- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
Aktív témák
-
Bash
őstag
Hát eléggé összetett, lényegében semmi extra nincs benne, csak egy helyre van gyűjtve az összes nyilvánosan elérhető adatbázis. És borzasztóan hatlamas linktára van. Egy screenshot a főoldalról: [L]ftp://members.aol.com/christianficsori/PROHARDVER/Net_Detective_01.jpg[/L]
P.S.: Kérdezzetek nyugodtan, segítek, de most el kell mennem, és már csak holnap leszek. -
Bash
őstag
Én regisztrálva vagyok a #7-ben emlegetett NetDetective-n. Esetleg tudok segíteni, de ez csak az USA-ra van kihegyezve, de arra nagyon. :)
-
Nowhereman
őstag
Elsőre hagydd a netet! Kérdezdd meg a kérójuk új tulasát, hogy az ősök merre vannak./ezt valszeg tudniuk kell, hogy a kései leveleket utánuk tudják küldeni/ ha valami ritka nevük van, akkor talán a hazai telefonkönyveket is használhatod...- viszont ha a lány Kovács Katalin, akkor még az USA-ban is lehet belőlük jónéhány.../
-
Vaze
őstag
UP!!
-
Vaze
őstag
UP!!!
-
Vaze
őstag
Ha mar van ilyen Topic akor enis kerdeznek...
Enis keresem egy baratom kb 1eve nem jelentkezet msn-be (mert mindig ott dumaltam vele,meg chat-en)
de sajna sehol sincs mar lasan 1eve......
Vegig probaztam a keresoket amit itt ajanlotattok egymasnak,de sajna semmi!
volna meg 1 eselyem,azpedig az msn-je lenne,(ha persze meg letezik neki)
szal bekellene menjek az msn-jere,hatha volna ott valaki akivel tudnek kapcsolatott teremteni es megkerdezni hogy mivan vele...
csak az a bibi hogy nemtom a kodjat,valaki tudja hogy hogy tudnam megfejteni a kodot? :U -
Loretto
veterán
tárcsázd a 199-et.
-
Antonio
senior tag
Hát kipróbáltam mindegyiket de semmi erdmény...
Saját magamat se találtam meg
ezek a kersők csak azokat (?) találják meg akik valamilyen ''publikus'' módon szerepelnek a neten ( netes hír, újság, honlap stb) ... de ez nagyon ''kevés''
ha tovább akarnék lépni akkor csak adatbázisok feltörésével (mint már említettem pl.: polgármesteri -és egyébbhivatalok-internetes levelezőprogramok chatek stb adatbázisa dehát ezek ugye már a bűncselekmény kategóriába tartozik :)
Na mindegy azért köszi a segítséget :C
És ugye nem szabad feladni :) -
Szuri
tag
-
KovacsUr
addikt
Én is keresek valakit pár éve, akartam is nyitni egy elveszett ismerős-kereső topicot, de itt jó lesz... Az illető neve Kerényi Márta, úgyismint Banya. Ha valaki tud valamit róla, megköszönném, ha írna egy mailt.
-
Szuri
tag
Pl. ha beütöm google-ba a nevem akkor jó pár találatot dob ki rám. Ebből kiderül hogy melyik középikolába és főiskolára jártam, mi a céges e-mailem. Matáv telefonkönyv az otthoni címemet is megmondja. Ez a www.vivissimo.com-os kereső is nagyon jó, köszi a linket. :)
-
csudri
őstag
Nekem is meg kellene találnom valakit. 3 éve nem hallottam róla és megszünt az a mailcime, amit ismerek. Az illető ''neve'' Tidus és Final Fantasy fanart-okat csinál ill. ''heggeszti'' a saját mangáját is. Ha bárki tud róla valamit, az irja ide!
(azért nincs ''hosszú i'' a szövegben, mert angol billről irok, nem azért mert nem tudom a nyelvtant) -
beeboy
addikt
vannak olyan cégek akik be is mérik neked ha tudod a mobilszámát.
küldenek neki egy sms-t, közben háromszögeléssel bemérik.
megmondják, hogy hol tartózkodik.
szép új világ. -
Antonio
senior tag
üdv
elég hülye cím dehát jobbat nemtaláltamki
De a kérdés még ''érdekesebb'' :U lehet hamar zárolják a topicot
Na a lényeg aminap gondolkoztam a dolgon éshát nem vesztek semmit ha megkérdezem max jót nevettek vagy elkültök a ... ba ( mert tényleg kicsit naiv Dzsémsz bondos szagú a dolog)
Van-e olyan legális ''féllelgális'' :B lehetőség a világhálón (vagy valamilyen elvetemült :) pc guru netán tud segíteni) hogy csupán egy név (családi+kereszt) alapján megtaláljon egy embert
(itt most arra gondolok hogy minden ember hagy maga után nyomot bankkártya, lakhatási engedély, jogsi stb stb. ezek az adatok már talán? tőlünk nyugatra a neten is megtalálható(?) könnyebben hozzáférhető)
lakc cím telszám ilyesmi ... vagy legalább is kapjak egy leszűkített listát
Csak hogy értsétek: volt egy nő az életemben(főiskolai szerelem)aki eltünt belőle:( jó pár évvel ezelőtt ... valahol amerikában van ennyit tudok (bár lehet ez se igaz már) ... de semmi hozzátartozót nem tudok elérni aki infot adna (szülei elváltak elköltöztek blabla bla ... ez az út nem járható) őt kéne megkeresni ...
(persze magányomozó gondolom jópénzért megkeresné)
előre is kösz
:)
Ha netán valamilyen kérdést intéztek hozzám azt sajna csak holnap este tudom megválszolni
ui.: forever love :) :B
Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vírusirtó topic
- A fejlődő országokban jobban bíznak az emberek az AI-ban
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Mandragora: Whispers of the Witch Tree teszt
- Brutálisan ütős játékélményt mutatott be a 8K Association
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Geforce GTX950 2GB OC
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB CM CMP 510 Seasonic 750W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest