- Matteo005: 9800X3D
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Gurulunk, WAZE?!
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
macilaci78
nagyúr
válasz
MageRG #37139 üzenetére
A legtöbb főnök ilyenkor püffögve kihátrál a véleményét nem lobogtatva, hogy neki erre nincs ideje, oldjátok meg, azért fizet. Esetleg meglebbenti, hogy az ilyen destruktív, akadékoskodó hozzáállás nem illik a cég struktúrájába és kapd össze magad...
Nálunk is van egy középvezető, aki valakinek a valakije. Szolgáltatás nyújtásának, gyártás vezetésének felelős döntésekkel rendelkező oszlopos tagja az illető. Semmit nem lehet vele kezdeni, pedig vezetőnek egész egyszerűen alkalmatlan. Azt a példát hoztam fel a cégtulaj ügyvezető igazgatónak, hogy a pontos időt is képtelen megmondani elsőre. Aszondta a főnök, hogy hülyéskedek.
Felhívtam a srácot, kihangosítottam. Felvette, köszönök és kérdem, meg tudná-e nekem a pontos időt? Visszakérdezett, minek az nekem? Megköszöntem, elköszöntem, letettem. Főnöknek nem volt több kérdése, de semmilyen szervezeti, vagy személyi változás nem történt.
Ezzel együtt a gyártásban résztvevő szakembernek első rangú, munkájára igényes, stb... De vezetőnek alkalmatlan. -
thesound
addikt
válasz
MageRG #37139 üzenetére
Ördögi kör ez sajnos. Ha nem vagy megfelelő helyen hierarchiában a vállalatnál, vagy nem vagy egy magasan lévő személynek a "puszipajtása", akkor csak egy jelentéktelen, bármikor feláldozható katona vagy ha úgy kívánja az érdek. Agyarország, 2016.
Szerintem ebből már igazán jól nem tud kijönni sajnos.
Tisztelet a kivétel cégeknek, de a környezetemben nem ez a tapasztalat. (IT, nagyvállalati, nemzetközi ERP terület)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Watch Ultra Black Titanium 49 mm Black Milanese Loop 49 mm Ocean Band 49 mm M/L Trail Lo
- Eladó Gaming PC Ryzen 7 7800X3D, RX 9070XT, 32GB RAM
- Samsung Galaxy Watch6 LTE 44mm, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Vadiúj számlás VGA kártyák! Már kamatmentes rèszletre is! Kèszleten lèvő termèkek
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7470 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest