- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fogadj örökbe egy szervert, avagy hogyan építsünk otthoni labot II. (Avagy miért
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Intel® Core™ i9 14900K Raptor Lake-S Refresh CPU/Processor UV/DC (Optimalizálás)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- TOTP generátor PHP-ra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sada88
aktív tag
jó árban és párban működő 2x2gb DDR2 vagy 2X1gb DDR2 RAMot keresek
www.Sadaweb.hu www.flickr.com/photos/sada1988/
-
Sada88
aktív tag
Ha valaki épp VGA-t keresni eladó lett a gigabyte geforce 9800 GTX+ 1GB os kártyám . ~16ezer az ára ,igazából nem nagyon játszok de a dishonoredet felraktuk a gépre azt nagyon szépen vitte
váltottam erősebb video rendert támogató kártyára .
-
Sada88
aktív tag
-
Sada88
aktív tag
SEAGATE 2TB Barracuda 7200rpm 64MB SATA3 ST2000DM001 7200.14
ha ilyen vinyója van valakinek akkor visítson nem érdekel ha rossz szektor stb a fejeket/mechanikát szeretném kiszedni belőle , úgy látszik az enyém mégse firmware hibás volt hanem a fejek döglöttek le ....
-
Sada88
aktív tag
ismerem őket de ők is pestre passzolják talán a kürthöz
Ez meg azért low cost vinyó és a raid tömb miatt lenne érdekes,hogy ne essen szét . raid 0...
de most pestne egy másik kolléga ránéz a hétvégén reméljük összejön neki.
De elég szégyen ez a seagatenek,hogy már .11es vinyóknál is ez volt a baj de ahhoz vna leiras ,hogy kell helyre vágni de a .14hez nincs...www.Sadaweb.hu www.flickr.com/photos/sada1988/
-
Sada88
aktív tag
válasz macilaci78 #38766 üzenetére
irtam ra PM-t remelem tud valami joval szolgalni vagy vegso esetben felviszem pestre szakikhoz csak jo lenne ha nem tul bonyolult mint a 7200.11eseknel volt akkor "hazilag" is lehet helyre lehetne pofozni.
-
Sada88
aktív tag
Halohalo!
SEAGATE ST2000DM001 2TB 7200.14es ... valoszinuleg firmware BYS halalt kapott , ha valaki foglalkozott mar ilyennel vagy lenne neki RS232bol atalakitott kabele amivel ezeket meglehet eroszakolni esetleg ert ehhez valaki akkor irjon ram ... eleg kellemetlen 1,5eves koraban lehal az ejszaka kozepen es a bios se latja de rendesen felporog a netes okossagok szerint firmware hiba =/ de igy nem tudom,hogy lehet ezen a kulon erre levo kis usb-s tool nelkul upgradelni vagy feltamasztani.Lenyeg nem jo a seagate 1ev gari es a net alapjan sokan igy jartak =/
-
Sada88
aktív tag
22-26" LCD monitor ajánlatokkal lehet bombázni ha nem LED az se baj ha LED az is jöhet.
HDMI csatlakozós és DVI-D előny a VGA only-t kihagynámwww.Sadaweb.hu www.flickr.com/photos/sada1988/
-
Sada88
aktív tag
2x2GB DDR2 800mhz ramot vennek jo arban ha van valakinek elfekvoben.
-
Sada88
aktív tag
Van 2 kütyüm eladó , Szegedieknek lehet alkudozni is
http://hardverapro.hu/apro/ipad_3g_16g_macally_bookstand_bortok/hsz_1-200.html
http://hardverapro.hu/apro/defy_fuggetlen_dobozzal_toltovel/hsz_1-200.html
-
Sada88
aktív tag
E8400 + Cooler master Hyper TX2 ~ külön 25k hűtővel.
Alaplap Gigabyte GA-G31M-ES2C v1
DIMM1: Kingmax KLDE88F-B8NU5 2GB
DIMM3: Nanya M2Y2G64TU8HD5B-AC 2GBEgybe szeretném , 40ezer az ára cakkpakk.
De ha nagyon nem akarja senki egybe akkor proci a fenn írt áron mehet együtt a hűtővel .
-
Sada88
aktív tag
E8400 + Cooler master Hyper TX2
Alaplap Gigabyte GA-G31M-ES2C v1
DIMM1: Kingmax KLDE88F-B8NU5 2GB
DIMM3: Nanya M2Y2G64TU8HD5B-AC 2GBEgybe szeretném eladni , 40ezer az ára cakkpakk.
-
Sada88
aktív tag
válasz ErőVarázsló #1762 üzenetére
Asus-t akkor kiszórjuk ?
Gigabyte GA-Z68AP-D3 vs Asrock Z68-PRO3 ez a kettő maradt akkor a küzdelembe ... további vélemény ? : )
Asrock Z68-EXTREME3 GEN3 őt még nézegetem jobbról balról de nem tudom megtud e győzni,hogy 5ezerrel ére többet a másik kettőnél...
-
Sada88
aktív tag
válasz Attix82 #1766 üzenetére
hát nekem kb egyformák a gyártók , mert pár éve nem követem nyomon ki mennyire labilis minőség terén ...
Az lenne egy jó szempont,hogy Pata legyen rajta de azt csak az asuson láttam amire azt írta erővarázsló,hogy sok a hibás meg az H67es is .
-
Sada88
aktív tag
válasz ErőVarázsló #1762 üzenetére
gigabyte---> van pata,hdmi, dvi,vga minden extrával ? melyik gigabyte-n találsz pata-t ?
hát most azért az ivy-n nem töröm a fejem elég nagy érvágás lesz ez így is a 2500 i5 árát elnézve ...
Asusból sok a hibás? pedig azt hittem az "minőségibb" mint az asrock.
ja azt az msi-t néztem csak jó tizenezerrel több mint a többi.
-
Sada88
aktív tag
válasz ErőVarázsló #1745 üzenetére
h67 vagy z68 csak ez a kérdés,hogy most akkor honnan tudja,hogy mikor melyik videó gpu a jobb az alaplapi vagy a dedikált? meg mindenképp az alaplapiba kell dugdosni ? csak mert 3méter van a monitor és a gép között és amit néztem elfogadható árba az HDMI kimenetű csak .
De egy kis piackutatás hátha másnak is jól jön meg várnék rá véleményeket is .
Asrock Z68-EXTREME3 GEN3 egész szimpi de fogalmam sincs mi ez a pci-e gen3 ... régebbi kártya belemegy ?Asrock Z68-PRO3 ez a másik ami tetszik de csak egy pci-e van de lehet nem is lesz több dedikált a gépbe csak 1 ... ellenérvek a lap ellen?
Asus P8H67-V R3.0 VAN PATA ne tessék nevetni van még PATA dvd íróm meg egy 200as PATA vinyóm nem utolsó szempont de ez H67es és nem látom még mi hátránya lenne a Z68al szembe...
Gigabyte GA-Z68AP-D3 ő a hdmi only kimenetes...
perpill ez a 4 van versenybe.... egyéb tippeket hozzászólásokat szívesen vennék ...
Kérdés még ez a turbo boost ez is csak K-s procikon megy ?
-
Sada88
aktív tag
válasz Attix82 #1738 üzenetére
ez az érdekes mert azt írják h67 csak quick syncet tud a z68-t meg ezzel a virtuval Istenítik ....
én meg már nem tudom
szóval akkor azt felejtsem el,hogy a dedikált GPU meg az integrált együtt dolgoznának?meg mi alapján dönti el,hogy most melyik menjen ? mert pl állítólag az integrált videó kódolásra jobb mint egy 550es ...
-
Sada88
aktív tag
válasz Attix82 #1734 üzenetére
ennyire egyszerű? de most olyat is találtam,hogy H67 és van crossfire...
Akkor H67nél is ugyanígy mehet virtu nélkül mint a z68nál,hogy az alaplapi kimenetre megy rá a monitor és akkor a alaplapi gpu besegít? bár nem tudom elképzelni,hogy a dedikált videókártya,hogy nem veszt a sebességből ha átkell hurcolni a számolást az laaplapon.
-
Sada88
aktív tag
halóhaló!
itt kérdezek mert itt vannak ismerősök.
Úgy alakult,hogy E8400 eladó sorba fog kerülni a helyére várható egy i5 2500 vagy 2500K.Annyi információra lenne szükségem,hogy P67 H67 Z68 chipsetekhez ki ért ? Mert minél többet olvasok utána annál kevesebbet látok tisztán.
P67 engedi a tunningolást de állítólag az I5ben lévő GPU-t egyáltalán enm tudja kihasználni? szóval az ott vna parlagon mintha nem is lenne ?
H67 ez emár állítólag kitudja használnin a gpu-t ami a cpu-ban van de itt se értem teljesen,hogy a számítási teljesítményét ,hogy tudja kihasználni ? mert Z68nál írják,hogy ez valami olyat okosít,hogy nem a videókártyára dugom rá a monitort hanem az alaplapi kimenetre és akkor azon keresztül megy minden és így is betud segíteni a cpunak a gpuja....
csak ez a kérdés,hogy H67 vs Z68 mi a különbség ebben a gpu kihasználásban ,mert már kicsit eltévedtem
Csak fontos lenne ha már sikerül összespórolnom az upgradere valót,hogy használja már ki a cpu gpuját is mert HD videó renderhez meg CR2 RAW fotók szerkesztéséhez nem lenne utolsó a + számító kapacitás....
-
Sada88
aktív tag
Jaja de ezt nem reklámozzák ,bár tegyük hozzá,hogy vonatkozni fog Mert egy dolog,hogy felvették őket BScre és az akkor épp aktuális jogszabály vonatkozik rájuk , de amikor átmennek majd MScre akkor már az akkori fog rájuk vonatkozni bár nyilván ezt így senki se közölte velük ...
Azt én se értettem mért kellett a dábteppet ennyire erőltetni :
-
Sada88
aktív tag
válasz ShadowX #1444 üzenetére
HÖK az csak a mostan iformájában "mókás" kicsit, anno még nem voltak első másodévesek meg nem is lehettek benne , most meg több mitn 50% kis zöldfülű és még fogalmuk sincs mi ,hogy van és kb harmad évre ki is bukik nagyrészük a nagy party hangulatba...
mert ugye tegyük hozzá 4-5öd éven msc-n már alig alig maradnak emberek mert jól elvan baszva ez a bologna...[link] de azért van pár "öregróka" is mint a kpekből is látszik
Ontopic:
DDR2 notebook 5300as 4gigás EGYBE ramja van e valakinek? kiakarnám probálni viszi e a macbookom[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD HUN
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Gyönyörű állapotban, üvegfóliával, tokkal FOXPOST
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD HUN
- Sony WH-1000XM3 vezeték nélküli, zajszűrős fejhallgató
- OHH! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 32/1TB FHD HUN
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest