Hirdetés
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- MárkaLánc
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Trump vagy Harris
- Kompakt vízhűtés vége 3 év használat után, vagy mégsem?
- Asszociációs játék. :)
Aktív témák
-
Tom5
addikt
válasz juliabrilke #31101 üzenetére
jaja, az van nekem is.
Van nálam egy cucc. MSI lap, E2200-as CPU és 2X1GB DDR2 800-as RAM. Az a szitu, hogyha bekapcsolom akkor a CPU venti felpörög, leáll...és ezt csinálja sokáig. Ha kiveszek egy memóriát akkor pörög a venti rendesen de se kép se hang. Bizti a lap halott csak kiszeretném próbálni a procit. Mert ha az él akkor hugomnak jólenne, kapna mellé egy lapot. De vaktába nem szeretnék berendelni. -
Tizedes1
aktív tag
No comment ( anno a házban lakó nagyi firkantotta )
[ Szerkesztve ]
-
Compaku
tag
Hali
Van egy WD Scorpio alapokon nyugvó 250gb-os xbox 360 slim vinyóm.
Részletekér katt!
További szép napot!PÜ-re illik válaszolni!
-
ArmanD.
őstag
Öreg vagyok már bohócnak!
-
D.Orion
veterán
Ismertek valakit aki rendelkezik Mazda MX-3 -al? Mielőtt nagyon beleélem magam, hogy ilyen kocsit vegyek szeretném megnézni, hogy az 186cm-es magasságommal elférek-e benne.
-
nagyúr
-
D.Orion
veterán
válasz Napfénysüti #31110 üzenetére
Figyelj... Szabad vagyok, mint a madár. Most már kell valami élményautó. Ez tűnik az elérhető legjobbnak.
bim: Nana... Nem kérek arcberendezés átalakítást, sem gerinccsavarást. De még a láblevágással sem élek.
Richie146: Röhögni fogsz, Fehérváron egy használt autó kereskedésben sem találtam MX-3 -mat.
Pancsermeste: Én megtaláltam az egyetlen értelmeset. Igaz ez 700K-ba fájna. De roncsot nem fogok venni. Ha vennék 300K-ért egy leharcolt, rozsdás, ütött kopott valamit, akkor azt sose tudnám rendbe rakni. Nem lenne egyszerűen időm arra, hogy utánajárjak a az alkatrészeknek és megfelelő szerelőket keressek. Plusz ott lennének még azok a buktatók amik egy lepukkant járgánynál bármikor előjöhetnek.
Napfénysüti: Én ezt néztem ki. Kb leszarom, hogy hova kell érte elmenni.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz D.Orion #31115 üzenetére
Ahogy megnéztem a kínálatot marha kevés van és a jó meg mint a fehér holló. Talán amit linkeltem még az tűnt a leg bizalomgerjesztőbbnek. Úgy látom te is azt az utat járod be autóval mint én.
Kollégám ma majdnem lecsapott egy Eclipse-re de elvitték az orra elől pedig az az álomautója.Volt egy sejtésem hogy a fekete V6-os nyerő lesz nálad. De azzal azért vigyázz. Egy motorcsere mindig gyanús, annyira azért ne menj a szíved után.
Én a piroson jobban elgondolkodnék.[ Szerkesztve ]
Més que un club!
-
D.Orion
veterán
válasz Napfénysüti #31116 üzenetére
Ha már a vételen lenne a sor, akkor kapásból két autószerelővel mennék el megnézni a kocsit. Szerencsére van két ismerős, igaz nem Mazda specifikusak, de nagyon jók a szakmájukban. Egyébként az Eclipse se rossz autó, meg tudom érteni a kollégád.
-
nagyúr
válasz D.Orion #31117 üzenetére
Alap hogy vinni kell szakit átnézni.
Jah szegény most bánkódik mert ha ma nem vitték volna el akkor holnap ment volna megnézni és lehet megvette volna jövő héten. Így meg keresgélhet tovább.
Az Mx-3 gyerekkoromban nagyon tetszett ma már annyira valahogy nem jön be de biztos jó gép csak bazi ritka. Esetleg egy CRX Del Sol? 7-800k körül már van 1.6 ESI és igazi csajozós gép, volt egy barátomnak.
Nem mellesleg szerintem alkatrész több van hozzá mint az MX-3-hoz. Ezt se hagyd ki a számításból tudom milyen mikor kintről kell rendelni valamit...Més que un club!
-
D.Orion
veterán
válasz Napfénysüti #31118 üzenetére
Lehet, hogy még körbenézek ilyen téren. Ez se rossz autó. A pénz igazából még gyűlik, szóval van még pár hónapom.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
D.Orion
veterán
válasz Napfénysüti #31120 üzenetére
Így ahogy írod. Kisméretű 2+2 üléses coupe. 1.4-1.8-as motorral. FWD vs RWD mindegy. Márka szintén mind1, nem vagyok márka hű.
De most offline, mert éjszakára megyek melózni.
-
D.Orion
veterán
Még az is lehet, hogy meglátogatom a "Milyen autót vegyek?" topikot, hátha megdobnak még pár érdekes márka+típus névvel. Na, de most már tényleg indulok.
-
gyenge47
aktív tag
Romkert őrszobájában lévő váltóhelynek hol találom a nyitva tartását?
-
siti
őstag
válasz D.Orion #31117 üzenetére
nálam lehúzó gyűrűt kellett cserélni. igaz 5 év után de akkor is. Senki nem mondta meg előre. régi golfom egy év után lett főtengely csapágyas, azt se látták amikor megvettem. A magnó is megadta magát, típus hiba, mégse szólt senki. 20-50e lenne egy másik. csak bosszantó "apró" kiadás...
felesleges szerelőt elrángatni kocsit nézni, olyan havert vigyél, aki lebeszélni akar róla, szétfikáz mindent és ha neked ezután is kell, akkor vedd meg.
Ismerősöm golfján visított hogy törve volt, de ő szerelmes volt az autóba és megvette. Ezt észrevenni meg nem kell szerelő, de csodálkozott, amikor megmondták neki (illesztéseken látszik). A kuplung, váltó lötyögéshez/kopáshoz sem kell szaki. futóművet is hallani, kopog, laza, nyeszereg, hintázik. belseje szétülve, kopva, szintén mindenki látja. Ahogy fékbetétet, tárcsát is. Meg a rozsdát, átfényezést is....Az hogy a főtengely/elektronika/szétszedésnélkülhozzánemférhetődeiszonyatdrágabizbasz két hónap múlva megadja magát, azt nem mondja meg senki. Ami meg kopó alkatrész, az vagy új, vagy el van kopva és cserélni kell egy 10 éves autón.
Kérdezz rá típushibákra, és azt nézd meg. vigyél egy festék rétegmérőt és tetőtől az aljáig te mérd meg, hol volt festve. Persze ez se 100%, mert én is lefújattam az autóm oldalát, amikor végighúzták kulccsal, de a legutóbbi ajtó belenyitás meg biciklis végigmászás még ott van. Nem fogja senki elhinni, hogy nem volt rommá törve, csak ha leszedi a kárpitot. Azt meg nem fogjuk...
Füle -> 9. BRSZK -> 2024. Június 22-23. (hamarosan beérjük a Fast and furious sorozatot)
-
oregcsóka
őstag
Eladó bontatlan csomagolásban SanDisk Cruzer Blade 16GB-os pendrive, 5000FT-ért.
''Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd.'' /Mahatma Gandhi/
-
don_peter
senior tag
Urak!
Lehet ám eladni és akár vásárolni is az oldalamon!
Ingyenes : Apró-Aprók----== Neo Geo és Arcade Fórum : www.neo-geo.hu ==----
-
nagyúr
-
Rellind
senior tag
válasz Napfénysüti #31129 üzenetére
'96-os és még gurul
-
nagyúr
-
FehérHolló
veterán
Sziasztok!
Szokott valaki járni a 63-as úton Székesfehérvár - Aba - Sárbogárd - Cece (- Szekszárd) útvonalon?
Mennyire jó útminőség, mennyire forgalmas péntek kora délután, satöbbi?[ Szerkesztve ]
Skynet is real. It's called Google.
-
D.Orion
veterán
válasz Rellind #31124 üzenetére
Alfa Romeo-t soha. Bocsánat, hogy ha megbántok ezzel valakit, de Olaszország szemetére nem vagyok kíváncsi. Faterom egy időben autómentőzött. Erősen az alfa volt a leggyakoribb autó amit fel kellett rakni...
siti Thx a tanácsokat neked is. Ezeket már így én is összegyűjtöttem magamnak. Amolyan listát írtam, hogy ha megyek kocsit nézni, akkor A-Z -ig mindent megnézzek, ne maradjon ki semmi.
Na, de nem offolom szét az adok-veszek topikot.
-
csaba77
csendes tag
válasz FehérHolló #31133 üzenetére
az ut minősége katasztrofális, legalábbis Sárbogárdig.. péntekenként nagya forgalom.
Csibe
-
nagyúr
-
oregcsóka
őstag
válasz Napfénysüti #31132 üzenetére
Már bocsánat, de nekem csak egy autóm van, mindenhová azzal megyek, 1997-es évjárat, és 98000km van benne. Garantáltan. (én 7 éves korában vettem, akkor volt benne 63000km)
És még egy érdekesség: olajcserétől-olajcseréig, (két-három évente cserélem az olajat, a legjobb minőségü ELF olajra) nem csökken az olajszint, felső nívón van a pálcán. Ennyi.''Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd.'' /Mahatma Gandhi/
-
nagyúr
-
siti
őstag
valaki a környéken foglalkozik fényképezőgép javítással? kollégámnak leállt, nem kapcsol be.
Füle -> 9. BRSZK -> 2024. Június 22-23. (hamarosan beérjük a Fast and furious sorozatot)
-
Rellind
senior tag
válasz Napfénysüti #31141 üzenetére
10ezrenként cserélem én is... 14éves,176ezer van benne..de valószínűleg több, mert külföldi import...de imádom
Öregcsóka:
Csak nem Alfád van?Jut eszembe:
Ha már autós téma.Valaki bérelt már fehérváron autót?Hol érdemes? Nem készül el a kocsim valószínűleg hétvégére és kell egy autó.
[ Szerkesztve ]
-
oregcsóka
őstag
válasz Rellind #31144 üzenetére
Isten mentsen meg az Alfáktól.... Renault Megane Classicom van, és rendkívüli módon meg vagyok vele elégedve....
Az olajcsere lehetne sürübben, azt mondjátok? Átkozottul jó ez az ELF szintetikus olaj, mondjuk nem olcsó, 15000Ft csak az olaj, de a létező legfinomabb anyag.
Köszönöm a tanácsokat, megfogadom.
''Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd.'' /Mahatma Gandhi/
-
nagyúr
-
San398
őstag
válasz Napfénysüti #31146 üzenetére
Olajcserét általában nem egy adott idő után szoktak hanem futott km után!
-----====A jóban az a rossz, a rosszban az a jó, hogy minden múlandó.====----- PÜ-re illik válaszolni!!
-
nagyúr
válasz San398 #31147 üzenetére
Tudom de gondolom egy x idő után az olaj kezd azért elfáradni akkor is ha nincs használva. Persze ezt mint laikus gondolom.
Mondjuk ha 10 év alatt mennél 3000km-t egy OT autóval akkor csak 10 évente cserélnéd? Vagyis még akkor se mert 8-10.000km-t elvileg elbír az olaj röhögve.Més que un club!
-
San398
őstag
válasz Napfénysüti #31148 üzenetére
Hát ez jó kérdés, hogy időben meddig bírja egy olaj ha nincs használva és csak áll a motorban.
-----====A jóban az a rossz, a rosszban az a jó, hogy minden múlandó.====----- PÜ-re illik válaszolni!!
-
nagyúr
Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Spórolós topik
- Blu-ray lejátszók
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Projektor topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Házimozi haladó szinten
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- További aktív témák...
- Eladó HP 250 G6 832A notebook 15,6" FHD/Core i5-7200M/8GB DDR4/ 256GB SSD/HUN bill
- Nintendo Switch Lite 256GB + tok , Dual Boot (Eredeti SW vagy CFW) 19.0.1 Atmosphere, 3 hónap gari!
- Apple iPhone 15 Pro & Pro Max Fine Woven
- Apple iPhone 14 Pro Leather Case bőr tok - Midnight, Umber
- Apple Watch Midnight Sport Band S/M, M/L méret 45mm - Újszerű
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest