Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• partytime25

tag

válasz Borisz76 #38527 üzenetére

Szia.

Legújabb DSM...

2 lemez ... SHR ... egyik 32 másik 34c...

Cpu 42c.

normálnak ír mindent zölden....

Most cseréltem volna 2-2tb 5400 2-3tb 7200 re.. csak szivatnak az égiek.
    Megvettem hazavittem azt egyik új badsectoros áthelyezett sectorokkal inditott összeomlott nasban a raid átdobtam asztaliba sentinel kondició egyből 87% :((( .
    Ugyhogy várom gari futárt vigye hozzon másikat visszatettem 2tb az 5400 rpm es lassabb annak lehet valami jelenősége vagy semmi mert ezt úgy kezeli hogy másik is lassul hozzá....

Az a baj mivel elérhetetlen lett a nas nem tudtam kilőni semmit sehonnan.... Olyan mintha bebugolt volna vagy nem tudom... Ilyet már többször produkált időnként de mindig akkor ha pl ment a letöltés ami a csövön kifér és a ds ben meg akartam állitani egy másikat mert csak seed ben van törölni akarom.. akkor kiirja kérem várjon épp adatokat helyez át másol stb..... És akkor a végtelenségig úgymarad de ami fura nem az van hogy akkor elkezd dolgozni és tulmelegedne x perc után vagy valami hanem mintha elvágták volna pár másodperc nincs kommonikáció nas eltűnik nem is villog HDD led mintha nem is dolgozna lan meg 1000 rel mint egy stroboszkóp. Ezért gondoltam hogy valami összeakadhat valahol? (router beállítás vagy valami háló gond?) Mondjuk akkor nas ujraindításra nem javulna meg gondolom.... Bár informatikában sohasem tudni :U

Esetleg van valami progi vagy valami amivel meg tudnám terhelni vagy csak másoljak át rá jó sok filet?

Ugye mostanában új hdd mizéria miatt volt 2x is raid visszaállítás 7-8 óra alatt végigment hibátlanul gondolom az is terhelés vagy nem?

Köszi a segítséget tippeket.....

Ha van valami amit próbáljak szívesen várom..

:R

Új hozzászólás Aktív témák