- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- GAI: Poor Volta...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- Rap, Hip-hop 90'
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
Aktív témák
-
Pompi
nagyúr
A topic zárul.
-
S.Ciber
csendes tag
Eszelős gondolat ébredt bennem nemrég. Úgy gondoltam megosztom veletek hátha nem tartjátok elvetéltnek
Mivel a PH! tagjai egész magyarországon szétszórodva találhatóak, igy mi lenne ha néha nem a postára hanem egymásra bíznánk a szállítást.
Például én szegeden tanulok, de ceglédi vagyok, viszont hetente járok fel alkatrészekért Pestre. Ugye általában pesten (eddigi tapasztalataim szerint) a Nyugatiban vagy valamelyik M3as megállóhelyen intézzük a bizniszeket.
Mivel néha nem jó mindenkinek egy adott idő igy megkérhetne egy másik PH! tagot hogy hozza le ő a vásárolt cuccot.
Nah, hogy ne csak az arcomat járassam: Szivesen felviszek pestig illetve hozok le szegedig cuccokat. Ezeken a helyeken tudom felvenni ill leadni:
Szeged
Szatymaz
Kistelek
Kiskunfélegyháza
Kecskemét
Nagykőrös
Cegléd
Kőbánya-Kispest
BP. NyugatiLegközelebb valószínűleg csütörtök/péntek magasságában megyek le 2körül, és
veszek fel alkatrészeket. Ezzel talán sikerül gyorsabbá és olcsóbbá tenni az üzletet mindenkinek.Nagyvonalakban ennyi. Vélemény?
Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A54 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest