Hirdetés
Aktív témák
-
juliabrilke
veterán
-
nagyúr
-
mtade
aktív tag
válasz juliabrilke #32151 üzenetére
Volt egy QM tanárom. A PPP-t boncolgatta: Purpózesz, processzesz, peoplé....
Thinking is the hardest work there is, which is probably the reason why so few engage in it. // Henry Ford
-
Tizedes1
aktív tag
válasz Napfénysüti #32149 üzenetére
Oppá, le vagyok maradva!
Sárgán már nem mehetek át ??? -
Rellind
senior tag
válasz Napfénysüti #32143 üzenetére
Elméletileg péntekenként emberi idöben végzek,akkor esetleg... Màr ràférne egy alapos suvick
-
nagyúr
Úgy tudom Fehérváron nem. Amúgy is elvileg "szakképzett" rendőrnek kell ott eldöntenie hogy meg tudott-e volna állni az illető vagy nem a sárgáig. De ez egy f*szság!!! Majd mostantól szép ráfutásos balesetek lesznek.
Richie146: jövő péntek az sajna pont nem jó nekem, délutános leszek.
[ Szerkesztve ]
Més que un club!
-
Rellind
senior tag
válasz Napfénysüti #32159 üzenetére
Egszer csak összejön
-
nagyúr
-
juliabrilke
veterán
válasz Napfénysüti #32152 üzenetére
Vapan Kumar szerintem. De nagyon büntet.
Szerintem csak olvasta az illető, de az biztos, hogy ilyet nem mertem volna feltölteni.
-
D.Orion
veterán
válasz Napfénysüti #32139 üzenetére
Cég autóit is ő szervizeli, max telefonszámot tudok adni ha valakit érdekel. Nem most vett autóról van szó, csak a család autóján volt egy nagy generál mielőtt elindulunk. Féktárcsa még ráér, mert kb. még nincs benne annyi km-se meg kopás se.
-
MunezXBK
nagyúr
válasz Napfénysüti #32159 üzenetére
18.-án lesz egy hónapja, hogy a Technika házánál belém durrantottak hátulról.
Mondanom se kell, hogy gyalogos lelép, előttem haladó megáll, Én szintén...női sofőr nem annyira.
Nő kiszáll, akkor 50-50..mondom csókolom, de miről beszélünk? Akkor Én vagyok a hibás... megalol.
Rendőrt kellett hívnom, de még nekik is megmagyarázta, hogy Én bevágtam elé.
Annyi az előzmény, hogy előtte váltottam sávot, de bevágásról szó nem volt.
Még a kárszakértő is kiröhögte! De a biztosítómhoz úgy ment be, hogy Én okoztam neki kért...
-
-
nagyúr
-
őstag
válasz Napfénysüti #32166 üzenetére
Sérülés nem történt, csak a kocsik...
"Önérzetem van, de hülye azért nem vagyok!"
-
nagyúr
-
őstag
válasz Napfénysüti #32168 üzenetére
Tény, csak ez vigasztal dologban!
A javításba viszont nem nagyon akarok belegondolni: lökhárító, sárhányó csere, ajtó elmozdult, bal első elem alaposan horpadva (talán nem csere) és a végén mindezt fényezni...
De legalább egy nyamvadt vaddisznó-pörkölt lenne abból a szerencsétlen dögből "kárenyhítésnek", de neeem, még az sem!"Önérzetem van, de hülye azért nem vagyok!"
-
nagyúr
-
őstag
válasz Napfénysüti #32175 üzenetére
Sajnos jól tudod. A vadásztársaságtól aki ott volt, annyit mondott, hogy ennyi volt, szóval ezzel letudva. Bár lehetne pereskedni, de sajnos nem éri meg.
- Örülünk Vincent?
- Örülünk."Önérzetem van, de hülye azért nem vagyok!"
-
törölt tag
2x2 giga ddr2 800mhz-es ramokat értékegyeztetéssel 2x1 giga ddr2 533-800mhz-es ramokra cserélnék.
illetve pentium d8xx vagy d9xx lga775-ös procit keresek.
a közeljövőben hoznak egy dell gépet, és azt szeretném bővíteni. jelenleg 3000mhz-es 775ös p4 proci van benne, ha beszámolod a 2 magosba, akkor nem sértődök meg
a ramjaimat is ezért cserélném 1 gigás panelekre, mert sztem nem kezeli az a régi btx-es lap, ami max 533mhz-en járatja a ramokat.[ Szerkesztve ]
-
f27
senior tag
namtud valaki olcson mercire alufelnit? 5pontos a felfogatása a többit nemtudom
-
nagyúr
-
f27
senior tag
válasz Napfénysüti #32181 üzenetére
már beletoltam 3000km-t is
ma is egri várat néztem meg ,aztán gondoltam hamár otvagyok a várba medig tart tovább menni Miskolra a barlangfűrdőba úszkálni -
nagyúr
-
f27
senior tag
válasz Napfénysüti #32183 üzenetére
qrvajóóóóóó
nagyon jó vezetni,meglepően erősnek tűnik a 90lovas motorja ! 140-nél még ugy gyorsul minha akkor éledne csak igazán fel!
4,5literes fogyasztás vegyesbe. -
anzo
senior tag
Aki teheti jöjjön ki szerda este a VIDI meccsre!
Biztassuk együtt a csapatot hátha van még esély a tovább jutásra.
Aki kint volt Klagenfurtba az láthatta, hogy igenis van olyan csapatunk mint nekik!HAJRÁ VIDI!!!
-
anzo
senior tag
válasz juliabrilke #32190 üzenetére
Nem. A BL meccsekre nem érvényesek a bérletek. Online vásárlás esetén a jegy ára 2400 Ft.
Kedvezményes (diák, hölgyek) 1200 Ft. -
Xirtam
veterán
Srácok, ha van bármi ötletetek. Negatívum amit nem szerettek a fehérvári PC üzletekben kérem osszátok meg velem. Nem szeretném ugyan azokat a hibákat elkövetni! Minden jöhet.
pl.: nagyobb raktárkészlet, stb.
-
D.Orion
veterán
válasz Xirtam #32197 üzenetére
Ment egy pü és ide egy tipp:
Készítsetek külön AM3+ "menüpontot"! Még iPon-nak sincs ilyen. Ide be lehetne rakni majd az olyan lapokat amiken alapból AM3+ tokozás van, és nem csak AM3 & bios frissítéssel tudják kezelni majd a Bulldozert. Továbbá szerintem rakhatnátok be egy olyan opciót a termékek alá, hogy "Gyártó weboldala".
-
kem
addikt
Még mindig eladó Digitális tükörreflexes fényképező.
Canon 350D
Ezt az albumot vele fotóztam. Lájk a zenekarra aztán lehet nézni.
Köszi!
Aktív témák
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A KOReader ebook olvasó program
- Orvosi kérdések
- Napelem
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Apple MacBook Air M1 (2020) 13.3 256 GB (8 GB RAM
- Star Wars Outlaws GeForce RTX 40 Bundle - lepd meg magad!
- Samsung Galaxy S24 5G Onyx Black, 1 Hetes, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Független, 1 Év Garancia
- TUF Dash F15 FX517ZC 15.6" FHD IPS i5-12450H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Apple Magic Mouse 3 - hibátlan.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest