Hirdetés
- janacsi: Kasztrendszer?
- hcl: Villanyórás okosóra számlap
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Victoryus: Thomson 43UC6306 tv
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
Aktív témák
-
Warrior913
újonc
Szia!
Nem vagyok, elképszetően elmélyűlve a számitástechnika világában, de azért ebben tudok segíteni!
A fő kérdésedre a válasz: Igen van elég sok ilyen oldal, az én személyes kedvencem a PCX webáruház [link]
Felár ellenében össze is rakják neked a gépet.
Vagy akár választhatsz az előre összerakott gépeik kínálatából, de előre összetett PC-ket a legtöbb számitástechnikai oldalról is tudsz rendelni.Azonban ha te magad szeretnéd az alkatrészeket összeválogatni, akkor figyelj arra hogy minden passzoljon
Ebben segítségedre lehetnek a gépösszerakás fórumon itt: [link] vagy az angol nyelvű pcpartpicker oldal: [link]
Én inkább az elsőt ajánlom, hiszen ott jobban tudnak neked segíteni. -
clegane
csendes újonc
Üdv
Egy olyan problémával fordulnék a tisztelt hozzáértőkhöz, hogy legutóbb 5 éve volt talán laptopom, PC-m sosem és lehet, hogy vásárolnék egyet. Az egyetlen, amit tudok, az a keret, nagyjából 160, max. 170k. A fő kérdésem az, hogy van e olyan lehetőség, hogy egy forrásból/webshopból beszerezzek minden komponenst? Azt sem tudom sajnos, hogy pontosan mi kell egy számítógéphez, tehát tápegység, videokártya, ház, alaplap, stb. stb.
Játszani ilyenekkel játszanék, hogy Sims 3, Sims 4, Skyrim, meg pár gyerekkori kedvencemmel. Tehát nem a mostani szemkápráztató fantasztikumokkal. És mondjuk 1080p-ben, annál jobb felbontás nem kell. De ha az már sok, a 720p is oké nekem.
Aktív témák
- Eladó Konfig Pentium G4400 16GB DDR4 120GB SSD GTX1050Ti 4GB!
- Eladó konfig! Ryzen 9 7900X 2TB SSD 32GB DDR5 RTX5070 12GB!
- Gigabyte GA-A75 + AMD A8 -3870 + 16GB Corsair DDR3 + 240GB Samsung 840 Pro + Alpenföhn brocken hűtő
- Lenovo 8-9. Gen. i3-i5-i7 CPU / 8-16 GB DDR4 / 256-512 GB SSD / Win 11 + 1 év Garancia + Számla!
- i7 8700/ 32GB DDR4/ 512GB gen4 SSD/ R5 430 2GBD5/ HP 400G5 SFF/ garancia/ ingyen foxpost
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Apple iPhone 11 Pro 64GB Space Gray / Szép állapotban / 100 % AKKUMULÁTORRAL / 12 hónap jótállással
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24P1 24 FHD 60Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest