-
LOGOUT.hu
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
condy
senior tag
-
zack
nagyúr
válasz zombinyul #110385 üzenetére
Megbízható technológia.Ékes bizonyítéka ennek a G-2800-as G-Shock Tough Solar-os órám, ami 2005-ben vettem, és a mai napig semmi baja, szervizt sosem látott, és a Solar része is atom stabil. Előnye ennek a technológiának, hogy mivel nincs megbontva az óra, 10 év után is tökéletesen vízálló, nem kell nyomás próbázni. Tömítést persze lehetett volna már cserélni, de ha tökéletesen zár, feleslegesnek tartottam megbontatni.
Én úgy csinálnám a helyedben, hogy max-ra tölteném (direkt napfény, nem ablakon keresztül), utána használnám, és őszi időszakban ismét csinálni egy teljes feltöltést amit tavasszal megismételsz.
Nem csak a direkt napfény jó nekik, én volt hogy télen kis lámpáról töltöttem, igaz 2-3 napig tartott, de feltöltött. Arra figyelj ha lámpáról töltöd, túl közel ne rakd, ne forrósodjon fel az óra. Minden fényt kiadó forrásból képes energiát tárolni (felhős időben is) csak a töltés gyorsasága változik.Rangeman-t is fullra töltöttem, de itt 1 töltéssel simán kihúzom a téli időszakot, mert van power saving mód is ami ha sötétet érzékel, és nincs mozgás, lekapcsolja az óra kijelzőjét.
Ami jó dolog még, ez a radio controll (multi band 6) funkció. Ugyanis van olyan funkciója, hogy napszakon kívül éjjel illetve hajnalban szinkronizál, tehát teljesen észrevétlenül lényegében mindig másodperc pontossággal mutatja az időt.Honor Magic V3 5G 12/512GB <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
BlacKSouL
addikt
válasz zombinyul #110385 üzenetére
Lehet, hogy ez is olyan, hogy egy darabig mennek a mutatók, aztán 3 hónap sötétség után már 2-4 másodpercenként lépteti csak, majd ha még mindig nem kap fényt, leállítja a mutatók mozgását, de az időt attól még jó darabig tudja, és ha közben ismét fényt kap, beáll?
Aláírás (nem kötelező megadni)
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szó szerint táptitán az FSP legfrissebb üdvöskéje
- Sorozatok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Yettel topik
- BestBuy topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- PlayStation 5
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Canyon Stoic 2 XL
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- Secretlab TITAN Evo "Soft Weave"- Regular - 5 év garancia Bontatlan, Új, Számlával
- Secretlab TITAN Evo "Soft Weave"- XL - 5 év garancia Bontatlan, Új, Számlával
- Fibaro okos radiátor termosztát szett (Fibaro Heat Controller+Temperature sensor) - z-wave
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest