Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Rick4

félisten

válasz gyuri81 #80812 üzenetére

Képet láttam, de eszembe nem jutott volna, hogy bárki berak egy hőmérőt, hogy a környezeti hőmérsékletet nézegessen, rackszekrényt, meg nast is láttam épp eleget, úgyhogy ki se nagyítottam, de így már étem a problémát, csak akkor nem értem.
    Még mindig ott a gond, hogy a hdd és a cpu a hőtermelő, tehát hogy a rack közepén- szélén hány °C van, gyakorlatilag tökmindegy, ráadásul a garázs télen vagy nyáron számunkra ismeretlen értékű hőmérsékletre változhat, ami nem biztos, hogy jó, a gyártó 0°C-40˛C közé lövi be az üzemelési hőmérsékletet, és ez az egyetlen alkalom, amikor környezeti hőmérsékletről van szó. Télen még csak- csak befűti, bár ez se biztos, de nyáron szerintem az ajánlotthoz képest sok lesz.
    Venti híján akár meg is rekedhet a levegő, nem alakul ki a konvekció, és ezek szerint most a rack-ben fújkálja körbe- körbe a levegőt a maxra állított nas venti?
    Legalább egy keresztszellőzést adj neki valami lenti rácsról befelé fújó ventivel, majd a felsőbb rácsokon kimegy az. Sima nas usb 5V-ról elmegy.

Új hozzászólás Aktív témák