Hirdetés

Aktív témák

• bim

veterán

Jó reggelt.

Korai ébredés volt ma is bár nem kell mennem dolgozni. Nem tehetek róla de kivetett az ágy. Édes visszadurmolt én pedig most gépezek picit. Ilyenkor nincs bűntudatom emiatt.
    Tegnap korán indultunk az oviba mert édes 7-re ment dolgozni. Én még elugrottam befejezni az előtetőt. Gyorsba lefedtem cseréppel. 11körül végeztem is. Persze a tulajdonosnak hírét se láttam. Felhívtam és nem vette fel de még csak vissza se hívott. Persze mert fizetnie kellett volna. A kukim kezd már kilenni a magyar építőiparral. Mivel felfogtam hogy esze ágában sincs oda jönni a tulajnak összepakoltam és hazajöttem. Majd hétfőn zargatom tovább.
    Ha nagyon nem lesz munkám elmegyek céghez dolgozni. Telefonszámom már van csak fel kell hívni. Nem nagyon aggódok már. Valami biztosan lesz.
    Mára nincs különösebb tervem. Pihizünk. Édes délutánra megy melózni. Cuncika itthon van velünk. Most úgy alakult hogy 2 hetente viszi csak el az apja. Már enyhült ott is a dolog. Sajna ezt picit zokon veszi a lánya mert hozzá szokott ahhoz hogy ott királyság van addig amíg ott van. És most már csak 2 hetente jön el a kánaán.
    Szép napot mindenkinek.

Aktív témák

Hirdetés