- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- Azonos árketegóriájú (105-110.000 Ft-os) relatív olcsó telefonok kamerái
Aktív témák
-
Rick4
félisten
válasz
Rhino666 #45705 üzenetére
Számolj ismét. Ezek a csomagok 1050Ft-ért mennek el, 2010-ben még 990volt, és 20KG-ig mehet minden. A futárcégek milyen árat mondanak egy 2-5-8-12-15-19.9kg-os csomagra? Ráadásul Győrtől Nyíregyházáig meg Zalaegerszegit másnap mindenhol ott vannak, nem volt gond talán csak évi 2 alkalommal, mikor az ottani postás nem hagyott értesítőt. . 5 év alatt 1 csomag veszett el, azt kifizették. Ha a több futárcég olcsóbb, akkor jobban jártam volna. 600 csomagnál akár csak 300Ft differencia mennyi is? Plusz van kocsim, és nem szeretném itthon várni a futárt, nem akarok addig várni míg ő ideér, és nem akarom, hogy siessek, mert már késésben vagyok. Ha végeztem, elviszem az 1.5km-re található postára, és megyek tovább dolgomra..
Mondtam, ha te haragszol a postára, az a Te bajod, de azért a többségnek tökéletesen megfelel.
Aktív témák
Hirdetés
- Gyúrósok ide!
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Medence topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Projektor topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AliExpress tapasztalatok
- Musk azt ígérte, hogy 24/7-ben dolgozik tovább a cégeinél
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H77-DS3H H77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TURBO RTX 3090 24GB GDDR6X videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged