- Még több 12400F tuning eredmény (vs. stock)
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- 5800X3D vs. 7800X3D
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
Aktív témák
-
LordVader80
őstag
egyébként egyetértek nagyrészt veled
párom erősködött, hogy most mindenképpen menjünk (nem, mintha nem mennénk minden hónapban 1szer-2szer, ennyit egy átlag polgár is megengedhet magának sztem, aki meg azt mondja, hogy nem, az nem mond igazat, vagy smucig ), mert milyen jó olcsó lesz, a nők máshogy gondolkodnak, mint mi szóval ezért álltam neki helyet keresnimod: sőt, Rhinohoz hasonlóan van bennem is sznobság rendesen, egyből az fordult meg a fejemben, hogy na tutira "éhenkórásznak" vagy tipikus "magyar mentalitásúnak" fognak tartani az alkalmazottak, aki csak ilyenkor jár étterembe (sajnos ez nem jó tulajdonságom, elismerem )
[ Szerkesztve ]
May The Force Be With You!
-
Rhino666
addikt
Ezt hívják magyar mentalitásnak. Inkább legyek sznob.
BTW csoda lett volna, ha nem zárják be a Hóbigyót! Ex nőm ott dolgozott, hát... Mesélt róla egy-két érdekességet. Én nem bezárattam volna, hanem felrobbantottam volna az ukrán (vagy román, vagy milyen... teljesen mindegy) maffiózó tulajdonosával együtt.
[ Szerkesztve ]
2025 - a szólásszabadság halála
Aktív témák
- Dell Latitude 3480 laptop (13,5/i3-G6/8GB/240SSD/Magyar)
- DALI Ikon 7-Walnut-DALI Ikon Sub-Walnut-Hibátlan-Karcmentes-Gyári Állapotban!
- Lenovo LOQ 15IRX9 (83DV0057HV) Luna Grey
- új Newskill Valkyr fekete gamer, irodai szék
- Precision 7770 17.3" FHD IPS i7-12850HX RTX A3000 32GB DDR5 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar