Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Steven: Miért váltottam Tv-ről projektorra?
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
LordVader80
őstag
egyébként egyetértek nagyrészt veled
párom erősködött, hogy most mindenképpen menjünk (nem, mintha nem mennénk minden hónapban 1szer-2szer, ennyit egy átlag polgár is megengedhet magának sztem, aki meg azt mondja, hogy nem, az nem mond igazat, vagy smucig), mert milyen jó olcsó lesz, a nők máshogy gondolkodnak, mint mi
szóval ezért álltam neki helyet keresni
mod: sőt, Rhinohoz hasonlóan van bennem is sznobság rendesen, egyből az fordult meg a fejemben, hogy na tutira "éhenkórásznak" vagy tipikus "magyar mentalitásúnak" fognak tartani az alkalmazottak, aki csak ilyenkor jár étterembe
(sajnos ez nem jó tulajdonságom, elismerem
)
-
Ezt hívják magyar mentalitásnak.
Inkább legyek sznob.
BTW csoda lett volna, ha nem zárják be a Hóbigyót!
Ex nőm ott dolgozott, hát... Mesélt róla egy-két érdekességet.
Én nem bezárattam volna, hanem felrobbantottam volna az ukrán (vagy román, vagy milyen... teljesen mindegy) maffiózó tulajdonosával együtt.
Aktív témák
- 2Drive Off-Road 8.5" Hoverboard
- iCarsoft CR Max autodiagnosztika ELADÓ
- Csere-Beszámítás! Asus Dual RTX 4060Ti 8GB GDDR6 Videokártya!
- Intel Core i3 9100f / Radeon RX 570 4GB / 8GB DDR4 RAM / 120GB M.2 SSD + 500GB HDD konfig eladó
- AMD Ryzen 7 7800X3D / Radeon RX 7900XTX 24GB / 64GB DDR5 RAM / 1TB SSD konfig eladó normális áron
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest