Hirdetés
Aktív témák
-
Timyyy
őstag
Barack Obama Amerikai Elnök :
Nálunk egy amerikai munkás keres havi 3000 Dollárt, 2000 Dollárból meg lehet élni és nem érdekel, hogy mire költi a maradék 1000 Dollárt.Angela Merkel német kancellár :
Nálunk egy német munkás keres havi 2000 Eurót, 1500 Euroból meg lehet élni és nem érdekel, hogy mire költi a maradék 500 Eurot.Orbán Viktor Magyar miniszterelnök :
Nálunk egy magyar munkás keres havi 50.000.-Ft-ot, 80.000.-Ft-ból meg lehet élni és nem érdekel, hogy honnan teremti elő a maradék 30.000.-Ft-ot !Remélem ezzel senkit se taszítottam depresszióba. De sajna szánalmasan igaz.
Osztrák - olasz mosószerek / élelmiszerek rendelhetők nálam, írj nyugodtan üzenetet!
-
nagyúr
-
kovsol
titán
válasz Napfénysüti #32502 üzenetére
mi ezt tegnap beszéltük pont az IBM -es padtársammal
ebben a viccben az a vicc, hogy nem viccMay the Force be with you!
-
janos80
senior tag
és attol ,hogy itt siratjuk magunkat attol meglesz a maradek 30k?
-
juliabrilke
veterán
Nem kell itt nyafogni emberek. Ki keres itt 50k-t?
-
nagyúr
válasz juliabrilke #32506 üzenetére
Igaz aki keres az többet aki nem az meg jóval kevesebbet. De nem is ezen van a lényeg hisz ez csak a viccben van hanem hogy a csodás kormányunk hogy veri át az embereket.
Més que un club!
-
kovsol
titán
válasz juliabrilke #32506 üzenetére
persze nem 50k -t keresnek az emberek, hanem 65k -t aki minimálbérből tengődik
May the Force be with you!
-
nagyúr
-
kovsol
titán
válasz Napfénysüti #32509 üzenetére
mondjuk ha azt nézzük van egy család, ahol az egyik ember munkanélküli a másik meg minimálbéren vagy picit többön van akkor próbálj megélni, még azt is meg kell fontolni hogy spórolj a kajával, főleg ha gyerek is van
-
honda23
aktív tag
válasz Napfénysüti #32500 üzenetére
Nekem 1.6 vtec vtim van faceliftes 4d.
1.5 vtec is nagyon jó, nem eszik sokat és jól is megy.nincsen lehetetlen, csak tehetetlen
-
nagyúr
-
honda23
aktív tag
válasz Napfénysüti #32512 üzenetére
Imádom a Hondákat, a vtecet, gyerekkorom óta Hondát akartam már.
Itt vagyok a Kelemenen. Sajnos csak albiban, de a kocsi garázsban pihen, nem merem kint hagyni az utcán.nincsen lehetetlen, csak tehetetlen
-
honda23
aktív tag
válasz gabyka #32516 üzenetére
Így már értem, bár tavaly nyáron eljöttem otthonról, temetőtől nem messze van a családi házunk nekünk is, hirtelen nem is tudom, kinek van ott Hondája.
Csendes környék, csak sajnos már egy kicsit unalmas is volt, meg nincs semmi lehetőség kiránduláson kívül. Az élet ott most elég drága egy családi házra kivetítve sajnos...nincsen lehetetlen, csak tehetetlen
-
honda23
aktív tag
válasz Napfénysüti #32517 üzenetére
Kösz.
Tied sem csúnya. Hány paci?
Honda fórumon fent vagy?
Decemberben vettem a vtit, egy fehér 6gen 4d tempomatos amcsi modell d16y7-em volt non vteces ez előtt 4,5 évig nyüstöltem.nincsen lehetetlen, csak tehetetlen
-
nagyúr
-
honda23
aktív tag
válasz Napfénysüti #32520 üzenetére
CRX-en én is vagyok, honda25 névvel.
Jövőhéten délutános leszek, utána két hét leállás, szabi.
Densoban melózom.
Hol dolgozol? Kellene egy jó kocsi mosó, ami nem gépi, mert az tönkre vágja a fényezésemet.Volt már valamilyen gondod a vtivel?
[ Szerkesztve ]
nincsen lehetetlen, csak tehetetlen
-
San398
őstag
Lassan eljön az ideje a bicaj vásárlásnak. Lenne pár kérdésem főleg a bicaj tulajokhoz(persze mástól is jöhet infó):
1. Ki milyen zárat vett?(hol, márka, ár stb.)
2. Ha van valakinek infója arról hogy mennyire lopják itt Fehérváron a bicajokat az ossza meg.
3. stb. , egyéb fontosnak ítélt infó
Köszi-----====A jóban az a rossz, a rosszban az a jó, hogy minden múlandó.====----- PÜ-re illik válaszolni!!
-
Otisz
őstag
válasz San398 #32525 üzenetére
1. Nekem bazi nagy és vastag motor záram van hozzá (motorhoz vettem anno - motorosboltban). Állítólag a legjobbak az ilyenek.
2. Ebből a szempontból nem túl fertőzőtt Szfvár.
3. Pizzakasanal finom a palacsinta
Nekem van egy 65ezres 28-as trekkingem, de eddig csak 1x használtam.
[ Szerkesztve ]
(OO[IIII][IIII]OO)
-
San398
őstag
1. Olvasgattam egy kicsit zár témában és sokan az általad is használt "U" zárat ajánlják.
2. Remélem nem én fogom rosszabbítani a statisztikát
3. Nem találtam elérhetőséget, helyileg hol van, kipróbálnánk a pizzát meg azt a híres palacsintát-----====A jóban az a rossz, a rosszban az a jó, hogy minden múlandó.====----- PÜ-re illik válaszolni!!
-
Otisz
őstag
-
Xirtam
veterán
Róluk még nem is halottam!
-
nagyúr
-
kovsol
titán
megjött
28 perc volt, és szépen meg van sülve ahogy kell, elég sok feltét is van rajt (brokkolisat rendeltem)(#32540) Napfénysüti thx nem ettem egy éve már pizzát amúgy
meg szoktam ilyenkor spékelni még egy kis csípős pirosarannyal
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
kovsol
titán
válasz Napfénysüti #32540 üzenetére
viszont mostanában nem eszek újra, mert már most azon jár az eszem hány percet kell úsznom, hogy ezt ledolgozzam
-
gyenge47
aktív tag
Rekordom a casanal 2 óra 10 perc volt, ráadásul elbaszta a kiszállítást, mert az előttem lévőnek vitte ki az enyémet, nekem meg az övét. Tény, hogy a legolcsóbb, de a kiszállítási idő hossza nem kicsit zavaró. Közben persze rendszeresen ki is hűl..
Ahol viszont baromi finom a pizza, csak nem tudom, hogy szállítanak-e az az il fiore a novotellel szemben. Baromi jó a tésztája, feltéttel sem spórolnak, ráadásul 15 perc alatt kihozzák (ottani fogyasztásnál persze). -
Murderer69
őstag
Srácok tudna valaki segíteni? adott egy toshiba nd550d netbook benne egy amd c-30 proc de nekem kicsit lassúcskának tűnik... kérdés az hogy lehet e cserélni és ha igen mire érné meg és esetleg van e valakinek elfekvőben...
https://www.flickr.com/photos/118057417@N08/
-
San398
őstag
válasz gyenge47 #32545 üzenetére
Én is csak ajánlani tudom az ilfiore pizzériát, nagyon jó hely! És szállítanak is házhoz! 0622-503-703
Richie146: Legközelebb ne menj el mellette, ha érzed a jó illatokat, nem csap be az orrod.
[ Szerkesztve ]
-----====A jóban az a rossz, a rosszban az a jó, hogy minden múlandó.====----- PÜ-re illik válaszolni!!
-
Xirtam
veterán
válasz Murderer69 #32547 üzenetére
Tudtommal abban nem cserélhető a CPU!
-
Xirtam
veterán
Azt hiszem D.Orion javaslata volt, hogy az AM3+ alaplapok külön kategóriába kerüljenek!
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- Ford topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- T-Force szériás szélgépeket mutatott be a Team Group
- Szólánc.
- Canon MILC: EOS R és M topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Revolut
- További aktív témák...
- Star Wars Outlaws GeForce RTX 40 Bundle - lepd meg magad!
- Samsung Galaxy S24 5G Onyx Black, 1 Hetes, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Független, 1 Év Garancia
- TUF Dash F15 FX517ZC 15.6" FHD IPS i5-12450H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Apple Magic Mouse 3 - hibátlan.
- Kitűnő MacBook Pro 13 8/256 (94%-os akku)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest