Hirdetés
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MárkaLánc
- POCO X6 PRO 5G első napok - MultiSIM - Toronyhelyzet Hajdúszoboszlón
Aktív témák
-
juliabrilke
veterán
Arra van ötlet, hogy egy CM ház elején hiányzó előlapot hogyan lehetne jól és olcsóm megoldani? Fekete színű és porszűrő van rajta.
-
-
kovsol
titán
cégnél bent használnak olyan kis usb -s cuccot amire rá lehet dugni a headsetet, van rajt mikrofon és egy fejhallgató csatlakozó, ilyen usb -s holmit hol és mennyiért lehetne szerezni ?
[ Szerkesztve ]
May the Force be with you!
-
kovsol
titán
válasz gabyka #42406 üzenetére
Igen az, huh igen reggel van még a fejemben
Most már csak le kell vadásznom egyet, árgépen van 1300Ft ért is, de ugyan azt Aquaban 2300 ért árulják. Jó nagy eltérés, más cég weblapját meg nem vágom. Csak a mikrofon bemenet lenne használva rajta, szóval nem kell túl pöpec holmi nekem.[ Szerkesztve ]
May the Force be with you!
-
siti
őstag
válasz SzalaiG #42387 üzenetére
ha belép a routerre, akkor elméletileg egy hálózaton vagytok és ott mehet a msg parancs (Vista, Win7, ultimate, business verzió, a célgép talán mindegy). XP-ben net send volt, de azt lehet kiszedték valamelyik service packben.
Füle -> 9. BRSZK -> 2024. Június 22-23. (hamarosan beérjük a Fast and furious sorozatot)
-
vinikorn
aktív tag
Samsonite kemény fedeles bőrönd eladó: [link].
-
juliabrilke
veterán
G31, G41 vagy hasonló kategóriás 775-ös lap vagy ITX-es lap van valakinek?
-
kem
addikt
Eladó cuccok:
GIGABYTE GA-890FXA-UD5
Atlon X4 640
4*2Gb Corasair DDR3Köszi!
-
f27
senior tag
senkit nem érdekel egy ATI HD 5850 1Gb VGA 30k-ba?
-
mtade
aktív tag
Bocs az offért...
Székesfehérváron ki hova jár bringaboltba?
Most igazából egy lánc kellene csak, de a vitált drágának mondják, a többinek meg nem találtam webshopot...
Téháiksz.
Thinking is the hardest work there is, which is probably the reason why so few engage in it. // Henry Ford
-
vinikorn
aktív tag
Derékszögű koax elosztó kellene. Ilyen: [link].
Hol lehet kapni ilyeneket Fehérváron?
-
San398
őstag
-
Tom5
addikt
-
nagyúr
Srácok! Barátnőmnek vennék születésnapjára tálas mixert olyat aminél a tál is forog. Szerintetek melyik boltban érdemes ilyet keresnem ahol nem horror áron extra haszonnal adják? Illetve ha valakinek van ilyenről konkrét tapasztalata akkor ajánlhat is.
Ha lehet ne ilyen Hausmeister szintű legyen viszont azért 20k-t se szánok rá.Més que un club!
-
juliabrilke
veterán
válasz Napfénysüti #42427 üzenetére
Látom már kezdődik a betanítás.
-
nagyúr
válasz juliabrilke #42428 üzenetére
Hogy érted?
Szeret sütni, főzni nem kell betanítani. Csak pont emiatt kellene egy ilyen cucc.Més que un club!
-
MODERÁTOR
-
juliabrilke
veterán
Fekete mobil rack van valakinek? Több darab érdekelne jó áron.
-
tzimash
őstag
válasz JohnnyX #42432 üzenetére
Ők azok.
Meg nyílt nemrég ez is.
Meg van az Alba kerékvár
Csak az utóbbiban voltam 1x, külsőt kerestem, de olyat nem találtam amit szerettem volna, viszont amit ajánlottak az meglepően jó áron volt. -
siti
őstag
én ide hordom a bicajt, szerelő nagyon jó, 4 évé újította fel a GT-met, azóta csak a láncra kell olaj és nagyon pöpec. Neki köszönhetem hogy 5 év kihagyás után újra elkezdtem kerékpározni. Nekem most építi a második bicajt, mert egy nem elég
webshop nincs, vidéken vagyunk, keddenként hoz árut, szinte bármit, de lánc az csak van polcon.szerk:
közben mások is linkelték. szóval nem csak én találtam meg[ Szerkesztve ]
Füle -> 9. BRSZK -> 2024. Június 22-23. (hamarosan beérjük a Fast and furious sorozatot)
-
vinikorn
aktív tag
Ilyen két darabos DVD tokot hol lehet kapni: [link]? Boltban kérdeztem de nem tudták.
-
juliabrilke
veterán
Ki akart 775-ös procit cserélni nagyobbra? Lenne cserealapnak egy E5200-as procim. Úgy néz ki, hogy a lapnak E4* és E2* sorozat kell.
Valaki?
-
nagyúr
Unixnál van valakinek kedvezménye?
Més que un club!
-
juliabrilke
veterán
válasz Napfénysüti #42442 üzenetére
Nem, én Windowst használok.
-
nagyúr
Áprilisban valaki nem rendel ebike-ról?
Més que un club!
-
mtade
aktív tag
Köszönöm a válaszokat!
Thinking is the hardest work there is, which is probably the reason why so few engage in it. // Henry Ford
-
juliabrilke
veterán
Eladó olcsó vga valakinek?
7200GS 256MB passzív
7300GT 256MB passzív -
honda23
aktív tag
válasz Napfénysüti #42442 üzenetére
Bemész és kéred a kedvezményt, simán odaadják, nekem is így volt és van kedvezményem.
Amúgy 20%, az is valami.nincsen lehetetlen, csak tehetetlen
Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Valorant
- További aktív témák...
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest