- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Matteo005: 9800X3D
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
Új hozzászólás Aktív témák
-
macilaci78
nagyúr
válasz
MageRG #37142 üzenetére
Konkrét tlényszerű példákat tudnék csinálni: 2,2 tonna készárut vittünk ki, amiről az utolsó lezáró munkafázis maradt ki. Az a szerencse, hogy a beépítést is mi csináltuk és a beépítőnek volt annyi esze, hogy jelezze és visszavittük a műhelybe befejezni a gyártást. Ez a felesleges talicskázás 3 munkanapba és 300k-ba fájt.
Rendszeres, fizető ügyfélhez 6 hét alatt nem tud kimenni a helyszínre felmérni.
Hosszú a lista, és minden értékesítő tud hozzá tenni. Lassan 3 éve dolgozom itt, ez a probléma régebbre nyúlik vissza. De már egy éve nem foglalkozom vele, próbálom úgy intézni a dolgokat, hogy neki a lehető legkevesebb köze legyen hozzá, mert kénytelen vagyok úgy kezelni, hogy amihez hozzá kell nyúlnia, az egész egyszerűen nem lesz készen. De ezt úgy értsd, hogy ha például a műhelyben használunk 6-os és 8-as fúrókat és 7-es lyuk kell, akkor mással megvetetem a 7-es fúrót az adott fúróhoz, mert ez a jószág képes ott állni a munkával együtt, mert nincs 7-es fúró és nem is szól, hogy nincs, venni kéne.
Pötyi: Személyes adatokkal, elérhetőségekkel én sem üzérkedek. Céges telefont örököltem, benne kb másfélezer névjegy. Hívnak, felveszim, az elődömet keresik, akinek történetesen tudom az új elérhetőségét. Nyilván megkérdezem, milyen ügyben keresik, persze nem a "Minek az neked?" stípusban.
- céges ügy -> én vagyok az illetékes
- magánügy (régi ismerős, rokon) -> megadom az új elérhetőséget
- akármilyen marketing, lejárt tartozás, bármi -> elmondom, hogy céges szám, illető már nem dolgozik itt. Majd az illetőnek megadom, milyen számról milyen ügyben keresték és majd intézi belátása szerint."Minek az neked?" - nekem egyszer tették fel ezt a kérdést egy üzletben. Válasz: - "Köszönöm, további szép napot!"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 2 év gyártói garanciával!
- Dell G15 Gamer laptop - DLL5511306108
- Xbox One X 1TB+ 2 kontroller 1 limitált alig használt, sérülés mentes+ 3 type c akksi
- Creality Ender 3 V3 SE + Nebula Smart Kit (kamera, G szenzor, érintőképernyő, Klipper)
- Újsz. ERŐMŰ Lenovo P1 G3 (4K Intel Core I9 10885H 32Gb 512Gb) Tervező/vágó/gamer - Nvidia 4Gb Touch
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3294
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO IdeaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 5500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2050 4GB WIN11
- iKing.Hu - Motorola Razr 40 Ultra Glacier Blue 8 GB RAM / 256 GB tárhely Használt, karcmentes
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest