Hirdetés
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Megérkezett a Android 15 és a HyperOS 2-!
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Online jogosítvány megújítás kishazánkban,és user error :)
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Bambanő háza tája
-
LOGOUT.hu
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Muton
addikt
válasz dzsi23 #201489 üzenetére
ilyesmikre válaszokat reméltem, h Edox Les Vauberts vagy pl Mido Baroncelli Moon Phase, de úgy látszik, hogy vannak akiknek egy zafír üveges, svájci automata szerkezetes elegáns órának alternatívája egy műanyag digitális quarzt, arra csak azt tudom mondani, hogy szerencsére hamar lemérte ennek a topiknak a súlyát ez a pár hsz, nem kell teljesen feleslegesen itt itőt eltölteni
és bár nem egy órára terveztem ekkora össszeget elkölteni, lehet, hogy az itteni válaszok hiányában lefolytatott esti keresésem eredményeképp egy baume & mercier clifton 10450 lesz a végén, végül is karácsony van, nem de? kellemes ünnepeket, még a pökhendi fagyállónak is
Muton#2316 - $z@r a drop >_<
-
Muton
addikt
sziasztok!
Certina DS-8 Moonphase-ra tudnátok alternatívát mondani?
-
Muton
addikt
válasz Empsepo #29689 üzenetére
Nem, a szerkezet japcsi, mondjuk nem igazán érdekel, viszont az fontos, hogy kb csak a tavaszi őszi óraátállításnál kell hozzányúlni, mert nem késik/siet. Szóval felőlem urd is lehetne
Amúgy direkt vettem ilyen vékony, minimalista órát, bevittek egy drága boltba a Westendbe, hogy válasszak, ez lett belőle (ők meg örültek, hogy olcsó volt). Meg nekem vékony a kezem, nem néz ki jól rajta egy 1 cm vastag kézi súlyzó
seiko: köszi a linket, majd megkérdezem, hogy mit tudnak tenni. Mondjuk pont tegnap hallottam, hogy a csináltatott üvegek hamar törnek...
-
Muton
addikt
Heló!
Van egy Calvin Klien órám, aminek az üvege íves, és ittasan () sikerült összekarcolni.
Tudnátok ajánlani egy olyan órást, aki domború üveget is tud polírozni? Amúgy mennyibe fáj egy ilyen művelet?Muton#2316 - $z@r a drop >_<
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest