Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MárkaLánc
- Milyen mosógépet vegyek?
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- POCO X6 PRO 5G első napok - MultiSIM - Toronyhelyzet Hajdúszoboszlón
Aktív témák
-
madstunt
addikt
Most még csak:
ASUS M2n
AMD Sempron 3000
500GB-s samu+120as Hitachi
ATi HD4670
+1 samu optikade ősz közepén lesz belekínálva vmi kétmagos őrület(minimum egy 4800+os X2) és a HD4670et már most sem tudom belerakni mert a kevés nafta miatt megsincs hajtva
meg ki tudja milyen agyhalál kap el később fejlesztés tekintetében -
pmheros
őstag
#36500 csak hogy másoknak se kelljen visszakeresni
Nekem egy AsRock A785GMH/128M lapom van eladó. SB710
Két hetes boba garis. A lap hibátlan, a folyamatos új alkatrész kipróbálásaim következtében eladó. Számlán 18 800Ft van, 14 alatt nem adom.nem vagyok tökéletes
-
bolcsodal
addikt
válasz madstunt #38205 üzenetére
Alsó hangon sem fog 150-160W-nál többet enni a konfig terhelve....
Az én konfigom Prime+furmark alatt nyaldossa a 200W-ot tuningolva. (E5200:310x10, 4830: 700/1000). 70-75%-os hatásfok mellett ez gyakorlatilag: 150W körül van....
A te konfigodhoz egy FSP-60APN 350w-os táp bőven sok, később még egy 4magos procit+ATI5770-et is beletehetsz tápcsere nélkül...
[ Szerkesztve ]
They drew first blood....
-
Rick4
félisten
válasz madstunt #38205 üzenetére
Nekem egy 300-as Delta táp hajta a konfigot (adataimnál), vidáman elvan vele, mivel ez se nagyon kajál 200W-nál többet... 2 ezresért vettem számlásan, garisan, és természetesen van még belőle bőven. Nem kell mindent elhinni amit a fogyasztásról mondanak..
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
regvoltrossz
aktív tag
Siemens C45 telefonhoz kellene nekem töltő, ha esetleg van valakinél. Nem egy mai készülék, lassan 10 éves a kicsike, de még a mai napig az eredeti akksijával működik(!) egy feltöltéssel egy hétig simán bírja a mindennapos használatot. Csak épp a töltőm adta meg magát (legalábbis úgy néz ki...)
Oly korban éltem én e földön, mikor a majom visszaszállt a fára,a százrészes tévédrámák közé,hol a hős daliás menedzser, lő, sose fél,s az elhagyott nő könnyek közt kefél. [Orbán Ottó]
-
madstunt
addikt
Rick4, bolcsodal kösz a segítséget
-
madstunt
addikt
jáj elnézést mindenkitől de visszafújom a táp ügyet. csak most láttam meg mennyi a számlaegyenlegem és kevesebb mint amennyire emlékeztem
-
bolcsodal
addikt
válasz Old fox #38217 üzenetére
No igen, ha te veszed belé a kondikat, akkor jó minőségűeket is válogathatsz...nem kell spórolni a gyárban vele (lásd rossz emlékű FSP GLN szériahibás darabjai...).
Télleg....tápfelújítást nem vállalsz?
(#38215) Old fox: Bocs..úgy emlékeztem SAGAII-es volt eladó...
[ Szerkesztve ]
-
madstunt
addikt
-
pschio
őstag
nem spórolnék ilyen delta tápokkal. én úgy voltam vele veszek egy erős jó tápot és utána akármi jöhet. sli vagy cf vagy 20 vinyó, mert elbírja. kb 3 éve vettem a 750-es csifimet. azóta nem kellett a táppal foglalkoznom. halk és bivalyerős. simán megérte azt a 25 gurigát.
''Én nem süllyedek a hülyék szintjére, mert ott legyőznének a rutinjukkal''
-
Rick4
félisten
válasz pschio #38233 üzenetére
Hol látod itt a spórolást? Mert nem zsír új? Mert csak 2K volt? Vagy miben spóroltam. A géphez méretezett teljesítményű táp van a gépben, egy vga, egy hdd és egy odd, persze műholdvevő kártya meg audigy2 , ezek esznek még 15W-ot... felesleges több, nem az a lényeg, hogy mi van ráírva, hanem hogy az adott feszt képes-e tartani mondjuk 2 éven keresztül. És ezt nem tudja sok táp, még 20K fölött sem..... Mennyit fogyaszt a géped teljes terhelésen? Mondjuk 200-230W-ot? Akkor meg minek bele 400W-nál nagyobb táp? Mitől érte meg a 25 rugót, mikor 10K-ért komoly cuccot kapsz pl egy FSP-ből, ugyanúgy kiszolgálja a gépedet, ha meg nem bírja, akkor lekapcsol. Amíg meg nem kapcsol le, nem tök mindegy, hogy még 50W-ot tudna, vagy 350-et? Nekem nem kell SLI, ha olyan gépet akarok, akkor ami most van úgy ahogy van átkerül a lomok közé..
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
bolcsodal
addikt
Na akkor súgd meg nekem is. Anyósomék P4-esébe egy codegány helyett király lesz...
(#38234) Rick4: Sőt nagyobb terhelésnél jobb a hatásfoka is. A Delta tápok egyébként jónak számítanak...Sok brand márka is delta beleket használ ha jól tudom.
[ Szerkesztve ]
-
Rick4
félisten
válasz pschio #38233 üzenetére
Berakom ide a Te 750w-os tápod adatait, meg az én 2K-s 300w-os tápom oldaláról a fényképet. Nézd meg az értékeket, melyik mennyit tud 12V-on, 5V-on, meg 3.3V-on. Azt ne nézd, hogy a tiednek van még 87 db 12-es ága, nálam ez nem szempont. aztán mérlegeld a 2K és a 25K közötti különbséget a tekintetben, hogy az értékek, a feszekre lebontott amper értékek milyen eltérést mutatnak..
[ Szerkesztve ]
-
martonx
veterán
válasz regvoltrossz #38211 üzenetére
Ha jól tudom testvérem pont ma cseréli le a C45-ösét. Tökéletesen működik, csak ugye már kicsit öreg volt (10 éves).
Keress meg, ha érdekel a töltője, vagy a komplett telefon (aksi).
Én kérek elnézést!
-
finest
addikt
Kétoldalas 512MB DDR1 400MHz Ram valakinek? [link]
Topiklakóknak 2,9k. Átvétel legkönnyebben Szentes-Csongrád környékén megoldható.
“Don’t shoot, I’m Globish.”
-
Szemes0822
csendes tag
Üdv.
Valaki aki ért az Abit AV8-hoz tudna segíteni.
Nem ismeri fel a sata vinyót.
Már nyomtan azt is hogy telepítés közbe kislemezről fel a drivert de nem látja még mindig biosba se.
Sürgős lenne.Az árak nem tartalmazzák a szállítás költségét! Gyenge elméjűek és olvasni nem tudók kíméljenek!
Aktív témák
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest