- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
axioma
veterán
válasz
macilaci78 #22909 üzenetére
Bevallom, tenyleg nem gugliztam ra, ugy tippeltem hogy helyet adnak jo eselyben nullaert, vagy meg fizetni is kell, nem azt hogy szakmai kornyezet. Megmutatom neki, aztan eldonti, akar-e foglalkozni vele. Szegedet imadom, de tenyleg messze van innen. Lehet, hogy nyaron arra a kornyekre tervezzuk a nyaralast, es kozben utba ejtjuk, kellemest a hasznossal.
Darabonkent befernek autoba, de a teljes keszlet azert tobb, nyilvan egy rendezvenyre a konnyebben mozgathatokkal mentunk. A legnehezebb a junyoszt tv volt hozza, meg a bulibol mellerakott facit szamologepaz o mamaja me'g olyannal konyvelt, ma meg mar netrol kellett a kezelesit letolteni, amikor a lanyom (11) meg akarta tanulni vele az osztast...
-
MR_Joe
senior tag
válasz
macilaci78 #22909 üzenetére
Erről én miért nem hallottam még? Tudom a legközelebbi kirándulás helyszínét
Új hozzászólás Aktív témák
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) (CSAK RENDELÉSRE)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 6700XT / 32GB DDR4 !
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3563,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest