Hirdetés

Aktív témák

• bim

veterán

Jó reggelt.

Egyre kevesebbnek érzem azt az alvásmennyiséget amit letudok éjszakánként. Vagy lehet a frontok miatt vagyok ilyen levert? Kukim kivan!
    Tegnap nem volt semmi érdekes. Egyedül zsaluztam a lépcsőt. Tulajdonképpen vasalásra kész van. Ha be lesz vasalva akkor még egy 2-3 órás meló van rajta beütögetni a leveleket és lehet betonozni.
    Cuncika megkapta az oltást. Hősiesen viselte. Állítólag volt egy pici sírás de nem hisztis inkább amolyan kétségbeesett. Édes a szuri után azonnal vitte Pestre. Most nem látjuk másfél hétig. Persze már most hiányzik az a kis hisztis picsa. ;]
    Tegnap megvettem a 2800+ procit. Sajnos sem fsb-ben sem órajelben nem egy tuning darab. Kemény 173-as fsb-ig jutottam amit a max szorzóval vagyok kénytelen járatni így kemény 2166Mhz- re tudtam feltornászni alapfeszen. Most egyelőre befejezem ennek a kisgépnek a fejlesztését mert netezni tökéletes lesz.
    Édesnek megküldték a reálhozamát. Nem ájultunk el attól az összegtől amit visszakapott de a téli túlélési alapba nagyon jól jött. Kemény 63 rugót bírt kapni. Mondjuk én semmit nem fogok visszakapni, szóval nincs okom kritizálni. Örülünk neki hogy szépen gyarapodik a túlélési pénzecskénk. Olyanok vagyunk mint a mókusok. Gyűjtögetjük a téli elemózsiát. Persze már sokkal több lenne ha valaki állandóan nem költene belőle. :DDD
    Ma még magam sem tudom mit fogok dolgozni mert tegnap szóltak a szomszédok hogy 6-kor neki ne merjek állni dolgozni a pihenő övezetben.
    Szép napot mindenkinek.

Aktív témák

Hirdetés