- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
Új hozzászólás Aktív témák
-
VegyesTamás
senior tag
válasz
wolfman #30108 üzenetére
nekem a vista csinált hasonlót. Ismerős hozta gépet, valami mók van vele. Tegyek rá valami rendszert, denevistát, és egy kis adatmentés. Asztalon érdekes fájlok, eléggé rendszerfájloknak néztek ki..reflexből behúztam őket a lomtárba, mondom mindj utánanézek. Újraindítom..hiányoznak neki a rendszerfájlok..na mondom király, akkor a hddről külön leszedegetem ami kell. Kiszedtem a winyót, de mondom, egy javítást csak megpróbálok, visszatettem a winyót, bekapcsolom a gépet, fordulok lemaradtam a bios belépésről, na mondom akkor kiírja a hiányzó mókákat mindjárt ctrlaltdel, aztán megint. Ekkor majdnem leestem a székről, mert problem nélkül bebootolt a vista
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 17 - alap
- Realme GT 2 - aláírjuk
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Trollok komolyan
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Path of Exile 2
- Küszöbön az androidos PC-k
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest