Hirdetés

2024. május 27., hétfő

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2020-09-25 16:28:38

LOGOUT.hu

Üdv! Olvasd el, ha új tag vagy, illetve mielőtt képet osztasz meg!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#2087) Wa2x_ válasza andaxin76 (#2085) üzenetére


Wa2x_
veterán

Szép napot Urak!

Játék ötleteim:

Én úgy gondoltam, hogy meghatározunk egy kategóriát a makrón belül (pl.: rovar, növény, virág, szem stb.) és akkor ebben a topicban elindítjuk a játékot. Aztán később lehet más téma és nem muszáj makró, lehet HDR, táj stb.

Sokan követik már ezt a topikot, egy újabbat megint csak mi ismernénk (de persze, ha új gondoljátok, hogy egy újabb jobb, akkor nem leszek ellene). A szavazások így történnének, hogy 1-5:

1: egyáltalán nem tetszik
2: nem tetszik
3: átlagos
4: teszik
5: nagyon tetszik

*Saját fotóra nem lehet szavazni! Régi képpel is lehet nevezni!

Egy hétig lehetne feltölteni képet, minden felhasználó 3 képpel nevezhet, lehet az 3 db-ból álló sorozatkép vagy 3 különböző is. Az egy hét után lezárul a játék és megkezdődik a szavazás, 1-2 nap, majd összegezzük a szavazatokat és eredményt hirdetünk. Aktuális heti kategória győztes és "közönség" kedvenc.

Kategória győztes: az a kép, amelyik a kiírásnak legjobban eleget tesz, aránylag jó minőségű (magához a képet készítő telefonhoz képest), jó pillanatot mutat meg, eredeti és egyedi, felülemelkedik az átlagon. A kép kiválasztásába beleszól a zsűri is (2-3 ember, ki kell választatnunk magunk közül majd).

Közönség kedvenc: a cím győztese lehet bárki, zsűri nem véleményez, legtöbb szavazatot kapott kép, mely nem egyezhet meg a Kategória győztes képpel.

Mit szóltok ehhez az elképzelésemhez?

[ Szerkesztve ]

..: Old Honda's never die - they just get faster :..

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.