Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gerner1
- Gurulunk, WAZE?!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
supercow
őstag
A modern, fiatal, menedzser típusú vezetők programja kb. ennyiből áll. Apám cégvezető, nagyjából ugyanezt csinálja 4 telephely között, a bátyám, bár nem vezető (de öltönyös meló) reggel 7-től este 11-ig dolgozik, majd haza és a céges notebookon befejezi, majd reggel ugyanez kezdődik, hétvégén otthoni munka, szabadság előtt 3 nap alatt 0-24 ''befejezni amit be kell fejezni'', stb.
Sajnos ez van manapság. Ha jól megfizetik és bírod, akkor csinálhatod, de én személy szerint nem vállalnék ilyen munkát.
Ha kényszerből vállaltad (kevés munkalehetőség, család, otthonteremtés stb.), akkor is szerintem közben finoman keress valami mást, ha nem akarsz néhány éven belül egészségügyi problémákat (stressz-okozta gyomorbántalmak nagyon gyakoriak a vezetőknél! pl. fekély)
Én itthon végzek munkát, saját időbeosztásom van, körülöttem a család, és szerencsére nem vagyok idegbeteg, tudok aludni stb.
Aktív témák
Hirdetés
- 8 millió felett jár a Clair Obscur: Expedition 33, egy év alatt ért a csúcsra
- iPhone-ra és iPadre is megérkezett a Control Ultimate Edition
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Milyen TV-t vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Háztartási gépek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iPhone topik
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- HomeAssistant, szerver, böngészés: 3,4 GHz Pentium 6500Y, 8 / 128 GB és egyéb konfigurációk
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek összeállítása, alkatrészek + HomeAssistant
- Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular, 49 mm újszerű titán zöld-szürke BKNTATLAN terep pánt! Akku 99%!
- XFX RX 9070 XT 16GB GDDR6 SWIFT Triple Fan Gaming Edition - Új, 2 év gari - Eladó!
- MacBook Pro 14" M3 Pro /11C/14C/18GB/1024GB/ 100% Akku / 2027.12-ig garancia
- Honor Magic7 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 27% - ASUS ROG Ryuo IV SLC 360 ARGB (90RC0151-B0EAY0) AIO Vízhűtés !
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte M32U Arm Edition 31,5 144Hz IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3050 6GB Endorfy Signum 300 TG MSI 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest