Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rap, Hip-hop 90'
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Skywalker: Revealed
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: A végtelenbe...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jazzos
őstag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Miért tennének ilyet. Én sem szeretem őket (nagyon nem), de teljesen korrekten járnak el az ellenőrzések folyamán. Mi anno benéztük, tudatlanság miatt.
Azt viszont nem értem, hogyan lehet tele a net olcsó cd/dvd-vel. Csak be kell ütni a gugliba... [link] -
Josi
senior tag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Ha minden rendbe lett volna, akkor nincs matricahiányos cd.

Nálunk pl NAV volt próbavásárláson, és nézték a dvd-n a matricát, ellenőrizték a beszerzési számláját.A jogdíjat a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény (Szjt.) 20. § (2) bekezdése alapján a vámkezelés befejezésétől, vámfizetési kötelezettség hiányában pedig a forgalomba hozataltól – vagy – ha ez korábbi – a forgalombahozatali céllal történő raktáron tartás megkezdésétől számított nyolc napon belül kell megfizetni, és az adatszolgáltatást is ugyanezen határidőn belül kell teljesíteni (Szjt. 22.§). E kötelezettség teljesítésének egyszerű bizonyítására szolgál a hologramos címke (ld. alább).
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest