- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Kalandor: Elhunyt I. Ferenc pápa
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
Aktív témák
-
Warrior913
újonc
Szia!
Nem vagyok, elképszetően elmélyűlve a számitástechnika világában, de azért ebben tudok segíteni!
A fő kérdésedre a válasz: Igen van elég sok ilyen oldal, az én személyes kedvencem a PCX webáruház [link]
Felár ellenében össze is rakják neked a gépet.
Vagy akár választhatsz az előre összerakott gépeik kínálatából, de előre összetett PC-ket a legtöbb számitástechnikai oldalról is tudsz rendelni.Azonban ha te magad szeretnéd az alkatrészeket összeválogatni, akkor figyelj arra hogy minden passzoljon
Ebben segítségedre lehetnek a gépösszerakás fórumon itt: [link] vagy az angol nyelvű pcpartpicker oldal: [link]
Én inkább az elsőt ajánlom, hiszen ott jobban tudnak neked segíteni. -
clegane
csendes újonc
Üdv
Egy olyan problémával fordulnék a tisztelt hozzáértőkhöz, hogy legutóbb 5 éve volt talán laptopom, PC-m sosem és lehet, hogy vásárolnék egyet. Az egyetlen, amit tudok, az a keret, nagyjából 160, max. 170k. A fő kérdésem az, hogy van e olyan lehetőség, hogy egy forrásból/webshopból beszerezzek minden komponenst? Azt sem tudom sajnos, hogy pontosan mi kell egy számítógéphez, tehát tápegység, videokártya, ház, alaplap, stb. stb.
Játszani ilyenekkel játszanék, hogy Sims 3, Sims 4, Skyrim, meg pár gyerekkori kedvencemmel. Tehát nem a mostani szemkápráztató fantasztikumokkal. És mondjuk 1080p-ben, annál jobb felbontás nem kell. De ha az már sok, a 720p is oké nekem.
Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nintendo Switch 2
- Melyik tápegységet vegyem?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Windows 10
- sziku69: Szólánc.
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- További aktív témák...
- RYZEN 7 5700X / 32GB RAM / 1TB SSD / RX 6700 XT 12GB / 750W Gold Full Modular - AMD GAMER PC
- Intel i3-9100 - 24GB RAM - Samsung 980 500GB - be quite! Pure Base 500 + 1000W Táp - MSi Z390-A PRO
- Gamer pc konfig
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest