Hirdetés
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- MárkaLánc
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
bim
veterán
Jó reggelt.
Ma vagyok 36 éves! Húú de repül az idő. Édestől kaptam ajándékba egy gyönyörű levelet. Nagyon megható volt. Boldog lettem egyből. Hulla fáradt vagyok de ez azonnal felébresztett. Nem aludtunk jól. Cunci 3x fent volt az éjjel és én is zöldségeket álmodtam.
Tegnap elkezdtünk egy új tetőt. Kiválogattuk a faanyagot és délután elkezdtük a talpszelemen lefúrását. Nem nagy tető ami jó mert gyors pénz lesz. Sajnos egy régi házra készül és az eső miatt takargatnunk kell a födémet. Persze ez a fektetett fólia szart sem ér. Lehetne most 1 hét esőmentes idő mert a tulaj igencsak mérges hogy ázik a kéró. Majd igyekszünk.
Hétvégén jönnek a gyermekeim. Este hívott Marcsi hogy nekem is kell mennem értük mert egy fillérje sincs. Szomorú hallani hogy teljesen el vannak adósodva. Azt mondta lehet hazaköltöznek az anyukájához és a lakást kiadják albiba. Nem értem ha van egy dolgozó férfi is a háznál akkor hogyan nem tudnak megélni. Ráadásul nem is építőiparos. Felajánlottam neki hogy adok kölcsön a nem sokból ami nekünk van. Egyelőre nem fogadta el. Majd eldönti mit akar.
Tegnap kifizették 30%-át a kerítéslábazat zsalunak. 100% munka= 30% pénz. Magyar építőipar. És még boldogok is lehetünk. Már a benzinpénzünk visszajött. Szóval már csak ingyen dolgoztunk nem minuszosak vagyunk. A többit egy előre meghatározhatatlan időpontban fogjuk megkapni. Ebben a soha is szerepel mint eshetőség.
Ma folytatjuk a talpszelemenezést és talán állítunk is egy két szarufapárt.
Szép napot mindenkinek.
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- EA Sports WRC '23
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- PlayStation 5
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Asszociációs játék. :)
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest