Hirdetés
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- mefistofeles: A furcsa hobbi.....
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Pajac: PassMark - Intel Core2 Quad Q9400
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
Új hozzászólás Aktív témák
-
wolfman
veterán
Egy Intel HD 4600 már éppen elviselhető lenne némely játékra, de neki biztos nem azokra kellene, hanem GÉTÉAÖT-re vagy ha nem is durva, de Wördoftanksz.
Kicsit off, de fantasztikus mennyire megy a seftelés és ügyeskedés mobil fronton. Kénytelen vagyok rászánni magam egy okos telefonra, mert symbian már utolsókat rúgja támogatásilag. Ki is néztem magamnak egy készüléket. Adtam fel hirdetést is rá, rögtön írt egy gyerek, aki nem nagyon válaszolt utána, 2 nap és ki is tiltották valamiért. Ma rámírt egy gyerek, hogy ő szívesen megveszi nekem jó áron egy tuti helyről, ha utalok neki. Erre pár percre írt valami angol "cég", hogy a mi oldalunk a legjobb a világon, tőlük a legnagyobb bizalommal és fantasztikus árakkal vásárolhatok. Nah, beszélhetünk?
Hjajj már hová tartunk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Apple MacBook
- Szerényebb panelt kap a OnePlus 15
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Battlefield 6
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- További aktív témák...
- Dell Precision 7740 Workstation 17,3", i9-9980HQ, 32GB, RTX3000 6GB
- Gamer PC - i5 14600k, RTX 3080 és 32gb RAM + GARANCIA
- HALLOWEENI KÉSZLET - RETRO Számítástechnika -- MINDEN RETRO EGY HELYEN -- RETRO Számítógépek
- Samsung S21 Plus 6 hónapos Akkucsere!
- Gamer PC - i7 10700K, RTX 3060ti és 16gb RAM + GARANCIA
- Bomba ár! Dell Latitude E5540 - i3 / i5 I 6-8GB I 320GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- HP Thunderbolt 4 kábel
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- ÓRIÁSI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch (minimálisan használt)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest