrészt és ha gyári lap van rajta akkor megpróbálom megszerezni róla. ;]
A trapéz kiugrót végre annyira befejeztük hogy ma csak be kell lécezni. Azt az oldalát a háznak ma cserepezésre be akarom fejezni. Tegnap is vittem magammal fényképezőt de nem készítettem egy képet sem. Majd ma körbefotózom ami elkészült.
Édessel és Katicával minden rendben van. Sajnos 3 napja nincs kaki amitől fáj a kis pocakja a drágámnak. Reméljük ma már jönni fog az a fránya kaki.
SZép napot mindenkinek.

(#2056) bim


bim
veterán

Jó reggelt.

Ma nagyon hulla vagyok. Lehet az időjárás az oka de elég fáradtan ébredtem ma reggel.
Tegnap egész nap esett a hó így csak beltéri munkát tudtunk végezni. Ma a változatosság kedvéért az eső szakad, hogy rohadjon meg! :((( Még egy kevés benti munkánk van de azután sajnos az esőben kell dolgoznunk. Készítettem egy két fotót hogy állunk most.Egy kép kívülről
És belülről.
A tető egy másik része belülről. Kollégám inkognítóban dolgozik éppen. ;]
Még sok minden nem látszódik. Tegnap ezt a részt kellett volna beléceznünk de a hó miatt nem sikerült. Majd alakul.
Szép napot mindenkinek.

(#2057) bim


bim
veterán

Jó reggelt.

Sajnos nem volt jó éjszakánk. Én aludtam de édes éjfél óta fent van. Katica belázasodott és nem aludt. Úgy néz ki az influenza végigsöpör a családon. Édes és én még csak torokfájással bajlódunk de lehet mi is lebetegszünk.
Tegnap ömlött az eső ezért belső munkát csináltunk. Lambériáztunk de hétfőre már szinte semmi belső munkánk nem maradt ezért nem volna rossz ha elállna végre a csapadék hullása.
Ma irány Pest. Cuncikáért megyünk. Úgy terveztük előtte beugrunk apámhoz de így betegen ez kétségessé vált. Nem akarom megfertőzni őt. Majd felhívom és ő eldönti menjünk e vagy sem.
Szép napot mindenkinek.

(#2058) bim


bim
veterán

Jó reggelt.

Végre nem esik semmi! Már ezért megérte felkelni. :)) Tegnap is elég retek idő volt de ha szerencsénk van akkor ma már nem fog semmi esni az égből. SZükségünk is van erre mert sok munkánk van kint. Sok lécezés és cserepezni való is akad még bőven. Persze egy kis bádogozás is fog menni.
Tulajdonképpen semmi különös nem volt tegnap. Szokásos pesti járatban voltunk. Cuncika örült a húgának és viszont is. Nagyon nyűgös volt az úton Kati a betegség miatt. Apámnál is jártunk de ott is sírdogált. Az éjszaka valamivel nyugisabb volt és szerencsére ma már van doki. Reggel mennek is édesék hogy kapjon valami antibiotikumot.
szép napot mindenkinek.

(#2059) bim


bim
veterán

Jó reggelt.

A nagy gépemen vagyok mert nem volt net a kicsin. mint kiderült csak a routert kellett újraindítani és visszatért a net. De az is lehet hogy karbantartás volt az UPC.-nél.
Tegnap édeske elvitte Katicát a dokihoz. Ugyanaz a baja mint cuncikának. A gyógyszertárban ott bírt hagyni 5 rugót gyogyira. Úgy látom Magyarország itt is "jobban teljesít". Nem várom el hogy ingyen legyen de az ilyen kicsi gyerekeknek azért támogassák már a gyógyszereket. Képzelem azokat akik nem tudnak ennyit kifizetni. Talán majd meggyógyul vagy belehal. :(((
Végre normálisan tudtunk a munkában haladni. Remélem ma nem fog esni bár nagyon mondják mára az esőt. Tegnap a trapézos kiugrós oldalt beléceztük és a csatornát is összerakosgattam. Ma az utca felöli részt fejezzük be és ha minden igaz holnap cserepezhetünk. Majd meglátjuk hogy alakul.
Szép napot mindenkinek.

(#2060) bim


bim
veterán

Jó reggelt.

Katica nehezen viseli a betegséget. Van hogy jól van és mintha semmi baja nem lenne, de van hogy elhagyja magát és akkor nagyon nyűgös. Remélem azért hamar túl lesz rajta.
Tegnap esett az eső reggel és nem mentem el a szokott időben hanem vártam amíg lanyhul egy kicsit. Elvittem a lányokat az uszodához mert az első két órája úszás volt cuncikának. Azután indultam dolgozni. Megcsináltuk az elejét a háznak. Lécezés és szigetelés majd bádogozás. Kicsit ráhúztunk hogy befejezzük. Ma még egy kis bádogozás van és cserepezhetünk. Mindenképpen a cserepezést kell erőltetnünk mert jön a tulajdonos és pénzt hoz a főnöknek.
Vaterán a körfűrészhez egy lágyindítóra alkudozok. Vagyis inkább a sráccal megbeszélem milyet készítsen ami befér a gép fogantyújába. Ha meg tudjuk beszélni akkor jövő héten megcsináltatom. Ott ahol dolgozunk állandóan leveri a biztosítékot és csak úgy tudjuk ezt elkerülni hogy az összes hosszabítónkat a gép elé tesszük ami az indítási energiacsúcsot elnyeli, de ez nem állapot. :(
Szép napot mindenkinek.

(#2061) bim


bim
veterán

Jó reggelt.

Nehezen lábal ki Kati a betegségből. Sokat köhög és a nóziját is gyakran kell leszívni. Szegényke nyűgös is emiatt. Mivel dolgozok ezért én keveset tapasztalok ebből. Inkább édesem elbeszéléséből tájékozódok.
Tegnap befejeztem a bádogozást és cserepeztünk. Már a vágást csináljuk és ma be is fejezzük. Lehet kúpozni is marad időnk. Majd alakul.
Jövő héten meglesz a lágyindító elektronika. :)) Videokártyára kellene spórolnom mert nem tudok játszani az egyedüli játékkal amit szeretek. Én a "nagy" játékos aki hónapok óta nem játszott semmivel. :DDD
Szép napot mindenkinek.

(#2062) bim


bim
veterán

Jó reggelt.

Elég káosz volt édes tegnapi napja. Visszavitte Katicát a dokihoz aki megállapította hogy sípol a tüdeje amire egy kikevert gyógyszert írt fel. Persze itt Móron nem lehet egyik gyógyszertárba sem megcsináltatni mert nincs hozzá alapanyag. Ezért kivette cuncit a napköziből és bebuszoztak Fehérvárra . A buszmegállóba kiment értük apám és elvitte őket a patikába. Ott leadták a rendelést és én amikor hazafelé jöttem felvettem őket és elmentünk a gyogyiért. Maga a gyogyi 300ft volt de az útiköltség 840. És ez csak az oda út mert visszafelé velem jöttek. Magyarország itt is "jobban" teljesít. :(((
Mi befejeztük a cserépvágást és nekiálltunk lekúpozni a tetőt. ma kicsit kúpozunk majd megyünk át leszínezni egy házat. Ez a mai terv.
Szép napot mindenkinek.

(#2063) bim


bim
veterán

Jó reggelt.

Még küzdünk a betegséggel. Nehezen gyógyul Katica és nagyon nyűgös emiatt. Remélem mostmár azért megfordul rajta.
Tegnap picit kúpoztunk és utána átmentünk egy másik házat színezni. Másra nem is jutott idő. Ma állítólag kerítést fogunk áthelyezni. Szerencsére ma rövidebb napunk lesz. Már nagyon várom a holnapot hogy végre pihizzhessek.
Szép napot mindenkinek.

(#2064) bim


bim
veterán

Jó reggelt.

Persze most hogy alhatnánk sokáig kipattant a szemem 4 órakor. Kicsit vissza szundiztam de Katica ébredt és így mi is ébredtünk.
Tegnap kerítést javítottunk délelőtt és délután befejeztük a kúpozást. Vagyis inkább elfogyasztottuk mert hiányzik még jó pár darab. Siettem haza édesékhez de nem ment gyorsan mert hazafelé még meg kellett állnom 2 boltban és tankolni is.
Ma pihizünk és ha jó idő lesz akkor sétálgatunk. Hétfőn kifizetem a lágyindítók árát és remélem szerdán már a kezembe is lesznek.
Szép napot mindenkinek.

(#2065) bim


bim
veterán

Jó reggelt.

Az éjszakáink nem épp jól telnek mióta Katica beteg. Én alszom de édes nem nagyon. Ez már nem a betegség hanem jöhet a foga neki amit nehezen visel. Nem tudjuk. Ma viszi vissza édes dokihoz ahol meghallgatják hogy milyen állapotban van a tüdeje. Remélem minden rendben lesz.
Tegnap pihengettünk. Sütött a napocska de a szél fújt és kellemetlen hideg volt az idő. Elvileg a héten már tavaszodni fog de ki tudja.
Egy kép a szerelmeimről :B
Szép napot mindenkinek.

(#2066) bim


bim
veterán

Jó reggelt.

Ma egy kis késésben vagyunk mert Katicának fájt éjjel a pocakja és nem tudtunk aludni tőle. Mindjárt indulhatok dolgozni , épp csak egy kicsit tudok netezni.
Tegnap az egyik hozzáépítést léceztük. ma elvileg lecserepezünk mindent és kész a tetőmunka. Még famunkánk lesz de az majd ki tudja mikorra tervezi a főnök. Majd alakul.
Végre itt a tavasz! Ma már 1 nadrágban megyek dolgozni mert tegnap besült a seggem. Korábban eljöttem mert együtt akartam a jó időben lenni az én szerelmeimmel. Ezt persze csak egyszeri alkalom volt de megérte. Sétáltunk egy nagyot a gyönyörű napsütésben. Katicának teljesen felhajtottuk a babakocsit és így ülve nézelődhetett. Nagyon élvezte a kis tündérkém. :))
Szép napot mindenkinek.

(#2067) bim


bim
veterán

Jó reggelt.

Volt egy kis probléma a netemmel. Nem volt mostanáig. Nem tudom hogy ez minek tudható be. Újraindítottam a modemet és a routert is és másodszori próbálkozásra vissza jött. :F
Tegnap végre befejeztük a tetőt.
Útról.
Útról 2
Udvar felöl
Udvar felöl 2
Jó szar képeket készítettem. Most erre futotta. Így is épp csak be tudtuk fejezni. Ma már máshová megyünk. Valami hasonló hozzáépítésbe fogunk bele. Majd meglátjuk.
Kati szokásos éjszakai műsorát adta elő édesemnek. Nem akart aludni de egy lágy fenekelés után beadta a derekát. Azért az nem járja hogy ő nem alszik mert nincs kedve.
Szép napot mindenkinek.

(#2068) bim


bim
veterán

Jó reggelt.

Elég fáradt vagyok. Lehet az időjárás változás miatt vagyok ilyen de lehet az is hogy a tegnapi alapásás tett be. Új helyen voltunk. Egy ház két végébe toldunk bele aminek az egyik oldalát kiástuk és a másik oldalán még van egy kuckó amit el kell bontani. Bontás is folyamatban van. Ma szerintem azt is ki kell ásnunk és be is kell önteni.
Katica végre kilábalt a betegségből. éjszaka már nem volt sírás. Ennek nagyon örülök mert elég régóta tartott. Ez a kis betegség csak nála 8 rugóba fájt. Kb. ennyire támogatják az egészségügyet mostanában. :(((
Szép napot mindenkinek.

(#2069) bim


bim
veterán

Jó reggelt.

Ma kicsit késésben vagyunk. Fent voltunk fél 4-kor és utána bealudtunk. Katica nem aludt jól. Sokat fent volt.
Tegnap délelőtt betonoztunk és a bontást fejeztük be és délután zsaluköveket raktunk majd újra betonoztunk. Ma zsaluzás lesz és alapásás és valszeg betonozással zárjuk a napot.
Végre arany pici tündérbogárkám túl van a betegségen. Vissza is tért a jókedve. Már nagyon hiányzott a sok mosolygása. Nagyon nyűgös volt a betegsége alatt amit nehezen viseltünk. Szerencsére túljutottunk ezen a szakaszon.
Szép napot mindenkinek.

(#2070) bim


bim
veterán

Jó reggelt.

Én nyugodtan aludtam mert fáradt voltam. Az alapásás-betonozás kombó teljesen lemerített.
Tegnap nőnap volt ami teljesen kiment a fejemből ezért délben telefonon köszöntöttem édesemet. Nem vagyok híve ezeknek az ünnepeknek csak szóban emlékezek meg róluk. Szerencsére édesnek sincs igénye rá hogy elhalmozzam ajándékokkal.
Tegnap megjöttek a lágyindítók. Az egyiket be is szereltem a nagyflexembe. Érdekesen indul mert bekapcsolom és nem azonnal indul hanem van egy kis szünet és utána felgyorsít a motor. Szuper kis találmány. Ma viszem magammal a másikat és szerelem be a körfűrészbe. :))
Ma a munkán kívüli idő szorosan fog telni. Reggel meg kell olajoznom a féket mert hazafelé beszorult megint. Csak a szokásos fékmunkahenger beállás. Ott van még a körfűrész szerelés és délben ki akarom porszívózni táltit ha jó idő lesz. Ezek mellett ugrik egy kis alapbetonozás is.
Lányok élvezik a tavaszt. :DD
Szép napot mindenkinek.

(#2071) bim


bim
veterán

Jó reggelt.

Katica korábban ébresztett minket. Még jó hogy ma alhatnánk tovább. Biztosan vissza dőlünk még a reggeli gépezés után.
Tegnap reggel megszereltem a munkahelyen a féket. Már rutinos vagyok ebben a beszorulós témában. Még maradt annyi időm hogy sebtében beszereljem a lágyindítót is a körfűrészembe. Szuperül működik abban is. Mintha nem szikrázna a szénkeféknél ettől a gép. Ez nem 100% mert épp csak kipróbálni volt időm. Betonoztunk egész nap. Végre kész az alap. Hétfőn már nem itt leszünk.
Ma megyünk Pestre cunciért. Előtte szokásos járatban leszünk apámnál.
Szép napot mindenkinek.

(#2072) bim


bim
veterán

Jó reggelt.

Elrohant ez a hétvége is. Mondjuk a tegnapi nap java részét autóban töltöttük. Szokásosnak mondható körutunk volt cuncikáért. Apámhoz is beugrottunk egy fél órácskára had unokázzon. Katica apámmal
Indulás előtt egy kép a szerelmeimről
Hazafelé beállt a fék újra. Már egy szappanoperához hasonlít a bal első fék esete. Ma a régi fékrendszer visszaszerelésének előkészületeit megkezdem azzal hogy felszabályoztatom a régi tárcsákat. A kukim kivan! Valamelyik nap délben eljövök féket szerelni haza. :W
Szép napot mindenkinek.

(#2073) bim


bim
veterán

Jó reggelt.

Én viszonylag jól aludtam de édesnek ez nem ment. Katica pár napja nem kakilt és emiatt kicsit sírós volt.
Tegnap érdekes munkánk volt. Egy baumaxxos faházat kellett szétszedni és elfordítani 90 fokkal. A tetőt 5-en megemeltük és levettük róla egyben és ezután már könnyen ment a dolog. Egy kis kerti kiülőt is szétkaptunk és átvittünk pár házzal odébb. Délután egy kéményt bontottunk le és visszajavítottuk a helyét. Én 3-kor leléptem hogy az esztergályoshoz el tudjam vinni a féktárcsáimat felszabályoztatni. Leesett az állam mert ez a fehérvári szaki 1500ft-ért megcsinálta a két tárcsát, én marha meg itt Móron 2 rugóért csináltattam darabját. :W :W :W A 2 rugóba itt az is belefért hogy még szúrt nekem 2db jó széles (3mm) 30-25-ös szűkítőgyűrűt a körfűrészeimre. El is mentettem a számát és ha bármit kell esztergáltatnom csak ide fogok járni. Még reggel megrendeltem a fékhez 2 alkatrészt ami remélem ma megjön a boltba. Ha igen akkor hazafelé felveszem és holnap reggel fékszereléssel nyitok. Remélem ezzel lezáródik véglegesen a fékmizériám.
Mivel nem egyszerű az életem ezért most épp a gépimbe hajtok csapágyakat. Szám szerint sokfélét lehetne venni de nekem speciális LLB golyóscsapágy kell ami persze nincs. :( Tehát aki tudna szerezni nekem:
6204 LLB
6202 LLB
6200 LLB csapágyat az azonnal privizzen rám.
Szép napot mindenkinek.

(#2074) bim


bim
veterán

Jó reggelt.

Egész jól aludtam. Édes is tudott picit durmolni mert Kati hagyta. Én azért durmoltam jól mert beszereztem minden alkatrészt a fékemhez. Elvileg ma már tudnám is javítani de nincs pofám itthon maradni mert a héten mindkét nap eljöttem előbb és ha ma később mennék vagy el sem indulnék a főnök kiakadna. A csapágy ügyben is előre léptem. Egyenest a makita központból kértem segítséget amire ők megadták a csapágyak rendelési számát. Egy jó csapágyboltot is találtam ahol egy kivételével raktárról azonnal tudják adni a keresett cuccot. Ma édes bemegy a makitába és rend.szám. alapján kerestet árat. :)) Kicsit körülményesen ugyan de meglett az a fránya csapágy. Nem értem miért ilyen nehéz rálelni az internet korában.
Tegnap visszatértünk egy régi helyre ahol elmaradt egy kis tetőszigetelés és bádogozás. Azt fejeztük be és egy másik helyere dobtunk össze egy romonádot hogy 2 boltívet le tudjanak bontani. Ma valszeg színezni vagy falazni fogunk. Ki tudja...
Féket 15.-én fogom szerelni, kivéve ha újra beszorul. Remélem jó hideg lesz hogy a kukim is lefagyjon szerelés közben.
Szép napot mindenkinek.

(#2075) bim


bim
veterán

Jó reggelt.

Szakad a hó odakint! :Y :W Elképesztő hogy március közepén erre kell ébrednem. Nem is tudom mit fogunk ma csinálni ebben az időben. :F
tegnap apróbb javításokat végeztünk és anyagot fuvaroztunk jobbra balra. Semmi komoly.
Makita magyarország küldött nekem rendelési számot a láncfűrészem olajzójára. Érdekes hogy amit az itteni kereskedő nem tudott elintézni azt én 2 nap alatt lerendeztem. Mondjuk az árak elég durvák amit kaptam. Ezzel még futok egy kört. Szerintem túl nagy az árrés amivel dolgoznak. Majd meglátjuk mi lesz.
Valamikor meg kellene szerelnem táltosom fékeit is de ebben az időben nincs hangulatom nekiállni.
Katicának 3 nap után végre sikerült kakilni. Már nagyon izgultunk mert megszenvedett vele. Én voltam gyereknek ilyen szorulásos.
Szép napot mindenkinek.

(#2076) bim


bim
veterán

Jó reggelt.

ITÉLETIDŐ! Tegnap hazafelé több mint 3 órán át tartott az út. Egy kamiont próbáltak menteni Söréd előtt és emiatt 2 órát álltunk. Utána meg alig tudtunk elindulni mert befújt minket a hó. Ma reggel meg lezárták a várost. Nami! Ilyenkor hol vannak a honvédség lánctalpasai? Elképesztő mi megy az országban. 93 év végén amikor Tapolcán katona voltam, karácsonyi eltávról visszafelé menet a laktanyánkból zúztak ki a BMP-k hómentésbe. Ezek most hol vannak?!?! 2 órát álltunk egy kamion miatt amikor ezek a lánctalpasok 5 perc alatt kihúzták volna az árokból. Hol van ilyenkor a honvédség?!?!
Szebb napot mindenkinek.

(#2077) bim


bim
veterán

Jó reggelt.

Lassan normalizálódik a helyzet. Tegnap délután már tettünk egy kisebb sétát miután én táltossal elevickéltem a non-stop-ba tejért. Városon belül egész jók az útviszonyok. Elvileg ma kellene mennem dolgozni de nem tudom eljutok e a munkába. Fél7-kor szól a kőműves srác hogy elindul e dolgozni Sárszentágotáról. Ha ő nekivág én is elindulok. Nyilván ha veszélyes a helyzet akkor visszafordulok.
Egyébként olvasva a híradásokat kicsit töketlenkedik a hatóság és ha az emberek nem veszik kézbe a dolgaikat akkor akár ott is őszülhetnének meg a hó fogságában. Persze ennek semmilyen személyi következménye nem lesz. Jól megveregetik a spanok egymás vállát milyen nagy királyok voltak, miközben mindent csak késéssel tettek meg. :(((
Nekem nagy mákom volt hogy még haza tudtam érni mert nem sokkal utánam a Sörédi szakasz teljesen elakadt. Nyami! Itthon mindenünk megvolt. Mivel amúgy is ünnep volt ezért felkészültünk élelemmel és minden szolgáltatás élt. Édes anyukája Hajmáskéren lakik. Ott se áram, se víz, se fűtés nem volt. Ráadásul az élettársa is Csetényben ragadt a postás kocsival ahol el kellett töltenie 2 éjszakát is. Reméljük ma már hazajut. Kíváncsi vagyok ez túlórában számolják e el neki.
Szép napot mindenkinek.

(#2078) bim


bim
veterán

Jó reggelt.

Kicsit bealudtunk ma reggel. Ráérünk mert semmi dolgunk nincs. Kényelmesen megnézem a forma1-et és utána lemegyünk vásárolni. Lehet közben a lányok elintézik a vásárlást. Tegnap előkészültem a fékszerelésnek de úgy látom abból semmi nem lesz mert brutál hideg lehet odakint.Jó volna ha nem fagyna végre és rendesen tavaszodna.
Édesék tegnap délután egy szülinapi buliba voltak hivatalosak. Cunci volt ovistársának a testvére hívta meg. Amíg a csajok buliztak én itthon elmosogattam és felporszívóztam. Legalább csinálok valami hasznosat ha már pihenek.
Szép napot mindenkinek.

(#2079) bim


bim
veterán

Jó reggelt.

Végre ma már mehetek dolgozni! Sok volt ez a 3 nap pihi. Na persze azért ezt azt mocorogtam de a munka már hiányzik. Tegnap átgondoltam mikor tudnám megszerelni legközelebb a fékeimet és úgy döntöttem hogy túl sokára lenne rá időm, ezért nekiállok a hideg dacára. Mínusz pár fok lehetett odakint de nem érdekelt. Hozzá vagyok szokva a hideghez. Szerencsére rendesen hozzákészültem a szereléshez. Minden szerszám és alkatrészt beszereztem. Egész hamar sikerült kicserélnem mindkét oldalon a komplett féket. Természetesen csak az elsőket. Mikor végeztem lejöttek édesék és segített lelégteleníteni a rendszert. Egész jól ment a dolog. Utána mentem egy nagyobb kört hogy ellenőrizzem. Egyelőre úgy néz ki minden rendben van, bár kicsit szivacsos a pedál nyomása. Majd ma kiderül azon a 100km-en a munkába jövet-menet. Majd egy nagyobb szervizelést még megejtek ha kitavaszodik. Hátsó fékbetétek cseréje és a jobb hátsó kerékcsapágy cseréje után lecserélem a komplett fékolajat mert elég érdekes színe van.
A szereléssel úgy végeztem délig hogy előtte megnéztem a forma1-et is. Végre versenyképes a ferrari. Amióta az eszemet tudom a scuderianak drukkolok. Délután kis pihi volt és egy kisebbet sétáltunk a lányokkal. Édessel holnap után leszünk kerek 7 évesek. :B Érdekes hogy egyre jobban imádom őt! Nem kopott semmit az érzelem bennem. Amióta pedig megajándékozott egy Ilyen gyönyörűséggel, azóta az életem kiteljesedett egészen! Most érzem igazán tökéletesnek. Szerelmes vagyok beléjük!
Szép napot mindenkinek.

(#2080) bim


bim
veterán

Jó reggelt.

Megint esik.... :((( Tegnap is majdnem egész nap áztunk. Igazán nagy melót nem végeztünk csak festegettünk és pakoltunk. Ilyenkor nem nagyon tudunk mit csinálni és nincs beltéri munkánk.
A fék egész jól vizsgázott de szerintem túl nagy a pedál útja . Már utánaolvastam mi lehet a hiba. Ellenőriznem kell a hátsó fékeket is mert lehet az utánállító beragadt. Mindenesetre nagyságrendekkel jobb a fék mint volt.
Ma ha nem esik az eső akkor hazafelé megállok felfúrni egy leszakadt pántot egy kapura.
Szép napot mindenkinek.

(#2081) bim


bim
veterán

Jó reggelt.

Különleges napra ébredtünk ezen a reggelen! Szerelmemmel ma vagyunk kereken 7 évesek. Nehezen tudok bármit is írni erről a 7 évről. Az egész egy ártatlan beszélgetésből alakult ki. A sors keze volt benne hogy akkor ott épp ő ült a gép előtt nem pedig más. Egyikünk se gondolt semmire csak beszélgettünk. Azután egyre sűrűbben beszélgettünk és ez lett a vége. Mára boldog családként élünk, és van egy álomszép kislányunk. Most hogy itt ülök sok minden feltör belőlem. Régi emlékek. Egészen másképp élünk most mint az elején. Nem is a különélésre gondolok hanem arra hogy egészen máshogy éltük meg a szerelmet. Akkoriban vadabbak voltunk és mára már lehiggadtunk. Szerintem olyan igazi nagymamis szerelemben vagyunk. Akkor az volt a jó, most pedig ez. A mindent jelenti nekem édesem! Ő az aki nem csak a szerelmem hanem picit az anyám is. Igazi társ az életben. Ő az aki le tudott csillapítani. Elég vad voltam de az ő a szelídségével komoly hatást tett és tesz rám a mai napig. Ő az aki ha olyan vagyok akkor meg tud fegyelmezni és ha megbántom akkor nekem jobban fáj mint neki. Előtte azt hittem ezek a mozis szerelmi filmek csak fikciók de ebben élek én is. Sokkal kevesebb dolog kell hozzá mint gondoltam volna. Kell egy lány akivel éreztetni kell hogy Ő a legfontosabb a világon és aki nem él vissza ezzel hanem viszont érezteti ezt. A dolgok utána magától alakulnak. Azért adok fel/mondok le dolgokról hogy vele lehessek. Minden szabad másodpercemet vele szeretném tölteni! Régebben a pc. volt az első az életemben de már régóta nem is fejlesztek és a jobb gépet be sem kapcsolom mert nem köt le. Mára már Ők a legfontosabbak! A családom. Édes, Katica és cuncika. Nem is jut eszembe hogy milyen jövőnk lesz. Nem érzem azt hogy valaha is véget érhet. Mindenünk megvan. Nem vagyunk gazdagok de nem is éhezünk. A nap minden percében érzem hogy velem van a szerelmem. IMÁDOM őt! Most hirtelen ennyi jutott eszembe a MI napunkon.
Álomszép napot mindenkinek.

(#2082) bim


bim
veterán

Jó reggelt.

Nem is tudtam hogy március 20. a boldogság világnapja. Pont a mi napunkon! :))
A tegnapi nap hamar elszaladt. A faház oldalát lambériáztuk. Megint esik az eső és ezért valszeg belülről fogjuk folytatni a burkolást. Eszem megáll hogy ennyi csapadék esik mostanában. :W :W :W
Nem is tudom mit írhatnék még. Kicsit elvette a kedvemet ez az eső a mai naptól. Még jó hogy itt van nekem életem nagy szerelme.
Szép napot mindenkinek.

(#2083) bim


bim
veterán

Jó reggelt.

Piszok szél fúj odakint. Épp most néztem meg a jövő heti előrejelzést és ki is akadtam teljesen hogy a +5 fokot épp csak elkerüljük majd. Agyam eldobom hogy március végén hóesés és kemény fagyok vannak. A héten volt egy normálisabb nap amikor jó idő volt és kész. Tegnap is szakadt az eső. Még jó hogy volt egy kis benti munkánk mert nem is tudom mi lett volna. Ma viszont ha tetszik, ha nem kinti munkánk lesz ebben a viharos szélben. Már most látom hogy egész nap fájni fog a fejem. :(((
Szép napot mindenkinek.

(#2084) bim


bim
veterán

Jó reggelt.

Kicsit késésben vagyok. A tegnapi szeles nap után felüdülés egy kis szélcsend. Rohadtul kikészít a szél. Legszívesebben ki se szálltam volna az autóból hanem indultam is volna haza. Azért maradtam és dolgoztam. Kell a pnz mert a körfűrészem csapágyait le szeretném cserélni és licitben vagyok egy újabb elektromos láncfűrészért. Ez valami betegség lehet nálam. Tavaly vettem 4 körfűrészt akkor idén lesz 4 láncfűrész? :Y
Édes már napok óta hajtott sport babakocsit Katicának mert táltiba nem fér be a rendes babakocsi. Illetve beférne ha kipakolnám a szerszámokat amit nem teszek meg. Ezért egy esernyőre csukható babakocsit kerestünk. Talált is egyet amit Pesten árultak. Megkérte az apját vegye át és mi húsvétkor amikor cunciért megyünk elugrunk érte. És megkapjuk ajándékba a kocsit. Szuper állapotban van a járgány. Örülünk hogy az apjától megkapjuk.
Ma a szokásos szombati szopás várható gyors zsaluzással és betonozással. :W
Szép napot mindenkinek.

(#2085) bim


bim
veterán

Jó reggelt.

Persze már fél 4-kor felébredtem. Majd azért szerintem még alszunk egyet édessel.
Tegnap végül laza nap volt. Mégsem betonoztunk hanem a falazást fejeztük be. Mára nem tervezek semmi komolyat. Cuncika leszakította a nagyszobába a karnist és azt visszaszerelem még a forma 1 előtt. Utána futam és ebéd után kicsit szerelek. Nagyjából ennyi a tervem.
SZép napot mindenkinek.

(#2086) bim


bim
veterán

Jó reggelt.

Aludtam mint a bunda. A tegnapi napunk szokásos vasárnapi napnak mondható. A karnist visszaszereltem és megnéztem a futamot. Sajnos nem úgy alakult ahogy szerettem volna de ez van. Utána lementem táltit szerelni. A hátsó fékeket próbáltuk meg édessel lelégteleníteni de valami nincs rendben a főfékmunkahenger körül. Ha már le voltak szedve a hátsó kerekek megnéztem a csapágyat is. Jól megtömtem zsírral és húztam picit a csavaron. Most jónak tűnik de majd meglátjuk a fékpofák cserére szorulnak. Erre még áldozni kell hogy biztonságos legyen az autó.
Ma hazafelé bemegyek egy gyerekülést megnézni és ha jó akkor meg is veszem. Katica már kinőtte a hordozót. Be is szerelem fixre táltosba. Elvileg ma kapok ajánlatot a körfőrész csapágycserére is. Még licitben vagyok agy láncfűrésznél is és bakancsot is kell vennem. Ez a hét ilyen lesz.
Egy alvós kép a drágámról. :U
Szép napot mindenkinek.

(#2087) bim


bim
veterán

Jó reggelt.

Kukim kivan! Már megint hó esett! :W A tegnapom full káosz volt! Reggel elindultam dolgozni de vissza kellett jönnöm mert nem volt fékem! :Y A főfékhengerem tönkre ment. Először azt hittem hogy csak levegős a rendszer és megpróbáltuk édessel lelégteleníteni mind a 4 munkahengert de kiderült hogy ez lehetetlen mert a főfékhengert nem lehet "felkeményíteni". Szétszedtem és megpucolgattam a gumikat a dugattyún és ezzel legalább első fékem lett és késve ugyan de el tudtam menni dolgozni. Hátul nincs fékem és 80-ról 40-ig elég kétséges a lassulásom. 40 alatt belátható időn belül meg tudok állni. Vettem javítókészletet amit ha ki tudom húzni vasárnapig ezzel a fékkel akkor megszerelem. Ha nem akkor ott fogom megszerelni ahol épp elmegy a teljes fékem.
Zsaluztam és betonoztunk azután miután odaértem a melóba. Ma ugyanez vár ránk. Remélem el tudok evickélni a hóban dolgozni.
Szép napot mindenkinek.

(#2088) bim


bim
veterán

Jó reggelt.

Ismét esik a hó... Nem is tudom mit mondhatnék erről a március végi havazásról. :(
Tegnap elevickéltem dolgozni és picit zsaluztunk majd bebetonoztuk. Korábban el is jöttünk haza. Jól is jött ez a korai eljövetel mert a fékem megint feladta a harcot. Hazaérve kiszereltem a főfékhengert és kicseréltem a dugattyún lévő tömítést. Szerencsére ettől úgy néz ki megjavult a fékem. Még nem 100% de jónak érzem. Egy filléres alkatrész cseszett ki velem. A régi gumik elkoptak. Az idő elkoptatta őket. Még szerencse hogy lehet javítókészletet venni hozzá. Bele se gondolok mennyit gomboltak volna le rólam egy szervizben ezért a fél órás munkáért.
Tegnap lejárt a láncfűrész licitem. Most kivételesen örültem hogy nem én nyertem. Sok a kiadás ezen a héten. Megvettünk egy gyerekülést Katicának mert a gyerekhordót már kinőtte. Bakancsot is vennünk kell mert tropára ment a régi és lehet a körfűrészemet is ezen a héten újítják fel. Édesnek is venni kell egy farmert mert szétment a régi. Szóval van mire költeni.
Elvileg ma jön cuncikáért az apja hogy elvigye a szünet alatt magához. Lesz pár nap csend.
Szép napot mindenkinek.

(#2089) bim


bim
veterán

Jó reggelt.

Nyugodtan aludtam az éjszaka. Édesnek nem volt ilyen jó mert Katica sokat fent volt.
Tegnap korlátra furkáltunk fel kerítésléceket. Elvileg ma befejezzük. Még az se biztos hogy oda megyünk.
A fék jól vizsgázott de még nem az igazi. Légteleníteni kell a hátsó fékeket is de ebben a tökig érő hóban nem volt kedvem leszerelni a kerekeket hogy meg tudjam csinálni. Addig már kibírom amíg kicsit javul az idő.
Nem szólt a szerelő hogy össze szedte volna a körfűrészhez az alkatrészeket ezért gondolom a héten nem lesz kész.
Szép napot mindenkinek.

(#2090) bim


bim
veterán

Jó reggelt.

Pofám leszakad hogy egy nap csapadékmentesség után most az eső szakad! :Y :W Már megint MIÉRT?!?! Le is hangolt teljesen ez a szemét idő. :(((
Tegnap kerítés léceket furkáltunk és lambériáztunk. Délben kollégám segített lelégteleníteni táltos hátsó fékeit. Most egész jól fog a fék. Remélem már nagyon nem kell foglalkoznom vele. Még a fékpofákat kicserélem hátul és felszabályoztatom a dobokat, de csak később. Most kell a pénz másra. Ma este leadom a körfűrészemet és reggelre kicserélik a 3 golyós és egy tűgörgős csapágyat benne.
Tegnap cuncikát elvitte az apja. Majd csak hétfőn megyünk érte valamikor délelőtt.
Szép napot mindenkinek.

(#2091) bim


bim
veterán

Jó reggelt.

Nem akarom elkiabálni de épp nem esik semmi. Már jól indul a mai nap.Nem aludtam jól mert kicsit izgulok. Este hazafelé leadtam a körfűrészt csapágycserére és a figurából áradt a pálinkaszag. Szerintem fontos az első benyomás és ez most elég negatív volt. Megmutatta mire fogja kicserélni. Japán Koyo csapágyakat épít be de sajnos nem láttam rajta azt a bizonyos betűjelzést amit a szerelési lapon találtam. Mivel ő egész életében ezzel foglalkozott nem vonhatom kétségbe a szakmai mivoltját de a pálinkával keverve ez kicsit aggaszt. Most is szervizesként dolgozik a makitánál és nem feltételezem róla hogy nem gyári alkatrészt épít be. Majd meglátom. Lehet minden rendben lesz. Reggel munka előtt megyek a gépért. Amúgy meg ahogy öregszem úgy leszek egyre paranoidabb. Valahogy nem bírom ha átvágnak. Táltost is inkább magam szerelgetem mert a másik nagy varázslókör az autószerelők.
Tegnap lambériáztunk. Ma nagyjából befejezzük és még talán kartonozni is fogunk. Még az is előfordulhat hogy kerítésléceket furkálunk fel.
Esőmentes szép napot mindenkinek.

(#2092) bim


bim
veterán

Jó reggelt.

Szakad az eső odakint. Olyan rég esett... :(((
Tegnap reggel munka előtt elugrottam a körfűrészért. Elvileg kicserélte a csapágyakat. Megkaptam azt a négyet amit kiszerelt belőle és azok közül egyik sem gyári volt. Most vagy már cserélték és leszarták milyet tesznek bele vagy csak adott a srác olyanokat amilyeneket ő beszerelt. Ez már csak az én paranoid fejemben van. Mindenesetre most ezzel kicsit fel lett újítva a gép. Következik a gyalugép amihez ÉN veszem meg a csapágyakat és valszeg veszek egy lehúzót is és magam kicserélem. Ez a legbiztosabb.
Kerítéselemeket furkáltunk egész nap. Szerencsére befejeztük. Már nagyon unalmas volt. Délben kiporszívóztam táltit. Nem lett tökéletesen tiszta de egy réteg kosz eltűnt. Majd ha szárazabb idő lesz újra nekifutok.
Ma pihi. Édessel összebújva megnézünk 2 nagy duettet. Esetleg picit játszok a Bioshock inf.-vel. Megpróbálok kevesebbet mérgelődni a körülöttünk lévő hazug, átvágós, törtető világon.
Szép napot mindenkinek.

(#2093) bim


bim
veterán

Jó reggelt.

Édest már meglocsoltam. Pár csepp vízzel ébresztettem és utána a halálosan büdös kölnivel szúrtam neki. ;]
Tegnap sokat romantikáztunk. Összebújva néztünk két nagy duettet és sétáltunk is egyet a szakadó esőben/hóban, térdig érő szélben.
Mivel volt anyagom rá és szerettünk volna egy biztonságos bébihintát ezért egy szűk óra alatt összedobtam Katicának.Azonnal imádta a Szerelmem! :))
Ma megyünk cuncikáért Pestre és beugrunk a babakocsiért is amit az apjától kapunk.
Szép húsvétot mindenkinek és a lányoknak sok locsolót.

(#2094) bim


bim
veterán

Jó reggelt.

Picit bealudtunk. Egy órácskával később vagyunk. Vagyis inkább mi még téli időszámítás szerint élünk.
Tegnap délelőtt mentünk cuncikáért Pestre. Előtte beugrottunk apámhoz egy rövid látogatásra. Kapott egy jobb modemet a mobilnethez csak nem tudta telepíteni. Én sem tudtam mert nem ismerte fel a rendszer. Szerintem hibás a modem. Mondtam neki hogy vigye be a t-mobilhoz és cseréltesse ki.
Utána indultunk tovább. Édes vezetett most hogy ilyen ügyesen rendbe tettem a féket. Ráfért némi gyakorlás mert rég vezetett. Ennek ellenére nem ment rosszul neki. Cunci előtt elugrottunk a sport babakocsiért amit az apja vett nekünk. Nagyon szuper és végre befér belülre táltiba. Így nyugodtan mehetünk bárhová sétálni mert nem kell cipelni Katicát. Cuncival minden rendben volt. Nagy sikere volt nála is a hintának. Sokat hintáztatta dudlibogyót .csajok hinta közben.
Csak őket locsóltam meg az iszonyat szagú kölnimmel. ;]
Szép napot mindenkinek.

(#2095) bim


bim
veterán

Jó reggelt.

Már megint szakad az eső. :((( Tegnap nekiálltunk egy tetőnek aminél szintén áztunk és ma folytatnunk kellene de ebben az időben nem fog menni. Csak elektromos gépem van és én se nagy kedvvel áztatom magamat. Talán egy kis gipszkartonozás van még amit lehetne csinálni. Majd meglátjuk. Ez a szemét eső ne essen mostanában mert elegem van belőle.
Munka után felhoztam az ütvefúrómat és fúrtam 2 lyukat a plafonba a konyhában. Most ott van a hinta. Így esetleg tud édes főzni és mosogatni úgy hogy Katica elvan. Már majdnem mászik a kis tündérkém. Vagy ezen a héten vagy a jövő héten elindul a mászás. Imádom nézni ahogy egyre ügyesebb és okosabb.
Szép napot mindenkinek.

(#2096) bim


bim
veterán

Jó reggelt.

Később ébredtünk és elég kómás vagyok. Szerencsére nem esik semmi és ettől máris jobban indul a napom.
Tegnap a tetőt folytattuk. Egy pici hozzáépítés ez aminek a szerkezetét többé kevésbé befejeztük. Ez az egyik oldala a munkának de a másik feléhez is építettünk egy toldást. Ma lécezzük és OSB-vel burkoljuk.
Már nagyon várom a vasárnapot hogy együtt legyünk édessel. Ezek az időjárások eléggé megviselik a hangulatomat. Folyton ázunk amit rühellek! Ehhez még jön egy kis szél is és végleg kiakadok. :(((
Szép napot mindenkinek.

(#2097) bim


bim
veterán

Jó reggelt.

Épp nem esik semmi és ez remélem így is marad. Tegnap a kis tető hozzáépítésünket dolgoztuk össze a régi tetővel és még a mai nap kell arra hogy többé kevésbé vízhatlanná tudjuk tenni. Rá is kellett húznunk fél órát hogy már éjszaka ne ázzon be a régi épület. Ma a lécezést fejezzük be és az OSB-vel való burkolást.
Tegnap fél 5 felé felhívott volt feleségem hogy hétfőtől nem ide mórra fog járni középsuliba a lányom hanem egy alapítványi iskolába és ezért szerezzek neki laptopot. Nekem erre nincs pénzem és ezt finoman közöltem is vele. Plusz havonta 43 rugó a tandíj. Ebbe sem tudok beleszállni mert nem megy. Miért nem választottak olyan sulit ami nem kerül pénzbe? Érthetetlen...
A jelenlegi családom megélhetését is vérverítékkel tudom csak előteremteni és nem tudok/akarok még több terhet cipelni a vállamon. Van neki egy élettársa aki nem dolgozik. El kell zavarni munkába és abból lehet dőzsölni. :F
Szép napot mindenkinek.

(#2098) bim


bim
veterán

Jó reggelt.

Éjszaka arra ébredtem hogy valami keserű epéset buktam. Ilyen se volt mostanában. Nem tudom hová tenni az esetet. Lehet csak este bezabáltam és attól volt. Nem vagyok rosszul bár van nyomás a fejemben. Lehet lebetegszem? :F
Persze tegnap megjött az eső 10 körül. Azért mert egy kicsit esik még nem állhatunk meg. Mintha mi sem történt volna folytattuk a munkát. 1x amikor nagyon szakadt lejöttünk és bementünk a házba. Már nagyon elegem van az esőből és hóból. Úgy néz ki az egyik toldásra elkészült a tető a bádogozásra és a zsindelyezésre. Ma még lehet lambériázzuk az alját vagy nekiállunk a másik oldali toldásnak. Majd alakul.
Édesék ha jó idő lesz akkor lehet bebuszoznak fehérvérra és megvárnak apámnál. Elvileg jó volt a net modem csak a régit uninstalálni kellett volna. Ennyit értek a mobilnethez. Mostanában amúgy is keveset foglalkozom a hardverekkel. Nem követem már hol járnak a fejlesztések. Nincs időm olvasgatni amikor itt vannak az én szerelmeim.
Tegnap valami szuper versenyen voltak délután cunciék. Március 15.-én lett volna megtartva de mivel törölték ezért tegnapra csúszott. Állítólag nagyon szuper volt! Katica is élvezte a tömeget. Ilyen csillag születik féle versengés lehetett az iskolák között ahogy elmesélték. Volt versmondás, énekeltek és zene is volt. Kár hogy nem tudtam elmenni. Elvileg jövő hét pénteken gálaműsor lesz. Arra el fogok kéretszkedni.
Szép napot mindenkinek.

(#2099) bim


bim
veterán

Jó reggelt.

Kicsit késve ébredtünk ma reggel. Jól esett a kis lustálkodás. Pindurok még alszanak csak mi vagyunk fent édessel.
Tegnap talpszelement fúrtuk fel és szinteztük ki. Még egy pici alátétlemezezés hátra volt amit befejeztünk és le is telt a munkaidő. Édes anyukájáék eljöttek hozzánk látogatóba. Itt voltak pár órácskát unokázni. Hoztak pár szép rucit a lányoknak. Persze Katica bömbölt nála ezért nem készült közös fotó róluk.
Ma bemegyünk Fehérvárra shopingolni és táltit is kiporszívózom. A múltkori takarításnál csak a nagyját tudtam kitakarítani. Utána elmegyünk apámhoz az internetet beállítani és jövünk is haza.
Szép napot mindenkinek.

(#2100) bim


bim
veterán

Jó reggelt.

Kicsit hulla vagyok. Úgy elröppent ez az egy nap pihi hogy szinte észre sem vetük. Vagyis inkább nem is pihenőnap volt mert sokat járkáltunk. Még délelőtt elindultunk. Voltunk az Auchanban és a plázában és egy Kínaiban is. Cuncikának cipőt kellett venni mert kilyukadt a régi. Kapott még ceruzákat és radírt is. Édes nacit és a kedvenc forrócsokiját én meg úgyis megveszem magamnak ami kell. Katica minicipőt kapott. Apámnál is voltunk ahol telepítettem a mobilnetet. Egész jó sebessége van. 4/1-ről 8/1-re nőtt a sebessége. Már csak a gépe egy lassú vacak. Neki megteszi...
Ma újra munka. A másik oldalon állunk neki a tetőtoldásnak. Lehet az egész tető át lesz lécezve és cserép megy rá a zsindely helyett. Ki tudja. Remélem nem lesz eső mostanában mert elegem van belőle.
Szép napot mindenkinek.

Útvonal

Fórumok  »  Logoszféra  »  Szürke zóna
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.