Hirdetés
- Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Samsung Deskmaster 386s/20n
- Keychron K1 V6 Bluetooth/USB-C magyar low profile mechanikus gamer billentyűzet
- Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- Amikor a prófécia testet ölt – Finalmouse ULX Prophecy 'Scream' Classic
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- ricshard444: iPhone 17 Pro Max - Kedves téglám
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: MSI H110M PRO és i3-8350K (coffeetime mod)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Acer.
Toshiba szervizét nem ismerem, a gépek elvben nem rosszak, de a szoftverezettség botrány. Nem kevés Toshiba gép fordult meg már a kezeim között, de kivétel nélkül mindegyik használhatatlanul lassú volt a gyári szoftverezéssel.
Asus magyarországi szervizháttere lópikulát nem ér, két évente változik, hogy ki a képviselet, nulla.
Acerrel eddig van jó tapasztalat, átlagnál jobb minőség, jó garanciális háttér, hozzák-viszik a gépet, de a javítás nem magyarországon történik.
-
szumo
senior tag
Most (délután) vitték el az inspiron 15R -t kékre eloxált alumínium borítással.
3+1 év garival, tettem bele egy samsung 840 EVO SSD-t, az 500-as vinyót meg usb3 keretbe raktam, és hasít a gép mint a fene.
Majdnem megtartottam, annyira megtetszett. Pedig nem sűrűn fordul elő ilyen velem. -
ViZion
félisten
Toshibát neeeeeeeeeeeeeeee.
Vinyók hullanak még mindíg, a szerviz eléggé birka, kéri a hd sentinell képet, etc... mondom OK, de minek, ha tutira megint HDD? Mert akkor gyorsabban cserélik... Mondom elküldjük és olyan sentinelt futtatsz, amit nem szégyelsz. Driverek is sz@rok, nincs már W7 az oldalukon az újabbakhoz, úgy kell összelegózni...
Mondjuk ezt megoldották: az újabbakon biosból "kimaradt" a CSM: legacy mode, szal. csak UEFI W8 telepíthető. Nem, win 7 UEFI pendrive sem indul, szerinte nem fain. Mindent néztünk, kerestük a megoldást, neten is fikázták, linuxot sem tudtam telepíteni... fain. Acer nem túl szép nekem, illetve a legtöbb nem, de azzal kevesebb a gond. Lenovo szerviz is macera, Asus jó, MSI-t ne. Az olcsó mindenhol gagyi, de ezeknél durván az. Szerintem. -
VoidXs
nagyúr
Nekem csak jó tapasztalataim vannak velük, jó komponensekből vannak összerakva, jó az anyaghasználat, szépek, és az áruk is jó ezért a szintért. A driveres oldalukkal kell egy kicsit szenvedni, de ez mindenhol így van. Egyedül a négyzetrácsos touchpadet találtam furának, de nem rossznak.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3522
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 91% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3353
- AKCIÓ! MSI Z87-G43 GAMING Z87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- PlayStation DualSense Edge kontroller AKCIÓ!!! // Számla + Garancia //
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest