Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sparks: 15 év droid után iPhone tapasztalat, 7 nap alatt
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Pajac: PassMark - Intel Atom D2700
- ricshard444: Iphone 17 Pro Max - Kedves téglám
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- MasterDeeJay: MSI H110M PRO és i3-8350K (coffeetime mod)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antonio
senior tag
válasz
TheReMiXeR #2 üzenetére
hmmm nehargudj de nagyon unatkozhatsz
ennyire semmitmondó poéntalan ''történetet'' már rég olvastam (mind a 2őre igaz) (én valami másra számítottam)
elönyére válik hogy jó a körítés
nekem erről azok az emberek jutnak eszembe akik mindig viccet mesélnek nagy átéléssel de senki nem nevet (max annyit hogy ne legyen sértődés), ... de közbe azt hiszik ''milyen jó kis vicces vagyok ... há mondok én még tudok ám na várjatok csak''
de tényleg ne hari most ilyen (szokásos) csipkelődős hangulatban vagyok ...
[Szerkesztve] -
Palkó
tag
válasz
TheReMiXeR #2 üzenetére
Hogy ezekkel a diszkós, számtechbótosokkal mennyi baj van.....
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 15 -független-tökéletes állapotban-128Gb
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3589
- HIBÁTLAN iPhone XS 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3587, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586, 100% Akkumulátor
- iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3581
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3510
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- OPCIONÁLIS: 2 részletben is elviheted Razer Naga V2 Pro Gamer egér (RZ01-0440100)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3464, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest