Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- MárkaLánc
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Trump vagy Harris
- Kompakt vízhűtés vége 3 év használat után, vagy mégsem?
Aktív témák
-
VINIKOR
senior tag
Ezt a programot szeretném megvenni: WinX DVD Ripper.
Még soha nem vásároltam programot interneten. Segítenétek hogyan kell? Székesfehérvári vagyok. Ha valaki megvenné a nevemben kifizetném magyar forintban.
-
janos80
senior tag
itt(melohelyen) nem tudom milyen meleg van,de leginkabb rohadt meleg... 2cm-re van mellettem a venti. igy is szakad rolam a viz.... mondjuk lehet a fonokom a hibas,mert most hozott 2doboz jeghideg sort... lehet hogy azert szakad rolam a viz?
-
Tom5
addikt
Jelenlegi kedvenc...
Nagyon jó hangja van a csajnak. Ez a verzió nagyon el lett találva.[ Szerkesztve ]
-
D.Orion
veterán
válasz madarasz92 #31744 üzenetére
Nos megérkeztem. Helyileg a második emelten lakom és 14 órától 20 óráig telibe süti a szobám falát és ablakát a nap. Hiába van 7cm-es nikecell a házon és hiába lett kicserélve 1K-s szigetelésű üvegre az ablak. Jelent kemény 3-4°C-ot.
Most 29.6°C van, az ablakomon csak reluxa van, bár ezzel az üveggel más se segítene jobban. Ha redőnyt raknánk fel az talán jelentene valamennyit. Szerencsére nagyon jól bírom a meleget, ellenben 20-22°C-ban nekem már kell egy vékony hosszúnadrág. Trópusokra teremtett engem a jóisten, csak valahogy mégis itt élek.
[ Szerkesztve ]
-
D.Orion
veterán
válasz D.Orion #31759 üzenetére
Tévedtem, most bukott le a nap az előttem lévő utolsó 4emeletes panel mögé. Szóval csak 19óráig süt a nap. Belegondolva nekik szarabb lehet, mert előttük már nincs ház mi kitakarja a napot csak a horizont. Szerébe viszont gyönyörködhetnek a garázssorban és játszótérben meg a ping-pong asztalokban.
-
D.Orion
veterán
válasz madarasz92 #31761 üzenetére
Tetőtérben igazából csak egy megoldás van: Extrém mennyiségű szigetelés. De arra meg kinek van pénze...Ismerek olyat aki a tetőtéri lakást úgy oldotta meg ilyen téren, hogy 3x10cm gyapotott rakott fel 3 lap gipszkarton közé. A 10cm-es anyagot persze összepréselte kicsit 5cm alá és úgy rá a gipszkartont. Na az szigetel rendesen. Mondjuk egy kisebb vagyon is volt ezt megalkotni egy 100nm-es tetőtéri lakásban. Ablakoknál kicsit furán vastag a fal, de ez ezzel jár. Plusz kérdés, hogy az ilyen fokú őrület mennyire fog később visszaütni. Penész és egyebek.
-
mtade
aktív tag
válasz madarasz92 #31761 üzenetére
Én egész nap melóban szívtam. Annyi előnye volt csak a dolognak, hogy klimatizált csarnokban.
Thinking is the hardest work there is, which is probably the reason why so few engage in it. // Henry Ford
-
mtade
aktív tag
válasz madarasz92 #31764 üzenetére
Monnyuk mennem kell holnap is. Így már nem annyira jau...
[ Szerkesztve ]
Thinking is the hardest work there is, which is probably the reason why so few engage in it. // Henry Ford
-
oregcsóka
őstag
Videokarcsi szakértő uraktól kérdezném, hogy milyen AGP-s kártyát érdemes venni, ami tudja a direktX10-et, hogy fel lehessen pakolni egy WIN7-et. Abit IC-7-es gépről van szó, Northwood magos procival kettő giga RAM-al.
Melyik a legolcsóbb erre alkalmas videokártya, illetve melyik az, amelyik ár-érték arányban a legkedvezőbb vétel. A gép játékra nem, csupán netezésre és videolejátszásra van használva.
Passziv hűtésü kártya előnyben.
Köszönöm a segítséget előre is.''Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd.'' /Mahatma Gandhi/
-
D.Orion
veterán
válasz oregcsóka #31769 üzenetére
Mióta alapkövetelmény a Win7-hez a dx10-es vga? De azért leírom ha ez minden vágyad:
ATI:
HD2000: Microsoft DirectX 10 and OpenGL 2.0 support
HD3000: Microsoft DirectX 10.1 and OpenGL 2.0 support
HD4000: Microsoft DirectX 10.1 and OpenGL 3.0 supportNV: 8000-res széria már "Microsoft DirectX 10 and OpenGL 2.1 support" kivéve ha átnevezett 7000-ről van szó.
Szerintem neked egy HD3xxx kéne. Olcsóbb, mint a 4xxx és kevesebbet fogyaszt jóval, mint a 2xxx széria. Plusz a 2xxx-hez már nem is fejlesztenek drivert lassan.
Ui.: Látom másnak is feltűnt ez a dx10 feleslegesség.
[ Szerkesztve ]
-
oregcsóka
őstag
válasz #92888064 #31772 üzenetére
Nem kell fullHD, csak sima DVD video lejátszása a cél. Azt meg eddig a Matrox G550 is tudta. Ezekszerint a 9600XT képes az AERO felület megjelenitésére, és nem is kell cserélni?
Egyébként pedig köszike.''Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd.'' /Mahatma Gandhi/
-
oregcsóka
őstag
-
oregcsóka
őstag
Egy ilyen nem jó? -> MSI NX6600GT AGP 8x (128Mb)
''Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd.'' /Mahatma Gandhi/
-
bim
veterán
Ébresztőőőőő!!!
-
Poiro7
senior tag
Anyós medence
-
törölt tag
-
oregcsóka
őstag
válasz #92888064 #31772 üzenetére
Olvastam egy HD3650-ről, hogy minimum 450W-os táp kell hozzá. Viszont a gépbe csak 350W-os van. Kettő kérdésem lenne:
- Gondolom csak akkor zabál sokat a kártya, ha játékot futtatnak a gépen. Netezéskor a böngésző oldalainak megjelenitéséhez talán elég lenne a 350-es tápegység is, képes volna kiszolgálni árammal a karcsit?
- Ha esetleg nem, akkor kimondottan kisfogyasztásu DX10.1-es (mert kiderült, hogy az Aero futtatásához defaultban mégiscsak ez kell, a leírások szerint) kártya AGP-s verzióban, lehetőleg Nvidia és passzív hűtésü, létezik esetleg?
''Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd.'' /Mahatma Gandhi/
-
törölt tag
válasz oregcsóka #31785 üzenetére
a 450 wattos tápigény baromság. 250es táppal phenom2-t és (g80) 8800gts 640et hajtottam.
viszont nem kell aero felülethez ilyen drága kártya. előttem is írták, hogy még geforce fx5200 128mb-os kártyával is megy rendesen. a lényeg, hogy dx9-es és shader model 2.0-ás kártya legyen. ezek 2000 forint körül beszerezhetőek.
amúgy wiki megmondja a frankót:
"Alkalmazásához javasolt egy jobb teljesítményű videokártya, például NVIDIA Geforce FX vagy ATI Radeon 9500 128 MB videomemóriával".[ Szerkesztve ]
-
kovsol
titán
-
törölt tag
utánanéztem, és elvileg annyi extra van dx10.1-nél, hogy kevesebb vramot eszik.
(#31788) kovsol
nincs nagy tápigénye ezeknek a kártyáknak, így akármilyen 350es megteszi. amúgy 360as chieftec-et már nem szabad venni, mert legalább 7-8 éves.
a hangját leszámítva minden rendben van az 1000ft-os táppal?[ Szerkesztve ]
-
bim
veterán
Még mindig keresek!
-
Max6
tag
Ha esetleg érdekel valakit 2x512mb [Kingmax hard-core] 500mhz DDR1 ram
-
kovsol
titán
régi szép időket idézi fel bennem, mondjuk még mindig netezős gépként üzemel az Mobil A64 3000+ 1800@2600Mhz 1MB L2 vel!, meg a corsair 500Mhz es ramok, 6600GT a zalman hűtéssel na meg a DFI alaplap hogy hasított az akkor, most meg egy hulladéknak nevezhető netezős gép
[ Szerkesztve ]
May the Force be with you!
-
VINIKOR
senior tag
Fehérváriak! Bajban vagyok!
Az Asus laptopom billentyűzete kipattant a helyéről és nem tudom visszarakni: [link].
Valaki tudna segíteni megcsinálni? Már nem garanciás a laptop. Még nem szeretem szét laptopot. Nem akarok egyedül kisérletezni.
Köszi!!!
-
oregcsóka
őstag
Köszönöm szépen mindenkinek a segítséget, még csak annyit, hogy az a 350W-os tápegység Enermax típusu.
-
gyenge47
aktív tag
Röpke 40.0° ot jelez a félárnyékban lévő kinti hőmérőnk...
Aktív témák
- új állapotú Panasonic laptop: Intel Core i5 / 512Gb m.2 SSD / 8Gb Ram / Windows 11
- Eladó HP 250 G6 832A notebook 15,6" FHD/Core i5-7200M/8GB DDR4/ 256GB SSD/HUN bill
- Nintendo Switch Lite 256GB + tok , Dual Boot (Eredeti SW vagy CFW) 19.0.1 Atmosphere, 3 hónap gari!
- Apple iPhone 15 Pro & Pro Max Fine Woven
- Apple iPhone 14 Pro Leather Case bőr tok - Midnight, Umber
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest